Maxtor Central Axis από την Seagate

Η Seagate ανακοίνωσε μια ιδιαίτερα έξυπνη λύση όσο αφορά στην αποθήκευση δεδομένων σε δίκτυα, τον Maxtor Central Axis Business Edition dual-drive network storage server [αυτό και αν είναι όνομα ;-)]. Πρόκειται για μια απλή στην υλοποίηση πρόταση που αναλαμβάνει την διαχείριση των δεδομένων δικτύων μικρών επιχειρήσεων παρέχοντας απλό, αυτοματοποιημένο και ασφαλές "backup" ενώ προσφέρει ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες του δικτύου της επιχείρησης από οποιοδήποτε web browser.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, οποιαδήποτε πληροφορία ή δεδομένα είναι κρίσιμης σημασίας. Ο Central Axis Business Edition storage server μπορεί να διαχείριζεται τα δεδομένα στο δίκτυο επιτυχημένα και με απόλυτη ασφάλεια "παίρνοντας" αντίγραφα ασφαλείας από - έως - 20 υπολογιστές που βρίσκονται σε κάποιο δίκτυο σε μια, μοναδική, ασφαλή τοποθεσία. Επιπλέον επιτρέπει στους χρήστες ή στους διαχειριστές δικτύων να "σώζουν" έως και 10 διαφορετικά "ιστορικά" των πληροφοριών στο δίκτυο αλλά και να σχεδιάζουν "επαναλαμβανόμενα backup".

O Maxtor Central Axis Business Edition dual-drive network storage server ενσωματώνει δύο σκληρούς δίσκους του 1TB σε διάταξη RAID1, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία δεδομένων μεγέθους έως 1TB. Παρέχει όπως αναφέραμε ασφαλή "backup"αφού χρησιμοποιεί τη λογική "synching without thinking", δηλαδή δημιουργεί άμεσα αντίγραφα ασφαλείας και στους δύο σκληρούς δίσκους που ενσωματώνει, αποτρέποντας την απώλεια πληροφορίας ή δεδομένων εξαιτίας κάποιας βλάβης του hardware.

H αντικατάσταση οποιουδήποτε εκ' των δύο σκληρών δίσκων που ενσωματώνει είναι πανεύκολη ενώ ενσωματώνει - πέρα από τη δικτυακή θύρα - και δύο USB 2.0 θύρες για την πρόσθεση επιπλέον εξωτερικών σκληρών δίσκων και την επέκταση του χώρου αποθήκευσης για "πρόσθετο backup". Επιπλέον μπορούν να χρησιμεύσουν για την σύνδεση με κάποιον εκτυπωτή που θα μοιράζεται το δίκτυο!

Ο Central Axis Business Edition είναι συμβατός με τα Windows Vista, Windows XP καθώς και με το Mac OS X και διαθέτει εγγύηση πέντε χρόνων.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Seagate για το προϊον.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 913 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top