Νέο Dell Latitude E6400 XFR rugged notebook

Η Dell παρουσίασε το ιδιαίτερα ανθεκτικό "rugged" Latitude E6400 XFR το οποίο αντέχει ακόμα και... rocket launcher Smile. Εντάξει, μπορεί να αστειευόμαστε ωστόσο το νέο Latitude E6400 XFR δεν σηκώνει αστεία και δείχνει πολύ... "κακό" με το στιβαρό, ανθεκτικό του περίβλημα. Το νέο "rugged" Dell Latitude E6400 XFR πληρεί τις στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-STD 810F όσο αφορά σε ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος και θερμοκρασίες χάρη στο "QuadCool Thermal Management System" αλλά και μία σειρά από τεχνολογίες "επιβίωσης".

Αν εργάζεστε σε ιδιαίτερα απαιτητικά περιβάλλοντα και επιπλέον είναι η απαραίτητη η χρήση υπολογιστή, τότε χρειάζεστε ένα ανθεκτικό "rugged" notebook για να αισθάνεστε ασφαλής όσο αφορά στα δεδομένα σας. Το νέο Latitude E6400 XFR είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, στη σκόνη και στο χώμα, στις δονήσεις, στις πτώσεις ή σε απευθείας χτύπηματα και στο νερό. Συνολικά, το Dell Latitude E6400 XFR, πληρεί 13 στρατιωτικές προδιαγραφές (MIL-STD 810F) που περιλαμβάνουν δοκιμές με νερό, σε πτώσεις, δοκιμές καλής λειτουργίας σε υψηλές θερμοκρασίες, στην ομίχλη ή ακόμα και σε... εκρήξεις. 

Η Dell ισχυρίζεται πως χάρη στο υλικό PR481 (αποκλειστικό υλικό της Dell) που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική και στην κρυογεννετική, είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό από το κράμα μαγνησίου που χρησιμοποιείται στην πλειονότητα των "κοινών" notebooks ενώ αντέχει 25% περισσότερο στις πτώσεις από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Είναι εύκολο στην μεταφορά αφού οι διαστάσεις του - παρότι αυξημένες λόγω του ανθεκτικού περιβλήματος - λόγω της οθόνης 14,1 ιντσών είναι αρκετά περιορισμένες.

Όσο αφορά στην οθόνη, χάρη στην τεχνολογία DirectView ο χρήστης μπορεί να εργαστεί ακόμα και όταν η οθόνη βρίσκεται απέναντι από μία πολύ έντονη φωτεινή πηγή όπως ο ήλιος. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας Core 2 Duo επεξεργαστής της Intel που συνδυάζεται με ενσωματωμένο υποσύστημα γραφικών Intel Graphics Media Accelerator X4500HD αλλά και την ξεχωριστή κάρτα γραφικών της Nvidia, Quadro NVS 160M 256MB DDR2 οπότε η απόδοση είναι ιδιαίτερα υψηλή σε εφαρμογές με απαιτητικά τριδιάστατα γραφικά.

Δείτε παρακάτω δύο video σχετικά με τις δυνατότητες του νέου Dell Latitude E6400 XFR:


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 72 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top