7 νέες Webcams παρουσίασε η Logitech

Press News

Σε συνέχεια της παρουσίασης του Vid, του εξειδικευμένου δωρεάν λογισμικού που προσφέρει η Logitech για γρήγορες και ποιοτικές βιντεοκλήσεις, η εταιρία παρουσίασε επτά νέες webcams, όλες απόλυτα συμβατές με το συγκεκριμένο λογισμικό. Οι νέες webcams είναι οι Logitech Webcam Pro 9000, Portable Webcam C905, Webcam C600, WebcamC500, Webcam C300, Webcam C250 και Webcam C200.

Όπως δήλωσε η Gina Clark, γενική διευθύντρια και αντιπρόεδρος του τομέα Διαδικτυακών Επικοινωνιών της Logitech: "Τώρα που έχουμε κυκλοφορήσει το Vid και έχουμε πραγματικά αλλάξει την διαδικασία της βίντεοεπικοινωνίας, είναι και η ιδανική στιγμή να παρουσιάσουμε τις νέες webcams μας. Οι χρήστες που θα τις επιλέξουν θα διαπιστώσουν στην πράξη πόσο εύκολη είναι η όλη διαδικασία και πως μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητα τους. Η εταιρία μας ήταν και παραμένει μια πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των webcams, οπότε και τα νέα προϊόντα μας συνεχίζουν να βελτιώνουν αλλά και να απλοποιούν τη επικοινωνία με τους αγαπημένους μας, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται".

Premium κατηγορία
Logitech Webcam Pro 9000 και Logitech Portable Webcam C905
Με τη βραβευμένη Logitech Webcam Pro 9000 η εμπειρία της βιντεοκλήσης περνά σε άλλο επίπεδο. Με τον φακό Zeiss με αυτόματη εστίαση, απολαμβάνουμε κρυστάλλινης καθαρότητας εικόνες, ακόμη και στο πιο κοντινό πλάνο. Ένας αισθητήρας High Definition των 2 Megapixel μπορεί να καταγράψει βίντεο υψηλής ανάλυσης έως και 720p, αλλά και φωτογραφίες έως 8 Megapixels (μέσω λογισμικού). Η τεχνολογία Logitech RightLight 2 ρυθμίζει την λήψη ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, ακόμη και σε προβληματικές συνθήκες φωτισμού (κόντρα φως, υποφωτισμός κλπ). Επίσης, με τα Logitech Video Effects, μπορούμε να προσωποποιήσουμε την επικοινωνία μας, είτε διαλέγοντας ένα εικονικό χαρακτήρα (υπάρχει έτοιμη βιβλιοθήκη με εκατοντάδες επιλογές), είτε αλλάζοντας το πρόσωπο μας, με αξεσουάρ και μάσκες που μιμούνται τις εκφράσεις και την κίνηση μας!

Αναζητάμε όλα τα παραπάνω αλλά και την δυνατότητα εύκολης μεταφοράς (π.χ. σε χρήση laptop); Το κατάλληλο μοντέλο είναι η φορητή Logitech Portable Webcam C905, η οποία διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της Pro 9000, ώστε να απολαμβάνουμε την ποιοτική βιντεοεπικοινωνία όπου και αν βρισκόμαστε.

Μεσαία κατηγορία
Logitech Webcam C600 και Logitech Webcam C500

Γυάλινος φακός και αισθητήρας 2 Megapixels είναι τα βασικά στοιχεία της νέας Logitech Webcam C600 που θα εξασφαλίσουν υψηλή ανάλυση στην βίντεοεπικοινωνία μας με μεγάλη λεπτομέρεια σε κάθε καρέ. Και αυτό το μοντέλο μπορεί να καταγράψει βίντεο υψηλής ανάλυσης 720p, αλλά και φωτογραφίες έως 8 Megapixels (μέσω λογισμικού). Φυσικά για τις δύσκολες συνθήκες φωτισμού η τεχνολογία Logitech RightLight 2 αναλαμβάνει να βελτιώσει την λήψη, ώστε να έχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ τα Logitech Video Effects κάνουν διασκεδαστική και πρωτότυπη κάθε συνομιλία.

Θέλουμε να δούμε καθαρά τους φίλους και την οικογένεια μας μέσω webcam; Η επιλογή μας είναι η Logitech Webcam C500 με γυάλινο φακό και αισθητήρα 1,3 megapixel για καθαρή εικόνα και βίντεο. Η webcam μπορεί να βγάλει φωτογραφίες έως 5 Μegapixel (μέσω λογισμικού). Η τεχνολογία Logitech RightLight ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα για κορυφαία απόδοση ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, ενώ τα Logitech Video Effects προσωποποιούν την επικοινωνία με ιδιαίτερο στιλ.

