Αποκτήστε τρία παιχνίδια δωρεάν, μέσω του PSPgo Rewards

Press News

Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου μοντέλου του PSP (PlayStation Portable), η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοινώνει μια ειδική προσφορά μέσω της οποίας ενθαρρύνει τους κατόχους PlayStation Portable με UMDs (Universal Media Discs) να ξεκινήσουν τη συλλογή ψηφιακών τίτλων για το PSPgo.

Αν απολαμβάνετε ήδη το PlayStation Portable, θα λατρέψετε το ολοκαίνουριο PSPgo. Υποδεχτείτε μια νέα εποχή ψυχαγωγίας "τσέπης" με το νέο κομψό και λεπτό PSPgo, το οποίο ενσωματώνει 16GB αποθηκευτικού χώρου– κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μαζί σας, όπου κι αν είστε, τα αγαπημένα σας παιχνίδια, φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο φανταστείτε. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τη συλλογή σας για το PSPgo, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν τρία πλήρη παιχνίδια.

Μέσω του "PSPgo Rewards", μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τρεις αγαπημένους ή και ολοκαίνουριους τίτλους για PSP και να ξεκινήσετε το παιχνίδι με το νέο PSPgo. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας από μια μεγάλη γκάμα δημοφιλών PlayStation Portable τίτλων. Μπείτε στην καρδιά της δράσης με το Killzone: Liberation ή το SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3. Δοκιμάστε τα αντανακλαστικά σας με το WipEout Pure. Τεστάρετε τις ικανότητες σας με το Everybody’s Golf ή το echochrome. "Γυμνάστε" το μυαλό σας με το Buzz!: Brain Bender ή το Master Quiz ή απλώς "κολλήστε" με το LocoRoco ή το Patapon.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 17 διαφορετικούς τίτλους και η διαδικασία είναι απλούστατη...

1. ανοίξτε τη συσκευασία του πανέμορφου, καινούριου σας PSPgo.
2. Συνδεθείτε στο PlayStation Network και ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας (νέο ή υπάρχοντα) για το PSPgo Rewards.
3. Συνδεθείτε στο PlayStation Network μέσω του "παλιού" PlayStation Portable σας.
4. Συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό του PlayStation Network και επισκεφθείτε το PlayStation Store.
5. Τοποθετήστε ένα UMD στον οδηγό του PlayStation Portable και εγγραφείτε στο πρόγραμμα PSPgo Rewards όταν σας ζητηθεί.
6. Κατεβάστε ένα PSPgo theme.
7. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραλάβετε μέσω email ένα «ψηφιακό κουπόνι» (voucher), το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε τα τρία δωρεάν παιχνίδια.
8. Επιλέξτε, κατεβάστε κι απολαύστε!

Το PSPgo σας δίνει τον πλήρη έλεγχο, αφού σας επιτρέπει να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε οτιδήποτε προτιμάτε να παίζετε, να βλέπετε, να παρακολουθείτε ή να ακούτε. Και με μια διαρκώς αναπτυσσόμενη γκάμα υπηρεσιών, από το Skype έως τα Digital Comics, αλλά και την εξ’αποστάσεως πρόσβαση στη μουσική, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και ακόμη περισσότερα από το σκληρό δίσκο του PlayStation 3, το PSPgo προσφέρει ψυχαγωγία χωρίς όρια.
Διασκεδάστε με στυλ - όποτε θέλετε κι όπου κι αν είστε - με το PSPgo.

Η προσφορά ξεκινά την 1η Οκτωβρίου 2009 και διαρκεί έως την 31η Μαρτίου 2010. Ισχύει για κατόχους των PSP-1000, 2000 ή 3000 και τουλάχιστον ενός UMD δίσκου, όταν αγοράσουν το PSPgo. Οι τίτλοι ενδέχεται να ποικίλουν ανά περιοχή, ενώ ισχύουν και οι περιορισμοί βάσει ορίων ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://gr.playstation.com/pspgorewards/


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 89 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top