Νέα χρώματα και πακέτα Sony PSP

Press News

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε πρόσφατα δύο νέες χρωματικές παραλλαγές για το σύστημα φορητής ψυχαγωγίας PSP (PlayStation Portable), για την Ευρώπη και τις PAL περιοχές. Τον ερχόμενο Νοέμβριο, το τιρκουάζ πράσινο (Turquoise Green) και το ροζ (Blossom Pink) προστίθενται στη μεγάλη διαθέσιμη χρωματική γκάμα του PSP-3000.

Έτσι χαρίζουν μια φωτεινή πινελιά στους κατόχους PSP (PlayStation Portable), προκειμένου να εκφράσουν το στιλ και την προσωπικότητα τους ενώ παίζουν κορυφαίους τίτλους, παρακολουθούν ταινίες εν κινήσει, βλέπουν φωτογραφίες, επικοινωνούν μέσω Skype, ακούν μουσική και απολαμβάνουν έναν ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας στα χέρια τους.

Τα PSP (PlayStation Portable) με τα νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα είτε αυτόνομα, είτε σε συνδυασμό με κάποιο παιχνίδι για απόλαυση κατευθείαν από το κουτί: το τιρκουάζ πράσινο (Turquoise Green) θα πωλείται μαζί με το LittleBigPlanet, ενώ και άλλα πακέτα αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά, επιτρέποντας στους παίκτες να πάρουν μέρος στη φορητή επανάσταση του PSP (PlayStation Portable), κατευθείαν από το κουτί!

Ακολουθεί η ολοκληρωμένη λίστα:

  • Οκτώβριος: Το FIFA 10 της EA SPORTS με το μαύρο (Piano Black) PSP

Η πιο πολυσυζητημένη σειρά ποδοσφαιρικών τίτλων, επιστρέφει για τη νέα σεζόν με περισσότερους παίκτες, πιο «εκλεπτυσμένο» παιχνίδι και περισσότερο ρεαλισμό. Οδηγήστε την ομάδα σας στην κορυφή των πρωταθλημάτων –οπουδήποτε στον πλανήτη κι αν βρίσκεστε- με το FIFA 10 για το PSP (PlayStation Portable). 

  • Οκτώβριος: Το Gran Turismo της Polyphony Digital με την Gran Turismo έκδοση του PSP

Βάλτε τη ζώνη σας, πάρτε βαθιά ανάσα και οδηγήστε με στιλ σε απίστευτες πίστες ανά την υφήλιο, με το δικό σας GT PSP (PlayStation Portable) με τη δερμάτινη θήκη. Εκτός από τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερα από 800 ρεαλιστικά σχεδιασμένα, ονειρεμένα αυτοκίνητα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ένα ακόμη αποκλειστικό όχημα, την Corvette ZR1 σε λευκό χρώμα, χρησιμοποιώντας το δωρεάν κουπόνι για το PlayStation Network, το οποίο θα περιλαμβάνεται επίσης στο φανταστικό αυτό πακέτο. 

  • Οκτώβριος:Το Hannah Montana: Rock Out the Show της Disney με το μοβ (Lilac Purple) PSP

Στο πρώτο στα χρονικά παιχνίδι Hannah Montana για PSP, οι θαυμαστές της μπορούν όχι μόνο να πρωταγωνιστήσουν στο σόου, αλλά και να σχεδιάσουν συναυλίες σε κάθε πόλη που επισκέπτονται και να ροκάρουν σαν τη Hannah Montana τραγουδώντας 11 μεγάλες επιτυχίες, ανάμεσα στις οποίες τρία νέα κομμάτια. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιμεληθούν το ντύσιμο των μελών του συγκροτήματος και των χορευτών με καταπληκτικά κουστούμια, χτενίσματα και αξεσουάρ, ενώ το συνολικό πακέτο διατίθεται επίσης με ένα Memory Stick προκειμένου οι παίκτες να αποθηκεύσουν τα σχέδιά τους και τις ρυθμίσεις τους.

  • Χειμώνας: Το TEKKEN 6 της Namco Bandai με το μαύρο (Piano Black) PSP

Το τουρνουά King of Iron Fist επιστρέφει σε φορητή έκδοση με τη μεγαλύτερη γκάμα μαχητών που φιλοξενήθηκε ποτέ στη σειρά Tekken. Όλοι τους διαθέτουν θανατηφόρες τεχνικές, κινήσεις και συνδυασμούς- ποιον θα επιλέξετε για να "πολεμήσετε" το δρόμο προς τη δόξα; 

  • Νοέμβριος:Το Assassin’s Creed: Bloodlines της Ubisoft με το μαύρο (Piano Black) PSP

Καθώς οι Σταυροφόροι διεξάγουν τις μάχες τους στην Άγια Γη, εσείς καλείστε να επιχειρήσετε το δικό σας, μυστικό πόλεμο υποδυόμενοι το δολοφόνο Altair. Οι στόχοι σας είναι οι αρχηγοί των Ιπποτών του Ναού: θα πρέπει να σκαρφαλώσετε τοίχους και να κινηθείτε με μυστικότητα προκειμένου να τους εντοπίσετε, να τους κυνηγήσετε και να τους βγάλετε από το παιχνίδι.

  • Νοέμβριος: Το LittleBigPlanet της Sony Computer Entertainment με το τιρκουάζ πράσινο (Turquoise Green) PSP (PlayStation Portable) 

Τώρα, μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας με το Sackboy οπουδήποτε κι αν πάτε. Εξερευνήστε το συναρπαστικό κόσμο του LittleBigPlanet στο σπίτι ή εν κινήσει, τρέχοντας, πετώντας και πηδώντας μέσα σε ένα σύμπαν όπου μπορείτε να μετακινήσετε οτιδήποτε αγγίξετε και να κατασκευάσετε οτιδήποτε επιθυμείτε.

Θέλετε να έχετε έναν ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας μαζί σας όπου κι αν βρεθείτε; Η αναζήτηση τελειώνει με το PSP (PlayStation Portable), που προσφέρει φορητή απόλαυση παιχνιδιών, ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, επικοινωνία μέσω Skype κ.α.. Κι αν διαλέξετε ένα από τα νέα πακέτα της τρέχουσας χρονιάς, η διασκέδαση ξεκινά απευθείας από το κουτί.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα, επισκεφτείτε το http://gr.playstation.com


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 369 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top