H Dreamworks επιλέγει τις Επεκτάσιμες Λύσεις Αποθήκευσης της HP

Press News

Η ΗΡ ανακοίνωσε ότι η DreamWorks Animation SKG, η εταιρία παραγωγής ηλεκτρονικών animation ταινιών, επέλεξε την επεκτάσιμη τεχνολογία αποθήκευσης δεδομένων της ΗΡ για αποτελεσματικότερη, ως προς το κόστος, αποθήκευση και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα που στηρίζουν τις κορυφαίες παραγωγές της.

Σύμφωνα με τη DreamWorks, το περιεχόμενο μιας κινηματογραφικής ταινίας δημιουργεί σχεδόν 100 terabytes (TB) αρχείων που πρέπει να αποθηκευτούν σε ένα εύκολα προσβάσιμο αρχείο. Η DreamWorks επέλεξε τη λύση HP StorageWorks 9100 Extreme Data Storage (ExDS9100), η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως ηλεκτρονική βιβλιοθήκη αναφοράς για προηγούμενες ταινίες. Η νέα πλατφόρμα προσφέρει στους καλλιτέχνες της εταιρίας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο αρχειοθετημένο περιεχόμενο, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και πόρους κατά την παραγωγή νέων έργων.

Πριν ενσωματώσει τη λύση ExDS9100 στην αρχιτεκτονική αποθήκευσής της, η DreamWorks έπρεπε να αφιερώνει χρόνο στην αναζήτηση του αρχειοθετημένου υλικού που χρειαζόταν για την έναρξη ενός νέου έργου, το οποίο αποθηκευόταν σε πολυάριθμες εφεδρικές κασέτες. Η διαδικασία αυτή είχε μεγάλο αντίκτυπο στα χρονοδιαγράμματα παραγωγής, καθώς πολλά από τα νέα έργα της DreamWorks χρησιμοποιούν υφιστάμενο υλικό animation.

Πέρα από τη χρήση της λύσης για την αρχειοθέτηση δεδομένων, η DreamWorks θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ExDS9100 και για την online δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για έργα που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής. Έτσι, οι καλλιτέχνες έχουν στη διάθεση τους μια πλατφόρμα ανταλλαγής περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που τους επιτρέπει να εστιάζουν στη δημιουργία της επόμενης τηλεοπτικής ή κινηματογραφικής επιτυχίας της DreamWorks.

"Ο στόχος μας για την παραγωγή δύο ή τριών ταινιών animation το χρόνο, σημαίνει ότι η DreamWorks συνεχίζει να αναζητά τρόπους απλοποίησης των διαδικασιών δημιουργίας και παραγωγής μοναδικών ταινιών για το κοινό μας", αναφέρει ο Derek Chan, Head of Digital Operations, DreamWorks Animation. "Η πλατφόρμα ExDS9100 της ΗΡ μας βοηθά σε αυτό, προσφέροντας ευκολότερη πρόσβαση στο αρχειοθετημένο περιεχόμενο, μέσω μιας εύκολης στη διαχείριση, αρχιτεκτονικής αποθήκευσης με μεγάλες δυνατότητες επεκτασιμότητας".

Η λύση ExDS9100 προσφέρει επιδόσεις και χωρητικότητα σε ανεξάρτητη βάση, επιτρέποντας στους πελάτες να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες πιο γρήγορα σε σχέση με τις παραδοσιακές λύσεις αποθήκευσης που βασίζονται σε αρχεία. Οι δυνατότητες αυτές έχουν επιτρέψει στη DreamWorks να δημιουργήσει ένα αρχείο δεδομένων μεγέθους 170 ΤΒ (αντίστοιχο με περίπου 36.000 DVD), στο πλαίσιο ενός ηλεκτρονικού περιβάλλοντος αποθήκευσης που προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία. Στόχος της DreamWorks είναι «να κρατάει τα πάντα», κάτι που μπορεί να το επιτύχει εύκολα με τις δυνατότητες επέκτασης της λύσης ExDS9100 έως και τα 820 ΤΒ, ενώ παράλληλα μπορεί να διαχειριστεί και τη μελλοντική αύξηση του όγκου των δεδομένων.

Νέα βελτιωμένη έκδοση της λύσης ExDS9100 για ευέλικτη ανάπτυξη

Η ΗΡ ανακοίνωσε, επίσης, μια νέα βελτιωμένη έκδοση της λύσης ExDS9100, η οποία ξεκινά με χωρητικότητα 82 ΤΒ, προσφέροντας στους πελάτες το ίδιο επίπεδο επεκτασιμότητας, διαθεσιμότητας και επιδόσεων μέσα από μια ολοκληρωμένη λύση. Αυτή η νέα βασική λύση είναι ιδανική για καθετοποιημένους κλάδους, όπως οι βιολογικές επιστήμες, η παιδεία, οι δημόσιοι οργανισμοί και οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου.

Η πλατφόρμα ΗΡ ExDS9100 είναι ένα ενοποιημένο σύστημα που αποτελείται από τρία βασικά μέρη:

  • Μπλοκ επιδόσεων: Ένα ενεργειακά αποδοτικό "σασί" HP BladeSystem με blade servers προσφέρει τις απαιτούμενες επιδόσεις για υψηλές απαιτήσεις χωρητικότητας. Η βασική λύση ξεκινά πλέον με δυο blade servers, καθένας από τους οποίους μπορεί να προσφέρει απόδοση της τάξης των 200 ΜΒ ανά δευτερόλεπτο. Η βασική λύση μπορεί εύκολα να κλιμακωθεί στη μέγιστη διαμόρφωση των 16 blade servers που περιλαμβάνουν έως 12,8 πυρήνες ανά μονάδα, για απόδοση 3,2 GB ανά δευτερόλεπτο.
  • Μπλοκ χωρητικότητας: Η βασική διαμόρφωση ξεκινά με ένα «μπλοκ αποθήκευσης» υψηλής διαθεσιμότητας και χωρητικότητα 82 ΤΒ. Η κορυφαία έκδοση υποστηρίζει έως και 10 μπλοκ αποθήκευσης και προσφέρει χωρητικότητα 820 ΤΒ .
  • Λογισμικό: Το σύστημα χρησιμοποιεί το επεκτάσιμο λογισμικό αρχειοθέτησης της ΗΡ που χρειάζεται στα απαιτητικά περιβάλλοντα ψηφιακού περιεχομένου. Για τη μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους, οι εφαρμογές μπορούν να «τρέξουν» απευθείας στο μπλοκ επιδόσεων, απλοποιώντας τη συνολική αρχιτεκτονική της εφαρμογής. Ένα μοναδικό interface γραφικής διαχείρισης και απλές εντολές επιτρέπουν σε λιγότερους διαχειριστές να διαχειρίζονται πιο εύκολα, μεγαλύτερο όγκο αποθηκευμένων δεδομένων.

"Οι πελάτες – ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις τους για χωρητικότητα – απαιτούν, αποτελεσματικά ως προς το κόστος, και επεκτάσιμα συστήματα αποθήκευσης που μπορούν να αναπτύσσονται παράλληλα με τις επιχειρήσεις τους", δήλωσε ο Jeff Hausman, Vice President, Unified Storage Group, HP. "Η νέα έκδοση 82 ΤΒ της λύσης ExDS9100 επιτρέπει σε ένα μεγαλύτερο φάσμα πελατών να επωφεληθούν από τις ιδιαίτερα μεγάλες δυνατότητες επεκτασιμότητας που προσφέρει το σύστημα και παράλληλα, να ελέγχουν τα σχετικά έξοδα".


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 45 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top