Η HP Παρουσιάζει το νέο Mini 2140 PC για τους… mobile workers

Press News

Η HP ενισχύει το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων Mini και παρουσιάζει το νέο HP Mini 2140 σχεδιασμένο ειδικά για mobile workers, οι οποίοι επιθυμούν μια πλούσια εμπειρία υπολογιστή σε ένα μικρό, φορητό πακέτο.

Το HP Mini 2140 περιλαμβάνει έναν συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την εν κινήσει εμπειρία του χρήστη, όπως τα εξής:

  • Μια μεγάλη οθόνη LED με διαγώνιο 10,1 ίντσες και αναλογία θέασης 16:9, διαθέσιμη είτε σε στάνταρ ανάλυση (1.024 x 576) είτε  σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας (1.366 x 768).
  • Φιλικό στο χρήστη πληκτρολόγιο που έρχεται στο 92% του μεγέθους των στάνταρ πληκτρολογίων (QWERTY), καθώς και ένα touchpad.
  • HP DuraKeys, που περιλαμβάνει μια επίστρωση πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή για να προστατεύει το τελείωμα και τους χαρακτήρες που είναι εντυπωμένοι πάνω στα πλήκτρα. Το HP DuraKeys προσφέρει 50 φορές μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην ορατή φθορά από ότι τα κοινά πληκτρολόγια.
  • HP 3D DriveGuard, το οποίο περιλαμβάνει ένα τριών αξόνων τσιπ μέτρησης ψηφιακής επιτάχυνσης, έτσι ώστε να δίνει εντολή κλεισίματος του σκληρού δίσκου σε περίπτωση απότομης κίνησης ή κραδασμού.
  • Το HP Panel Protection System, με ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές ακρυλικό κάλυμμα LCD
  • Δυνατότητα θέασης βίντεο, λήψης φωτογραφιών, τηλεδιάσκεψης ή instant messaging εμπλουτισμένου με βίντεο, χωρίς να απαιτείται η αγορά ή μεταφορά επιπλέον εξοπλισμού hardware. Η ενσωματωμένη κάμερα VGA επιτρέπει τη λήψη εικόνων και video και τον εμπλουτισμό των παρουσιάσεων, εγγράφων και e-mail με φωτογραφίες και βίντεο κλιπ.
  • Δύο λύσεις μπαταριών– τριπλή για τις εκδόσεις με το χαμηλότερο βάρος ή εξαπλή μπαταρία ιόντων λιθίου για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Στα νέα αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν για το Mini περιλαμβάνονται ένα HP USB Docking Station, ακουστικά HP Mobile Audio Speakers με θύρα USB, και HP USB οπτικό disk drive, το οποίο μπορεί να διαβάζει και να γράφει CD και DVD, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και την τεχνολογία HP LightScribe αποθηκεύοντας περιεχόμενο απευθείας πάνω στα CDs. Επίσης, μια ελαφριά, λειτουργική τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για την HP με μία σκληρή θήκη προσφέρουν επιπλέον προστασία για τους mobile workers.
 
 
 Το HP Mini 2140 είναι επίσης καταπληκτικό για μια τάξη. Η σουίτα των δυνατοτήτων ασύρματης επικοινωνίας, πολυμέσων και ασφαλείας, επιτρέπει στους μαθητές και τους φοιτητές να εργάζονται όταν έχουν πρόσβαση Wi-Fi – στην τάξη, τη βιβλιοθήκη, το σπίτι. Το HP Mini 2140 μπορεί να αλλάξει τη διαδικασία εκμάθησης για μαθητές και φοιτητές και αποτελεί μια πρακτική λύση σε περίπτωση που ο μαθητής ή φοιτητής θέλει να έχει διαρκή πρόσβαση σε έναν ατομικό φορητό υπολογιστή.
 
 
Περισσότερες πληροφορίες για το HP Mini 2140 και άλλες λύσεις φορητών υπολογιστών της HP είναι διαθέσιμες online στις διευθύνσεις εδώ και εδώ.  Οι τιμές για το HP Mini 2140 θα είναι από  €399 έως €599 ενώ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τέλη Φεβρουαρίου / αρχές Μαρτίου.
 

Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της HP.

 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top