Devolo. Έσπασε νέο ρεκόρ στο Powerline με πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις dLAN adapters

Press News

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια προϊόντα Powerline, η devolo AG επιτυγχάνει ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της εταιρίας και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα αυτό. Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη εμπιστεύονται τη χρήση των προσαρμογέων dLAN για τη δημιουργία των οικιακών τους δικτύων.

Από την ίδρυσή της, η devolo AG έμεινε πιστή στη λογική του «German engineering». Πάνω από 70 προγραμματιστές εργάζονται καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Άαχεν της Γερμανίας, αναπτύσσοντας λύσεις Powerline τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και επιχειρηματικά περιβάλλοντα, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος, τόσο σε απόδοση όσο και σε αποτελεσματικότητα. Αυτό καθιστά την devolo την εταιρεία με την μεγαλύτερη ομάδα ανάπτυξης προϊόντων Powerline στον κόσμο. Όλα τα νέα μοντέλα προσαρμογέων υπόκεινται σε εκτεταμένες δοκιμές στο σύγχρονο κέντρο δοκιμών που διαθέτει η εταιρεία, πριν βγουν στη μαζική παραγωγή. Η περίοδος κάλυψης της εγγύησης καλής λειτουργίας, διάρκειας τριών ετών, υπογραμμίζει τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας αλλά και τη διάρκεια ζωής που διασφαλίζει η devolo για τα προϊόντα της.

«Ως ηγέτης στην αγορά του Powerline από το 2003, είμαστε υπερήφανοι που δίνουμε συνεχώς ώθηση στην ευρωπαϊκή αγορά προϊόντων Powerline», σημειώνει ο Heiko Harbers, διευθύνων σύμβουλος της devolo AG. «Το ρεκόρ των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων σε προσαρμογείς dLAN σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στην ιστορία μας, μόλις 10 χρόνια μετά την πώληση του πρώτου προϊόντος Powerline της devolo».

Πατενταρισμένες τεχνολογίες για μεγαλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα:

Σύμφωνα με τις τρέχουσες στατιστικές της devolo, το 50% περίπου όλων των χρηστών dLAN Powerline διαθέτουν τρεις ή και περισσότερους προσαρμογείς. Το μοντέλο dLAN 650 της devolo προσφέρει αυτή τη στιγμή τις υψηλότερες επιδόσεις μεταξύ των προσαρμογέων Powerline που διατίθενται στην αγορά. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της range+ Technology της devolo, η οποία επιτρέπει τη μετάδοση των δεδομένων Powerline να «ταξιδεύουν» μέσα και από τις τρεις φυσικές γραμμές του κυκλώματος ηλεκτρικού ρεύματος. Για το σκοπό αυτό, η devolo έχει αναπτύξει έναν ειδικό σχεδιασμό για το hardware (εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας) που εφαρμόζει ένα μοναδικό είδος σύζευξης η οποία εγκαθίσταται αποκλειστικά στους νέους προσαρμογείς dLAN 650.

Το dLAN συναντά το WLAN για ένα ολοκληρωμένο οικιακό δίκτυο:

Με την εισαγωγή των WiFi προϊόντων της βασισμένα στο Powerline, η devolo εξέλιξε το dLAN Powerline σε μια πλήρη λύση για οικιακό δίκτυο, όπου ακόμη και ασύρματες συσκευές, όπως smartphones, ταμπλέτες και φορητοί υπολογιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια γρήγορη, σταθερή και ασφαλή σύνδεση.

Η επιτυχημένη σειρά προϊόντων αναπτύχθηκε με βάση μια ολοκληρωμένη ανάλυση της αγοράς. Μια αντιπροσωπευτική έρευνα της GfK που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της devolo AG στη Γερμανία, έδειξε ότι το 41% των οικιακών χρηστών ασύρματων δικτύων στη Γερμανία, έχουν ασθενή ή καθόλου καλή ασύρματη λήψη εντός σπιτιού. Με την τεχνολογία WiFi Move της devolo και τη χρήση πολλαπλών compact dLAN 500 WiFi access points, δημιουργούνται σημεία πρόσβασης που καθιστούν το ασύρματο δίκτυο διαθέσιμο σε όλο το σπίτι και μάλιστα με εξαιρετική κάλυψη.

dLAN Powerline, το απλό οικιακό δίκτυο μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος:

To devolo dLAN Powerline χρησιμοποιεί την οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και έτσι κάθε πρίζα όπου εφαρμόζεται ένας προσαρμογέας dLAN μετατρέπεται αυτόματα σε ένα σημείο πρόσβασης στο δίκτυο. Υπολογιστές, ηλεκτρονικά ευρείας κατανάλωσης αλλά και έξυπνες τεχνολογίες για το σπίτι μπορούν γρήγορα και εύκολα να συνδέονται μεταξύ τους αλλά και με το Διαδίκτυο. Η υψηλή ταχύτητα μεταφοράς, η ασφαλή κρυπτογράφηση και η εύκολη εγκατάσταση, καθιστούν τους προσαρμογείς dLAN Powerline την καλύτερη λύση για το οικιακό δίκτυο.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 23 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top