devolo dLAN 650 με range+ Technology: Το εύκολο και γρήγορο οικιακό δίκτυο βραβεύεται πολλαπλά

Press News

Μια αξιοσημείωτη σειρά από βραβεία και διακρίσεις σε συγκριτικές δοκιμές από μεγάλα ευρωπαϊκά περιοδικά τεχνολογίας επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την κυρίαρχη θέση της σειράς devolo dLAN 650 στον τομέα της οικιακής δικτύωσης Powerline.

Η devolo είναι η μόνη κατασκευάστρια εταιρεία παγκοσμίως που χρησιμοποιεί την range+ Technology (εν αναμονή πατέντας ευρεσιτεχνίας) με την οποία συνδέονται υπολογιστές, καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα και τεχνολογίες έξυπνων σπιτιών μεταξύ τους αλλά και με το Internet, εύκολα και αποδοτικά. Ταυτόχρονα έχει επιτευχθεί για πρώτη φορά σημαντική αύξηση στο εύρος ζώνης έως και 600 Mbps, αλλά και στο φάσμα λήψης.

Αυτό επιτυγχάνεται πρώτη φορά για την επικοινωνία δεδομένων μέσω Powerline (καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος) με χρήση και των τριών φυσικών γραμμών του κυκλώματος ενός ηλεκτρικού δικτύου, ενσωματώνοντας και το καλώδιο της γείωσης στην επικοινωνία. Η devolo έχει αναπτύξει ένα σχεδιασμό στο hardware με μία μοναδική στο είδος της σύνδεση για το σκοπό αυτό, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους νέους προσαρμογείς dLAN 650.

Η devolo AG διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα Powerline Competency Centers στον κόσμο με πάνω από 90 προγραμματιστές στα κεντρικά γραφεία της στο Άαχεν της Γερμανίας. Η τεχνογνωσία αυτή έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία λύσεων εξαιρετικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης αλλά και επιδόσεων που υπερέχουν των τεχνολογικών λύσεων από σχέδια αναφοράς που μπορούν να αντιγραφούν.

Μία ενεργή κοινότητα τελικών πελατών και χρηστών της devolo παρέχει συνεχώς στην εταιρεία, λεπτομερή ενημέρωση για τα δίκτυα Powerline που χρησιμοποιούνται στα σπίτια τους. Η συνεχείς αμφίδρομη επικοινωνία οδηγεί σε μοναδικές στο είδος λύσεις που έχουν αναπτυχθεί στην πράξη, όπως είναι και η range+ Technology.

Με αρκετά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό τους, τα δύο μοντέλα της σειράς dLAN 650 της devolo έχουν λάβει υψηλούς επαίνους από ευρωπαίους δημοσιογράφους τεχνολογίας, για την εκπληκτική απόδοση των προσαρμογέων σε μικρές αποστάσεις, όπως η επέκταση μιας σύνδεσης στο Internet από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις της τεχνολογίας όμως και σε εφαρμογές σε όλο το σπίτι καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις. Γεγονός που επιτρέπει ρυθμίσεις, όπως την εφαρμογή ενός προϊόντος IPTV σε όλο το σπίτι χωρίς τα συμβατικά καλώδια δικτύου ή Wi-Fi. Το ίδιο ισχύει και για τη σύνδεση υπολογιστών, state-of-the-art ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης καθώς και τεχνολογίες έξυπνου σπιτιού.

Η devolo διαθέτει δύο παραλλαγές του προϊόντος της σειράς dLAN 650: Το dLAN 650+ ενσωματώνει μια θύρα Gigabit LAN και είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο που διαθέτει μόνο μία δικτυακή συσκευή, όπως έναν υπολογιστή ή Smart TV. Το dLAN 650 triple+, από την άλλη, διαθέτει τρεις θύρες Gigabit LAN, ιδανικό για σαλόνι, καθιστικό, για γραφείο στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε δωμάτιο που διαθέτει περισσότερες συσκευές με πρόσβαση στο Internet. Αυτό επιτρέπει την απευθείας σύνδεση πολλαπλών συσκευών όπως για παράδειγμα ένα δέκτη τηλεόρασης, Blu-ray player ή και μία κονσόλα παιχνιδιών.

Οι δύο προσαρμογείς ενσωματώνουν ηλεκτρική πρίζα που τους καθιστά εύκολους στην εγκατάσταση, δεδομένου ότι καμία από τις πρίζες σε ένα δωμάτιο δεν πάει χαμένη, αφού οι τερματικές συσκευές και τα πολύπριζα συνδέονται απευθείας στον προσαρμογέα dLAN. Το ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο θορύβων βελτιστοποιεί περαιτέρω τη μετάδοση δεδομένων στο δίκτυο του σπιτιού, εξαλείφοντας τυχόν παρεμβολές.

Τα devolo dLAN 650+ και dLAN 650 triple+ με range+ Technology είναι άμεσα διαθέσιμα. Το Starter Kit για δημιουργία οικιακού δικτύου περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς dLAN 650+ και διατίθεται στα 129.90€ ενώ το πακέτο dLAN 650 triple+ διατίθεται στα 149.90€. Συμπληρωματικοί προσαρμογείς dLAN 650+ για επέκταση της υπάρχουσας εγκατάστασης dLAN Powerline είναι διαθέσιμη στα 69.90€, ενώ οι dLAN 650 triple+ στα 79.90€. Όλες οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες λιανικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της, θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.devolo.gr


Fotios

Ασύρματο;

Εκπληκτικό προϊόν, διότι ακόμη και σε μικρό σπίτι, αν έχεις έναν μακρόστενο διάδρομο, το σήμα από το router χάνεται στην άλλη άκρη. Ασύρματη σύνδεση όμως δεν υποστηρίζουν; Ελπίζω η σειρά 500 wireless να είναι εξίσου ποιοτική.

Τελευταία τροποποίηση από Fotios — Παρ, 23/05/2014 - 12:29.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top