Βασική κατηγορία
Logitech Webcam C300, Logitech Webcam C250 και Logitech Webcam C200

Στη χαμηλή κατηγορία τιμής συναντάμε τρεις διαφορετικές webcams οι οποίες συνδυάζουν άριστη απόδοση και χαμηλό κόστος: Η Logitech Webcam C300 πέρα από την εντυπωσιακή εμπειρία της βίντεοεπικοινωνίας θα μας δώσει φωτογραφίες έως και 5 Μegapixel (μέσω λογισμικού). Το κάτι διαφορετικό το προσφέρουν τα Logitech Video Effects Fun Filters, που θα μας διασκεδάσουν προσφέροντας εντυπωσιακά φόντα και φίλτρα παραμόρφωσης στην βιντεοεπικοινωνία.

Η Logitech Webcam C250 κερδίζει τις εντυπώσεις με τον ισορροπημένο χαρακτήρα της: Αισθητήρας VGA, λήψη φωτογραφιών έως και 1.3 Μegapixels (μέσω λογισμικού) και Logitech Video Effects Fun Filters κάνουν αυτό το μοντέλο ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τέλος, η Logitech Webcam C200 με τον αισθητήρα VGA που βγάζει φωτογραφίες έως 1.3 Μegapixels (μέσω λογισμικού), θα μας δώσει την γεμάτη χρώμα και ζωντάνια ποιοτική βιντεοεπικοινωνία σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Φυσικά πέρα από την καθαρότητα της εικόνας, ο καθαρός ήχος είναι εξίσου σημαντικός όταν μιλάμε με τους αγαπημένους μας. Για αυτό όλες οι νέες webcams της Logitech διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο με τεχνολογία Logitech RightSound για καθαρό ήχο χωρίς παραμορφώσεις και θόρυβο από το υπόβαθρο, καταργώντας την ανάγκη για χρήση headset.

Έξι από τις νέες webcams (οι Logitech Webcam Pro 9000, Webcam C600, Webcam C500, Webcam C300, Webcam C250 και  Webcam C200) έχουν ένα κλιπ στερέωσης, ώστε να εφαρμόζουν σταθερά πάνω σε επίπεδες οθόνες, ή σε ένα φορητό υπολογιστή. Η έβδομη webcam, η φορητή Logitech Portable Webcam C905, επίσης στερεώνεται πάνω σε notebooks, αλλά μπορεί να στηθεί πάνω σε ένα γραφείο με το στήριγμα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της. Επίσης, το ίδιο μοντέλο έρχεται με μια πρακτική θήκη μεταφοράς.

Logitech Vid: Ο ταχύτερος, απλούστερος και …δωρεάν τρόπος για να κάνουμε μια βιντεοκλήση!
Η σημαντική διαφορά του Vid από άλλα προγράμματα βρίσκεται στο ότι είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για βίντεοεπικοινωνία, προσφέροντας ένα εύκολο σετάρισμα και ένα έξυπνο και εύχρηστο interface, που απλοποιούν σημαντικά την όλη διαδικασία. Στην πράξη ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το Vid με λιγότερα από τα μισά βήματα από ότι απαιτούν τα πιο γνωστά λογισμικά messaging. Το Vid εγκαθίσταται αυτόματα όταν συνδέσουμε στον υπολογιστή μας μια webcam της Logitech. Χρειάζονται μόνο ελάχιστα κλικ και είμαστε έτοιμοι, χωρίς να απαιτείται να κατεβάσουμε κάποιο εξτρά πρόγραμμα. Όταν θέλουμε να κάνουμε μια βίντεοκλήση, το Vid χρησιμοποιεί τα email των φίλων μας για να συνδεθεί μαζί τους. Ο χρήστης τον οποίο προσκαλούμε, λαμβάνει αυτόματα ένα email και εφόσον δεχθεί την πρόσκληση, συνδέεται μαζί μας μέσω Vid και η συζήτηση ξεκινά!  Το Vid διαθέτει ένα πολύ απλό και έξυπνο interface όπου κάθε ρύθμιση είναι σχεδιασμένη για να κάνει την βιντεοεπικοινωνία μας ευκολότερη. Η κλήση γίνεται με απλά βήματα: κάθε επαφή απεικονίζεται με μια μικρή φωτογραφία στην οποία όταν κάνουμε κλικ ξεκινά η επικοινωνία. To λογισμικό είναι συμβατό τόσο με PC όσο και με Mac® υπολογιστές, ενώ συνεργάζεται με κάθε τύπου webcams, είτε είναι αυτόνομες συσκευές, ή ενσωματωμένες (π.χ. σε ένα laptop, σε μια oθόνη κλπ). Για να το κατεβάσουμε, επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα www.logitech.com/Vid.
Φυσικά όλες οι webcams της Logitech είναι συμβατές με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές βίντεοεπικοινωνίας, όπως το Skype, το Windows Live Messenger, το Yahoo! Messenger και το AIM.

Τιμές και διαθεσιμότητα
Όλα τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Αύγουστο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι οι εξής:


 

 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 496 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top