H Epson στηρίζει την πρωτοβουλία "Wild Wonders of Europe"

Press News

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Epson, ξεκίνησε συνεργασία υποστήριξης και παροχής εξοπλισμού για την πρωτοβουλία Wild Wonders of Europe (WWoE). Η πρωτοποριακή τεχνολογία της Epson θα βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθεια της ομάδας WWoE να εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να ζήσουν την εμπειρία της άγριας φύσης και να την προστατεύουν χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία ως εργαλείο.

Αυτή η πρωτοποριακή πρωτοβουλία θα αναδείξει την άγνωστη στο ευρύ κοινό ποικιλομορφία και ομορφιά της πλούσιας φυσικής κληρονομιάς της Ευρώπης, φέροντας ταυτόχρονα στο προσκήνιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις προσπάθειες προστασίας της που πραγματοποιούνται παγκοσμίως.

Η ομάδα WWoE, αποτελούμενη από 66 από τους κορυφαίους Ευρωπαίους φωτογράφους της άγριας φύσης, έχει αποτυπώσει με το φωτογραφικό φακό τα πιο εντυπωσιακά δείγματα άγριας φύσης του πλανήτη και έχει δημιουργήσει μια μοναδική έκθεση που θα ταξιδέψει σε 48 ευρωπαϊκές χώρες από το 2010. Πρώτοι σταθμοί της έκθεσης είναι το Παρίσι, το Λονδίνο, η Στοκχόλμη, η Κωνσταντινούπολη, οι Βρυξέλες, η Κοπεγχάγη, η Πράγα και η Χάγη. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, θα πραγματοποιηθούν επίσης διαγωνισμοί, εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδόσεις βιβλίων ενώ έχει δημιουργηθεί και σχετικό website (www.wild-wonders.com), στο οποίο υπάρχουν διαθέσιμες μερικές από τις φωτογραφίες της συλλογής και υπάρχει δυνατότητα αγοράς εκτύπωσης τους σε χαρτί Epson fine art.

Η Epson θα προσφέρει στο WWoE τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα θαύματα της Ευρωπαϊκής φύσης. Συγκεκριμένα, επαγγελματικοί προβολείς για τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν, μια σειρά από εκτυπωτές μεγάλων διαστάσεων και ειδικά προϊόντα για εκτυπώσεις εξωτερικού χώρου. Επιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει φωτογραφικούς εκτυπωτές και Photo Viewers ως βραβεία για τους πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς φωτογραφίας που θα διοργανωθούν.

Ο Andrea Koepfer, Manager Corporate PR & Sponsoring Epson EMEA, σχολιάζει σχετικά: “Η συνεργασία με το WWoE, πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην ενημέρωση των Ευρωπαίων για την όμορφη άγρια φύση και θα βοηθήσει στην διατήρηση της ποικιλομορφίας της. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος και συνάδει με την ευρύτερη δέσμευση της Epson για συμβολή στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Η πρωτοβουλία αυτή έχει προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες που αξίζει να αποτυπωθούν σε χαρτί με τα καλύτερα δυνατά μέσα εκτύπωσης.”
Ο Staffan Widstrand, Φωτογράφος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wild Wonders of Europe, δηλώνει: “Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της εικόνας για μα ευαισθητοποιήσουμε 700 εκατομμύρια Ευρωπαίους και να τους φέρουμε ξανά σε επαφή με τη φυσική μας κληρονομιά. Η συνεργασία μας με την Epson μας βοηθάει πολύ και για το λόγο αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια."

Η Epson στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της στρατηγικής, Environmental Vision 2050, έχει αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες με στόχο την προστασία της βιοποικιλότητας στην Ευρώπη και τη μείωση της κατανάλωσης άνθρακα της εταιρείας κατά 90% διεθνώς μέχρι το 2050. Μια ακόμα πρωτοβουλία που υποστηρίζεται από την Epson είναι το πρόγραμμα αποκατάστασης του δάσους και της άγριας φύσης στα διάσημα βουνά Gardunha στην Πορτογαλία – περιοχή που καταστράφηκε από πυρκαγιές το 2003 και 2005.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Wild Wonders of Europe, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.wild-wonders.com.

Σχετικά με το Epson Environmental Vision 2050:
Η φιλόδοξη περιβαλλοντική στρατηγική της Epson με τίτλο “Environmental Vision 2050” θέτει μια σειρά από προτεραιότητες με τις οποίες η εταιρεία ελπίζει να αντιμετωπίσει την υπερθέρμανση του πλανήτη, την εξάντληση των παγκόσμιων πόρων και την απώλεια της βιοποικιλότητας. Η εταιρεία έχει θέσει τέσσερις βασικές προϋποθέσεις για την κατάκτηση των στόχων του Environmental Vision 2050:
1) Μείωση των εκπομπών CO2 μέχρι 90% σε όλα τα στάδια ζωής του προϊόντος.
2) Ένταξη όλων των προϊόντων στο πρόγραμμα ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης υλικών.
3) Μείωση των άμεσων εκπομπών CO2 μέχρι 90% μέσω της μείωσης των εκπομπών άλλων αερίων που επιβαρύνουν την υπερθέρμανση του πλανήτη.
4) Αποκατάσταση και διατήρηση της βιοποικιλότητας ως τμήμα του οικοσυστήματος σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες.
Η Epson πιστεύει ότι η κατάκτηση αυτών των στόχων απαιτεί τη συμμετοχή όλων και για το λόγο αυτό η εταιρεία προσκαλεί τους εταίρους και τους ανταγωνιστές της να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 631 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top