Η LG επιλέγει Windows για τα Smart Phones της

Press News

Η LG Electronics (LG) και η Microsoft Corp. ανακοίνωσαν πρόσφατα μια διευρυμένη συνεργασία για την αύξηση του αριθμού των κινητών της LG με λειτουργικό Windows. Μέρος της συμφωνίας αυτής, προβλέπει ότι τα Windows θα αποτελέσουν το βασικό λειτουργικό σύστημα των smartphones της LG, ενώ παράλληλα θα αυξήσει τόσο τον αριθμό των Windows phones στο portfolio της, όσο και τον συνολικό όγκο των Windows phones που θα παρουσιάσει στο μέλλον.

Αυτό θα δημιουργήσει μια δεκαπλάσια αύξηση των Windows phones που θα είναι διαθέσιμα από την LG για το 2009 λανσάροντας έως και 26 νέα Windows phones στην αγορά έως το 2012. Συνολικά, η συμφωνία θα έχει ως αποτέλεσμα την παρουσίαση πάνω από 50 νέα LG Windows phones. 
 
“Τα νέα τηλέφωνα LGμε Windowsθα αξιοποιήσουν τον ενθουσιασμό που υπάρχει σε αυτήν την δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά," δήλωσε ο κ.YongNam, vicechairman& chief executive officer της LG Electronics και συνέχισε: “Η πλατφόρμα Windowsπεριλαμβάνει ένα ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη softwareπου συνδέεται με το Webκαι το PC, δίνοντας στα τηλέφωνά μας μια ευρεία γκάμα νέων δυνατοτήτων που απευθύνονται σε ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό διαφορετικών χρηστών.”
“Τα Windows phones δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ζήσουν ψηφιακές εμπειρίες που προσφέρουν ευχάριστες στιγμές στη ζωή, συνδεόμενοι με ανθρώπους, πληροφορίες και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν”, δήλωσε ο κ.Steve Ballmer, chief executive officer της Microsoft και συνέχισε: “Η ενσωμάτωση του λειτουργικού των Windowsμε τη σχεδιαστική υπεροχή της LG θα φέρει νέες εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή των χρηστών.”
 
Η υπογραφή Μνημόνιου Συνεργασίας μεταξύ LG και Microsoft (3 Νοεμβρίου 2008) προβλέπει τη δέσμευση και των δύο εταιρειών για δημιουργία ομάδων Έρευνας & Ανάπτυξης, που θα δώσουν έμφαση στην κατασκευή τηλεφώνων με δυναμικά χαρακτηριστικά που προέρχονται από τη στενή ενσωμάτωση hardware & software.  Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτό αποτυπώνονται οι κοινές προσπάθειες marketing για την παρουσίαση τέτοιου είδους τηλεφώνων, σε μια διευρυμένη γκάμα τιμών στις αγορές παγκοσμίως, θέτοντας γερά θεμέλια στον τομέα της σύγκλισης κινητών τηλεφώνων.
Ως επισφράγισμα της συνεργασίας αυτής, η LG ανακοίνωσε την παρουσίαση του LG-GM730 με την υπογραφή της LG σε θέματα στυλ, όντας εξαιρετικά λεπτό, (μόλις 11,9 mm) και κομψό με στρογγυλεμένες γωνίες.
 
Το Windows phone είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη με χαρακτηριστικά όπως one-clickemailsetup και εύκολη πλοήγηση στο Internet με την τελευταία version του Internet Explorer Mobile.
Το LG-GM730 θα είναι διαθέσιμο στο πρώτο εξάμηνο του 2009 με τη version Windows Mobile 6.1, ενώ η LG θα προσθέσει τη version Windows Mobile 6.5 στο portfolio της το δεύτερο εξάμηνο του 2009.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 8 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top