Το Logitech Squeezebox τώρα "παίζει μουσική" και από το Napster!

Press News

Εξελίσσοντας ακόμη περισσότερο τα προϊόντα της στο χώρο της online ψηφιακής ψυχαγωγίας, η Logitech ανακοίνωσε την συνεργασία του δικτυακού μουσικού της player Logitech Squeezebox με το Napster. Το πολυβραβευμένο Napster είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συνδρομητικά site δικτυακής μουσικής. Τώρα, οι χρήστες του Squeezebox εκμεταλλευόμενοι το ασύρματο οικιακό τους δίκτυο και το Internet μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στη βάση τραγουδιών του, που περιλαμβάνει πάνω από 7 εκατομμύρια κομμάτια.

Τη μουσική αυτή πανδαισία, οι χρήστες θα μπορούν να την απολαμβάνουν με το Squeezebox ασύρματα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού τους.
"Στη Logitech είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το Napster προστίθεται πλέον στην ομάδα online υπηρεσιών μουσικού περιεχομένου που υποστηρίζουν τα προϊόντα Squeezebox" δήλωσε η Robin Selden, αντιπρόεδρος της Logitech στον τομέα Streaming Media. "Το Logitech Squeezebox είναι μια εξελιγμένη συσκευή ασύρματης δικτύωσης, οπότε για να απολαύσεις την μουσική μέσω Napster δεν χρειάζεσαι ατελείωτα καλώδια από και προς το PC σου. Απλώς βάζεις το Squeezebox σε όποιο χώρο θέλεις, κι ακούς την αγαπημένη σου μουσική, από κλασσική μέχρι ρόκ και ράπ".

Το Νapster μπορεί να συνεργαστεί με το Logitech Squeezebox και να μας προσφέρει ότι ακριβώς μουσική θέλουμε. Στον κατάλογο του υπάρχουν εκατομμύρια τραγούδια από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες αλλά και από χιλιάδες ανεξάρτητες. Έτσι θα βρούμε από την πιο σπάνια ηχογράφηση μέχρι οτιδήποτε καινούργιο κυκλοφορεί, διαλέγοντας από τις ήδη έτοιμες playlists, τις νέες κυκλοφορίες ή τα τρέχοντα chart του Billboard.

Σχολιάζοντας την συνεργασία ο πρόεδρος του Napster Brad Duea δήλωσε σχετικά: "Το Napster είναι ένα site πρωτοπόρος της ψηφιακής μουσικής και πάντα πετυχαίναμε να προσφέρουμε την κορυφαία εμπειρία online, δημιουργώντας νέους και καλύτερους τρόπους για να ανακαλύψεις, μοιραστείς, αποκτήσεις και τελικά απολαύσεις την μουσική. Ειδικά ο χώρος της online μουσικής αναπτύσσεται και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής κάθε μέρα, οπότε η συνεργασία Napster και του Logitech Squeezebox είναι μια φυσική εξέλιξη. Με αυτή την συνεργασία, οι δύο εταιρίες μας πετυχαίνουν να τιθασεύσουν την απίστευτη δυναμικότητα των ψηφιακών υπηρεσιών και συσκευών και να την προσφέρουν στους φίλους της μουσικής σε όλο τον κόσμο".

Το Napster για τους χρήστες Logitech Squeezebox σε ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία και Γερμανία προσφέρεται δωρεάν για μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημέρων. Από εκεί και πέρα η μηνιαία συνδρομή είναι 14,95€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα.

Όλα τα προϊόντα Squeezebox θα τα βρείτε εδώ (Classic, Boom, Transporter κ.α).
 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 59 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top