Είσοδος

Users

4 χρήστες και
25 επισκέπτες

DEATH
Elexorien
Acu
Gamer_
avpap
zigolo85
Labros86
power
Δέσποινα
Gamer_
marioso
vickydk5
bas13bou
wishmaster
riot13
alopix

Νέα Gainward Radeon HD 4870 με custom cooling design

Φωτογραφίες μιας νέας Gainward Radeon HD 4870 512MB GDDR5 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας η οποία χρησιμοποιεί αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης με τρία heatpipes και δυο ανεμιστήρες (όμοιο σύστημα ψύξης με την Palit HD 4870 Sonic).

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στις εικόνες, ένας ανεμιστήρας 80mm ψύχει την GPU ενώ ένας ακόμη των 70mm ψύχει το τμήμα VRM (4-phase VRM για την GPU και 2-phase VRM για το υποσύστημα της μνήμης) της κάρτας γραφικών.

Η νέα Gainward Radeon HD 4870 512MB GDDR5 θα διαθέτει Dual BIOS. Με το πρώτο θα εργάζεται σε "εργοστασιακές" συχνότητες λειτουργίας 750MHz (GPU) και 950MHz (GDDR5) ενώ με το δεύτερο θα μπορεί να "τρέχει" σε κατάσταση υπερχρονισμού με αντίστοιχους χρονισμούς 775MHz και 1000MHz.

Εκτός του Dual DVI output connector θα κάνει χρήση και ενός DisplayPort connector.

Προορίζεται για κυκλοφορία το Σεπτέμβριο ωστόσο ακόμη το κόστος της παραμένει άγνωστο.


Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το mini-ITX mainboard της Gigabyte, GA-H55N-USB3, το οποίο ολοκληρώνεται γύρω από το chipset Intel H55 Express και είναι συμβατό με επεξεργαστές Intel Core i3, Core i5 και Core i7
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία της κλήρωσης αλλά και να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν ένα motherboard socket AM3 της Gigabyte και ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή της AMD. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το Mini-ITX motherboard της ASRock, A330ION, το οποίο ενσωματώνει τον επεξεργαστή Intel Atom 330 (1,6GHz) και ολοκληρώνεται γύρω από την πλατφόρμα Nvidia ION
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτες εντυπώσεις από τον κορυφαίο εξαπύρηνο επεξεργαστή της AMD, Phenom II X6 1090T Black Edition (μερικές μετρήσεις και λίγο... ανεπαρκές overclocking - λόγω πίεσης χρόνου - με την "stock" ψύκτρα...)

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Ψηφοφορία

Θα αλλάζατε το κινητό σας για το νέο iPhone 4;:
back to top