Νέα Nikon COOLPIX P90 με 24x optical zoom

Press News

Η Nikon ανακοίνωσε την COOLPIX P90, την ναυαρχίδα της σειράς "Performance" της εταιρείας όσο αφορά στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τύπου "compact super zoom".  Το χαρακτηριστικό που κάνει την νέα Nikon COOLPIX P90 περισσότερο ελκυστική, είναι το οπτικό ζουμ 24x, που καλύπτει μεγάλο εστιακό εύρος (26-624mm) και θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό!

Επιπλέον, ενσωματώνει μία μεγάλη οθόνη LCD 3,0 ιντσών με λειτουργία "tilt" ώστε να διευκολύνονται "περίεργες" ή δύσκολες λήψεις που έχουν να κάνουν με την γωνία ή το ύψος καθώς και αντι-αντανακλαστική επίστρωση.

Μερικά ακόμη χαρακτηριστικά της νέας Nikon COOLPIX είναι o αισθητήρας 12,1Megapixel, το 4-way VR σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας, η δυνατότητα λήψεων σε πολύ, πολύ χαμηλό φωτισμό, χάρη στην υποστήριξη  ISO 6400 (3mp), το ηλεκτρονικό σκόπευτρο, το αυτόματο σύστημα επιλογής scene mode (scene auto selector) καθώς και οι λειτουργίες Quick Retouch και Distortion Control.

Η νέα κάμερα της Nikon απευθύνεται στους λάτρεις της φωτογραφίας, σε φωτογραφους που ταξιδεύουν συχνά αλλά και σε απλούς χρήστες που όμως είναι εξοικειωμένοι με την φωτογραφία. Η νέα COOLPIX P90 της Nikon, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο με κόστος $399,95.

Το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρείας αναφέρει σχετικά με την νέα Nikon COOLPIX P90:

Η Nikon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία της COOLPIX P90, μίας από τις πρώτες ευρυγώνιες compact φωτογραφικές μηχανές στον κόσμο με zoom 24x. Το zoom υπερ-τηλεφακού υψηλής απόδοσης, οι ευρυγώνιες δυνατότητες και άλλα ισχυρά χαρακτηριστικά συνδυάζονται σε μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή, ιδανική για χρήστες που επιζητούν τη φημισμένη ποιότητα Nikon σε μια μηχανή που προσφέρει εξαιρετική ευκολία μεταφοράς.

Όπως δηλώνει ο Mark Pekelharing, Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων στη Nikon Europe B.V.: “Αυτή η μηχανή επιδεικνύει για μία ακόμη φορά την αφοσίωση της Nikon στην εξυπηρέτηση όλων των φανατικών φίλων της φωτογραφίας. Το εκπληκτικά ισχυρό zoom 24x με ευρυγώνια δυνατότητα, η οθόνη LCD 3,0 ιντσών με λειτουργία κλίσης μεταβλητής γωνίας, η απόσβεση κραδασμών, οι δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας EXPEED της Nikon και η υψηλή ευαισθησία καθιστούν την COOLPIX P90 μια γέφυρα χωρίς συμβιβασμούς μεταξύ των compact φωτογραφικών μηχανών και των D-SLR.”

Η COOLPIX P90 διαθέτει πολύ ισχυρό οπτικό zoom 24x, που προσφέρει το ισοδύναμο 35mm μιας ευρείας γωνίας 26mm σε τηλεφακό 624mm και έχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών από απόσταση μόλις 1 cm. Η λειτουργία συνεχών λήψεων υψηλής ταχύτητας με έως και 45 λήψεις στα 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο, επιτρέπει τη φωτογράφηση αθλημάτων με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Τα 12,1 ενεργά megapixel και η ευαισθησία έως και ISO 6400 κάνουν την COOLPIX P90 να υπερέχει σε οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης.

Η επιλογή αυτόματων ή χειροκίνητων ρυθμίσεων, η χρήση των τεσσάρων λειτουργιών έκθεσης της μηχανής (PSAM) και η χρήση του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου επιτρέπουν τη σύνθεση αλλά και τη λήψη της ιδανικής φωτογραφίας. Η μηχανή προσφέρει πολλές άλλες δυνατότητες ποιότητας Nikon, όπως τέσσερις τεχνολογίες κατά του θαμπώματος, αυτόματη επιλογή σκηνής και αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο πρώτα, αναγνωρίζοντας έως και δώδεκα πρόσωπα.

Περιλαμβάνει επίσης τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, όπως τη λειτουργία χαμόγελου και την προειδοποίηση κλεισίματος ματιών και την κατοχυρωμένη λειτουργία D-Lighting της Nikon για βελτιστοποίηση της αντίθεσης και γρήγορη επεξεργασία. Έχει δυνατότητα καταγραφής video και video με χρονική υστέρηση, ενώ η οθόνη LCD 3 ιντσών μεταβλητής γωνίας διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Η COOLPIX P90 διαθέτει καλώδιο USB, καλώδιο audio/video, λουράκι και μια ομάδα προγραμμάτων λογισμικού για το CD-ROM της COOLPIX.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 134 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top