HP Vivienne Tam Special Edition netbook για τη γυναίκα

Press News

Η HP συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια Vivienne Tam και λανσάρει το φορητό υπολογιστή HP Vivienne Tam Special Edition. Ο νέος φορητός υπολογιστής διακρίνεται για την κομψότητα και το design του, γεγονός που δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του ως ο πρώτος γυναικείος ψηφιακός φάκελος.

Ο HP Vivienne Tam Special Edition προκάλεσε αίσθηση και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού στο λανσάρισμα που πραγματοποιήθηκε στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. Όλες οι πρόσφατες τάσεις της αγοράς δείχνουν ότι θα αποτελέσει το απόλυτο high tech αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα παγκοσμίως.  
 
Η HP είναι η πρώτη εταιρία υπολογιστών που συνεργάζεται με μία σχεδιάστρια μόδας παγκοσμίου φήμης και συνδυάζει τη μόδα σε ένα notebook μοναδικού design και υπεροχής. Ο ψηφιακός "φάκελος"  HP Vivienne Tam Special Edition απευθύνεται στη σύγχρονη δυναμική γυναίκα που επιθυμεί ένα top gadget χωρίς να αποχωρίζεται το στυλ σε κάθε πτυχή της πολύπλευρης ζωής της. Η Tam συνεργάστηκε με την HP για τον σχεδιασμό τόσο των αξεσουάρ όσο και της συσκευασίας του notebook.
 
 
Ο φορητός υπολογιστής HP Vivienne Tam Special Edition αποτελεί μία μοναδική έμπνευση design, κομψότητας και μεγάλης λειτουργικότητας στη χρήση. Η επάνω επιφάνεια του notebook είναι αστραφτερά κόκκινη και ξεχειλίζει από άνθη παιώνιας που είναι και το εθνικό λουλούδι της Κίνας.
 
 
Το μοτίβο της παιώνιας αποτελεί μια μοναδική μίξη Ασιατικών και Δυτικών πολιτισμών, αρχαίου και σύγχρονου στυλ, τεχνολογίας και μόδας το οποίο φθάνει στο εσωτερικό του notebook μέχρι το πληκτρολόγιο. Με το notebook προσφέρεται επίσης μια υφασμάτινη θήκη που βοηθά να προστατεύεται η εξωτερική επιφάνεια όταν ο υπολογιστής μεταφέρεται σαν τσάντα - φάκελος.
 
 
“Ο φορητός υπολογιστής HP Vivienne Tam Special Edition είναι η απόλυτη σύγκλιση μόδας, πανέμορφου ντιζάιν και τεχνολογίας” είπε η Luciana Broggi, αντιπρόεδρος, Group Marketing, HP Personal Systems Group, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Ο φορητός υπολογιστής HP Vivienne Tam Special Edition αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη Μαρτίου 2009, με προτεινόμενη λιανική τιμή €479.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 15 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top