Νέα γκάμα προϊόντων για περιβάλλοντα επιχειρήσεων από την Dell

Press News

Ως απάντηση στις νέες οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, η Dell αποκαλύπτει μια πρωτοφανή προϊοντική γκάμα και υπηρεσίες σχεδιασμένες να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο αποδοτικές μέσω του κύκλου ζωής των τεχνολογιών πληροφορικής και να μεγιστοποιήσουν τους πιο πολύτιμους πόρους τους: ανθρώπους, χρόνο και χρήματα. Ο συνδυασμός πρωτοποριακού λογισμικού και υπηρεσιών με προϊόντα server και αποθήκευσης επόμενης γενιάς, προσφέρει στους πελάτες λύσεις ειδικά σχεδιασμένες να μειώσουν τα έξοδα και να αυξήσουν την αποδοτικότητα.

Νέα προϊοντική γκάμα:

  • Δεκατέσσερα καινούργια επιχειρηματικά προϊόντα βοηθούν τους πελάτες να μειώσουν τα έξοδα και την πολυπλοκότητα μέσω απλοποιημένης διαχείρισης, ηγετικής στη βιομηχανία εικονικοποίηση και πρωτοποριακού σχεδιασμού
  • Καινούργιοι blades, servers και σταθμοί εργασίας θέτουν πρότυπα στις επιδόσεις, τον σχεδιασμό και την ενεργειακή αποδοτικότητα
  • Καινούργιο επιχειρησιακής κλάσης hardware αποθήκευσης και υπηρεσίες βελτιστοποιημένες για εικονικοποιημένα περιβάλλοντα
  • Καινούργιο λογισμικό και υπηρεσίες εξαλείφουν το κόστος και την πολυπλοκότητα της διαχείρισης των τεχνολογιών πληροφορικής

"Οι εργασίες του data center απαιτούν μια ολοκληρωμένη οπτική για την μείωση των συνολικών εξόδων λειτουργίας, ανεξάρτητα αν είναι άνθρωποι, χρόνος ή χρήματα στην διάρκεια του τεχνολογικού κύκλου ζωής", αναφέρει ο Michelle Bailey, Αντιπρόεδρος των Enterprise Platforms και Data Center Trends στην IDC. "Η Dell εστιάζει στο πως ενοποιεί και ευθυγραμμίζει τις επιχειρηματικές τεχνολογίες κατά μήκος της προϊοντικής της γκάμας για να βοηθήσει τις εταιρίες να απλοποιήσουν και να διαχειριστούν τις υποδομές πληροφοριακών τους συστημάτων"

Η νέα προϊοντική γκάμα αποτελείται από τα εξής:

