Νέα ASUS VH series monitors με HDMI

Press News

Η ASUS συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει με τα LCD monitors υψηλών επιδόσεων με πλούσια χαρακτηριστικά προσθέτει νέα μοντέλα που υποστηρίζουν HDMI τεχνολογία στην οικογένεια των οθονών της. Τα μοντέλα VH192, VH222, VH226 και VH242, είναι διαθέσιμα σε 18,5’’ έως 23,6’’ και προσφέρουν μια γκάμα αποκλειστικών καινοτομιών βελτίωσης εικόνας όπως η Splendid Video Intelligence Technology και η ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) τεχνολογία για την απόλυτη multimedia εμπειρία.

Τα monitors της VH Series διαθέτουν την τέλεια αναλογία διαστάσεων 16:9, εξασφαλίζοντας την αψεγάδιαστη αναπαραγωγή ταινιών και games. Τα μοντέλα με μέγεθος 21,5’’ και άνω υποστηρίζουν Full DH 1080p (1920x1080) ανάλυση για μια εκπληκτική εμπειρία διασκέδασης σε υψηλή ανάλυση ακριβώς στην οθόνη του χρήστη. Το 18,5’’ W μοντέλο VH192C/SC υιοθετεί οικολογική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και Color Shine Technology για να κάνει εφικτή την παρουσίαση υπέροχων εικόνων με μέγιστη ενεργειακή αποτελεσματικότητα. Τα monitor της VH Series ταυτόχρονα διαθέτουν εντυπωσιακό design με μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες που προσθέτουν άμεση λάμψη σε κάθε σπίτι.

Monitors για Μέγιστη Multimedia Απόλαυση

Τα VH Series LCD monitors ξεχωρίζουν στην απεικόνιση πολυμέσων, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για χρήστες που κάνουν χρήση πολυμέσων σε διαφορετικές πλατφόρμες και διαφορετικά πρότυπα. Μια θύρα HDMI κάνει δυνατή την μεταφορά πολυκάναλου ήχου και ασυμπίεστου ψηφιακού video μέσω ενός και μόνο καλωδίου και εξασφαλίζει την άνετη διασύνδεση με άλλες συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας, όπως Blu-ray Disc players και παιχνιδομηχανές. Η τέλεια αναλογία διαστάσεων 16:9 επιτρέπει την άψογη widescreen αναπαραγωγή περιεχομένου, χωρίς τις επιπλέον μαύρες μπάρες ή την αλλοιωμένη εικόνα που θα παρουσιαζόταν στα 16:10 monitors. Επιπροσθέτως, τα μοντέλα VH222, VH226 και VH242 υποστηρίζουν Full HD 1080p, επιτρέποντας την αναπαραγωγή υψηλής ανάλυσης ταινιών και το gaming. Τα μοντέλα της VH Series διαθέτουν επίσης στερεοφωνικά ηχεία και μια S/PDIF έξοδο ήχου, παρέχοντας αξιοσημείωτη ποιότητα ήχου για games, ταινίες και μουσική.

Ζωντανή Εικόνα με Οικολογική Ενεργειακή Απόδοση

Με τα αποθέματα φυσικών πόρων να μειώνονται και τα αποτελέσματα των απαιτήσεων μας από τον πλανήτη να γίνονται όλο και πιο ευδιάκριτα, η οικολογική πληροφορική αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα των σύγχρονων καιρών. Τα μοντέλα VH192C/VH192SC υιοθετούν οικολογική τεχνολογία που χρησιμοποιεί μόνο δύο λάμπες για να εξοικονομήσει περισσότερο από 20% κατανάλωση ενέργειας και ένα προηγμένο οπτικό φιλμ για να εξασφαλίσει εκπληκτική απόδοση χωρίς να θυσιάζει την φωτεινότητα των εικόνων. Τα μοντέλα VH192C/VH192SC επίσης χρησιμοποιούν το Color Shine glare-type panel για να βελτιώσουν την χρωματική πυκνότητα και τον χρωματικό κορεσμό, να κάνουν πιο ευδιάκριτα τα όρια της εικόνας και να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ευκρίνεια της – καθιστώντας τα ιδανικά για την απόλαυση ταινιών ή games. Τα μοντέλα VH192C/VH192SC συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα: ζωντανή εικόνα και μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα.

