14 βραβεία Reddot και IF Design για την LG

Press News

Η LG Electronics,  απέσπασε 14 βραβεία από τους πιο διακεκριμένους διαγωνισμούς στη βιομηχανία του design, τα Reddot και τα iF (International Forum) Design Αwards.

Eιδικότερα, η LG κέρδισε για το 2009 βραβεία Reddot για προϊοντικό σχεδιασμό σε επτά (7) κατηγορίες συμπεριλαμβανομένου και το “Best of the Best” για το Bluetooth speaker MSB-200.

Τα υπόλοιπα προϊόντα που κέρδισαν βραβείο είναι το κινητό Secret KF750, το 3G Watch phone GD910, το πλυντήριο/στεγνωτήριο Universe με τετράγωνες πόρτες, ο φούρνος μικροκυμάτων UD A2 με wide διάφανη οθόνη, το πρώτο παγκοσμίως κλιματιστικό αλουμινίου Maestro και το κομψό DVD player DV4S.

Το “Best of the Best” προϊόν της LG είναι ένα κομψό και εύχρηστο φορητό speaker με περιστρεφόμενο μηχανισμό και ‘ελεύθερο’ σχεδιασμό για μέγιστη χρηστικότητα, το οποίο μπορεί να συνδεθεί εύκολα με μουσικές συσκευές, όπως MP3 players και κινητά μέσω ασύρματου Bluetooth. Οι χρήστες μπορούν να περιστρέφουν το ηχείο με μορφή stick σε διαφορετικές θέσεις, είτε για να σταθεί όρθιο σε μια επίπεδη επιφάνεια, είτε για να κρεμαστεί σε έναν τοίχο. Επιπλέον, τα φωτάκια LED που διαθέτει αναβοσβήνουν σε έναν μοναδικό ρυθμό συνθέτοντας την απόλυτη εμπειρία ακρόασης!

H LG κέρδισε επίσης iF design awards σε επτά (7) κατηγορίες για τα πρωτοποριακά προϊόντα της όπως το 8MP touchscreen Renoir KC910, τις τηλεοράσεις plasma PS80 and PS70, καθώς και το τετράθυρο French-door ψυγείο LMX25981.

“Κάθε προϊόν της LG είναι σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών μας,” δήλωσε ο κ. Paul Bae, επικεφαλής του Corporate Design Center της LG Electronics και συνέχισε. “Η εμπειρία μας στο design είναι αυτή που κάνει την LG να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους στη βιομηχανία. Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια φρέσκια και μοναδική εμπειρία με τα προϊόντα που χρησιμοποιούν καθημερινά.”


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 23 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top