  • Η καινούργια 11η γενιά των PowerEdge servers και των σταθμών εργασίας Precision που βασίζεται στην επόμενη γενιά των Xeon επεξεργαστών της Intel δίνει στους πελάτες εκπληκτική επίδοση, εξαιρετικές δυνατότητες διαχείρισης και χαρακτηριστικών θερμότητας που βοηθούν τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις υποδομές των τεχνολογιών πληροφορικής τους.
  • Η καινούργια προϊοντική γκάμα PowerEdge θα προσφέρει βελτιστοποιημένη εικονικοποίηση, διαχείριση συστήματος, και δυνατότητες χρηστικότητας ενώ ο Dell PowerEdge R710 παρέχει την καλύτερη επίδοση της βιομηχανίας ανα watt1. Ενσωματωμένος σε όλους τους καινούργιους 11ης Γενιάς PowerEdge servers είναι ο καινούργιος Dell Lifecycle Controller που παρέχει ενσωματωμένη δυνατότητα διαχείρισης μέσω ενός μοναδικού σημείου πρόσβασης.
  • Το Dell ImageDirect απλοποιεί τις μεταβάσεις και την διαχείριση image για servers. Οι εταιρίες μπορούν πλέον να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν server images και να τα έχουν εργοστασιακά εγκατεστημένα, εξαλείφοντας χρονοβόρα χειροκίνητη παραμετροποίηση , μειώνοντας τον χρόνο εγκατάστασης και το χρόνο που απαιτείται από το προσωπικό του τμήματος ΙΤ μέχρι 45 %. Το Dell ImageDirect επιτρέπει την ταχεία σταθεροποίηση των καινούργιων servers με έτοιμες προς εφαρμογή, βελτιστοποιημένες παραμέτρους και μείωση της ανεπιθύμητης απομάκρυνσης από επιθυμητές καταστάσεις παραμετροποίησης την ώρα της εφαρμογής.
  • Οι καινούργιοι Dell Precision T7500, T5500 και T3500 tower σταθμοί εργασίας παρέχουν ένα από τα ευρύτερα σύνολα της αγοράς σε πιστοποιήσεις ISV και είναι σχεδιασμένα για βιομηχανίες μηχανολογίας, μέσων, ψυχαγωγίας και βιοεπιστημών. Επιλεγμένες συνθέσεις των καινούργιων σταθμών εργασίας έχουν πετύχει την πιστοποίηση Energy Star 5.0.
  • Η Dell εισάγει την κονσόλα διαχείρισης της Dell (Dell Management Console, DMC), μια λύση λογισμικού με την ισχύ της Altiris από την Symantec, σχεδιασμένη να ενοποιεί την διαχειρισιμότητα των συστημάτων κατά μήκος των περιβαλλόντων των τεχνολογιών πληροφορικής σε μια μόνη κονσόλα. Η βασισμένη σε πρότυπα, ανοικτή προσέγγιση της Dell σε θέματα διαχειρισιμότητας περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό δυνατότητα ενοποίησης με παγκόσμιας κλάσης λύσεις διαχείρισης συστημάτων. Η κονσόλα Διαχείρισης της Dell μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τις χειροκίνητες διεργασίες διαχείρισης συστημάτων , επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα που μπορούν να επανατοποθετηθούν σε πιο στρατηγικές τεχνολογικές χρήσεις.
  • Η Dell επίσης ανακοίνωσε τις καινούργιες αποθηκευτικές συστοιχίες EqualLogic PS6000 που προσφέρουν στους πελάτες αυξημένες επιδόσεις, προηγμένες δυνατότητες εικονικοποίησης και ακόμα περισσότερη αξία σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Για να βοηθήσει τις εταιρίες και τους οργανισμούς να διατηρήσουν και να διευρύνουν τις υπάρχουσες επενδύσεις, η σειρά PS6000 ενσωματώνεται απόλυτα στα υφιστάμενα EqualLogic storage area networks (SANs) για να σχηματίσει μια εικονική βάση αποθήκευσης. Η Dell αποκαλύπτει το SAN Headquarters, ένα κεντρικό dashboard που επιβλέπει την επίδοση και τα συμβάντα για πολλαπλές ομάδες συστοιχιών της σειράς PS, πιθανώς περισσότερα από 10 PB αποθήκευσης SAN. Το SAN HeadQuarters είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε πελάτη EqualLogic με συμβόλαιο υποστήριξης χωρίς επιπρόσθετο κόστος.
  • Οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για το Data Center βελτιώνουν την επίδοση και μειώνουν το κόστος για τους πελάτες—μειώνοντας αισθητά το κόστος του data centre hardware μέσω της εικονικοποίησης των server και της βελτιστοποίησης αποθήκευσης/δημιουργίας αντιγράφων. Με εργαλεία και τεχνολογία η Dell παρουσιάζει συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα σε διάστημα ημερών και εβδομάδων, όχι μηνών και χρόνων.
  • Καινούργιες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Συστημάτων και εργαλεία βελτιώνουν τις εργασίες του data center, από την διάθεση και διατήρηση των server, μέχρι την επίβλεψη της διαθεσιμότητας και την διαχείριση στο επίπεδο υπηρεσιών μέσω της απόσυρσης εξοπλισμού.

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες:

Περισσότερο από ποτέ, οι CIOs και οι IT Decision Makers των Μεγάλων Επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν προκλήσεις που τους αναγκάζουν να μειώσουν τους προϋπολογισμούς τους αλλά ταυτόχρονα να αυξήσουν την καινοτομία. Η καινούργια προϊοντική γκάμα της Dell σε προϊόντα και υπηρεσίες μειώνει τα έξοδα και την πολυπλοκότητα στο data center μέσω κορυφαίων για την βιομηχανία δυνατοτήτων εικονικοποίησης, ενσωματωμένες λύσεις διαχείρισης και αποθήκευσης που παρέχουν πρωτοφανείς επιδόσεις και ξεχωριστή αξία.

Στις πραγματικότητες του σημερινού οικονομικού περιβάλλοντος, οι Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις χρειάζονται εύκολες στην διαχείριση και αξιόπιστες λύσεις τεχνολογιών πληροφορικής για να παραμείνουν παραγωγικές και ανταγωνιστικές. Σχεδιασμένη για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, η καινούργια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να διευρύνουν εύκολα και αποδοτικά μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση με αξιόπιστες, εύκολες στην χρήση, ασφαλείς και κλιμακούμενες λύσεις.

Από την εκπαίδευση μέχρι το σύστημα υγείας και τους κυβερνητικούς οργανισμούς, οι πελάτες του Δημόσιου Τομέα αντιμετωπίζουν μερικά πολύ κοινά προβλήματα- την διατήρηση των εξόδων χαμηλά ενώ προσαρμόζονται στους ολοένα πιο αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας, συμμόρφωσης και περιβαλλοντικών απαιτήσεων. Η προϊοντική γκάμα της Dell σε ανοιχτό λογισμικό και hardware επιτρέπει σε αυτούς τους πελάτες να ενσωματώσουν εύκολα και απόλυτα τεχνολογία από διάφορους παρόχους ώστε να εξυπηρετήσουν καλύτερα την πελατειακή τους βάση, ενώ διατηρούν τα έξοδα χαμηλά.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 45 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top