Τεχνολογία Splendid Video Intelligence

Όλα τα LCD monitors της VH Series διαθέτουν εντυπωσιακές δυνατότητες χρωματικής αναπαραγωγής χάρη στην αποκλειστική Splendid Video Intelligence Technology της ASUS. Ο επεξεργαστής χρωμάτων της Splendid αναλύει τις ιδιότητες του video περιεχομένου που αναπαράγεται και προσαρμόζει τις παραμέτρους της οθόνης για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή χρωμάτων και εικόνας ανάλογα με την φύση του δουλειάς που κάνει ο χρήστης την δεδομένη στιγμή. Η τεχνολογία Splendid διαθέτει 5 προκαθορισμένες ρυθμίσεις (Theater, Game, Scenery, Night View και Standard) και τρεις χρωματικούς τόνους (Natural, Reddish και Yellowish) για να μπορούν οι χρήστες να ρυθμίσουν περεταίρω τα monitors τους για να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ρύθμιση Theater, για παράδειγμα, βελτιώνει την αντίθεση και τον χρωματικό κορεσμό του περιεχομένου video για να προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία. Η ρύθμιση Game προσαρμόζει και αναδεικνύει τις σκοτεινές περιοχές στις in-game σκηνές, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να διακρίνουν πλάσματα κρυμμένα στις σκιές. Η ρύθμιση Scenery αυξάνει το εύρος φωτεινότητας, παρέχει περισσότερες διαβαθμίσεις αντίθεσης και επιλεκτικά ρυθμίζει τον χρωματικό κορεσμό σημαντικών στοιχείων όπως ο γαλάζιος ουρανός και τα πράσινα λιβάδια για να δημιουργήσει τοπία που «αιχμαλωτίζουν» με την ομορφιά τους. Η ρύθμιση Night Vision τονίζει έξυπνα τις λεπτομέρειες σε σκοτεινές σκηνές, αιχμαλωτίζοντας την ομορφιά των νυχτερινών λήψεων με ζωντανό και φυσικό τρόπο. Αυτές οι πέντε προκαθορισμένες ρυθμίσεις μπορούν άνετα να επιλεγούν μέσω hotkeys, δίνοντας στον χρήστη την δυνατότητα να πραγματοποιεί αλλαγές στις ρυθμίσεις της οθόνης του, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Ένα σύνολο από Κορυφαίες για την Βιομηχανία Τεχνολογίες Επεξεργασίας Εικόνας

Επιπρόσθετα με την τεχνολογία Splendid, τα monitors της VH Series διαθέτουν ένα σύνολο από προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνας που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους. Αυτές περιλαμβάνουν την τεχνολογία Trace Free που προσφέρει χρόνο απόκρισης 2ms (gray-to-gray) για να εξαλείψει την δημιουργία εικόνων-«φάντασμα», την τεχνολογία ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) που εκτοξεύει την αναλογία αντίθεσης στο εξωπραγματικό 20000:1 και την τεχνολογία Aspect Control που προβάλει εικόνες 4:3 σε widescreen οθόνες χωρίς αλλοιώσεις.

Ξεχωριστή Σχεδίαση με Γυαλιστερές Λαξευμένες Λεπτομέρειες

Τα monitors της VH Series ξεχωρίζουν αμέσως από τις ευδιάκριτες λεπτομέρειες που τονίζουν το προβάδισμά τους σε θέματα τεχνολογίας, απόδοσης, χαρακτηριστικών και εκλεπτυσμένης σχεδίασης. Με το εξαιρετικό μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και το πορτοκαλί power button, εμπνευσμένο από την ανατολή του ηλίου, που υποδέχεται τους χρήστες καθώς ξεκινούν την δουλειά τους κάθε μέρα και τα ενσωματωμένα function keys, τα monitors της VH Series είναι πραγματικά ένα εξαίσιο θέαμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πίνακας με τα πλήρη χαρακτηριστικά των monitors θα βρείτε εδώ.
 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 43 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top