Νέα πολυμηχανήματα Deskjet F2480 AiO και F4580 από την HP

Press News

H HP παρουσίασε πρόσφατα δύο νέα μοντέλα στην κατηγορία Deskjet πολυμηχανημάτων. Οι νέες προτάσεις της ΗΡ, Deskjet F2480 AiO & Deskjet F4580 AiO, έρχονται να προσφέρουν στους χρήστες ενισχυμένη παραγωγικότητα με προσιτό κόστος. Το πολυμηχάνημα HP Deskjet F2480 AiO, αποτελεί την ιδανική λύση για οικιακούς χρήστες που αναζητούν ένα οικονομικό και εύχρηστο έγχρωμο εκτυπωτή, με την ευελιξία της ενσωματωμένης σάρωσης και αντιγραφής.

Απλό στην εγκατάσταση και λειτουργία, με μόνο τέσσερα κουμπιά έλεγχου, επιτρέπει την εύκολη εκτύπωση και αντιγραφή, ενώ παρέχει έγκαιρη ενημέρωση για την αντικατάσταση των δοχείων μελάνης μέσω της φωτεινής ένδειξης χαμηλής στάθμης των αναλωσίμων. Η επιλογή εξοικονόμησης χαρτιού επιτρέπει την εκτύπωση πολλαπλών σελίδων και στις δύο πλευρές κάθε φύλλου χαρτιού.

Το ΗΡ Deskjet F4580 AiO αποτελεί την πιο οικονομική πρόταση της ΗΡ στην κατηγορία του, συνδυάζοντας πολλαπλές λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και επιπλέον ασύρματη λειτουργία σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της λειτουργικότητας. Το νέο Deskjet AiO επιτρέπει την κοινή χρήση αξιόπιστης εκτύπωσης και σάρωσης μεταξύ πολλών υπολογιστών, ενώ η ρύθμιση της ασύρματης λειτουργίας στο ασύρματο οικιακό δίκτυο πραγματοποιείται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το νέο πολυμηχάνημα αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα, με ευκρινές, έντονο, μαύρο κείμενο και έντονα χρώματα, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την επιλογή εξοικονόμησης χαρτιού για εκτύπωση πολλαπλών σελίδων και στις δύο πλευρές μίας σελίδας.

Και τα δύο νέα μοντέλα είναι κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να εξοικονομούν ενέργεια και φέρουν πιστοποίηση ENERGY STAR, ενώ το ΗΡ Deskjet F4580 είναι κατασκευασμένο από 20% ανακυκλωμένο υλικό. Επιπλέον, υποστηρίζουν την χρήση της εφαρμογής ΗΡ Smart Web Printing. Αναφορικά με την χρήση αναλωσίμων, και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν την προαιρετική χρήση δοχείων μελάνης υψηλής χωρητικότητας για έως και 2,5 φορές περισσότερες έγχρωμες σελίδες και μεγαλύτερη οικονομία σε σχέση με την απόδοση των δοχείων μελάνης βασικής χωρητικότητας.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Τα δύο νέα Deskjet AiO θα γίνουν διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στις αρχές Οκτωβρίου σε τιμή λιανικής πώλησης που αναμένεται να διαμορφωθεί στα €59 για το ΗΡ Deskejet F2480 AiO και στα €89 για το ΗΡ Deskjet F4580 AiO. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 19%.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 123 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top