Νέα σειρά οθονών W30 Color Pop από την LG

H LG Electronics, παρουσιάζει μια νέα σειρά οθόνων με πολύχρωμα και ζωντανά χρώματα, σχεδιασμένη ειδικά για να προσθέσει μια νότα δημιουργίας και μοντέρνας εμφάνισης σε κάθε χώρο γραφείου ή στο σπίτι. Οι νέες χρωματιστές οθόνες της LG της σειράς W30 Color Pop προσφέρουν ευελιξία στους χρήστες που αναζητούν το διαφορετικό και επιθυμούν να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ.

Η νέα σειρά οθονών Η/Υ LG W30 Color Pop, ξεχωρίζει για τον πρωτότυπο και εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό της - με πάχος μόλις 37 χιλ.-, ενώ είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, όπως Oreo Black, Jelly Pink, Blueberry Purple, Applemint Green και Hawaiian Blue. Εκτός από την ενδιαφέρουσα ποικιλία χρωμάτων, οι νέες οθόνες της LG διαθέτουν πλαίσιο με γυαλιστερό φινίρισμα και δύο διαφορετικούς τόνους απόχρωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν ακόμα περισσότερο την εμφάνισή τους. Επιπλέον, οι οθόνες LG W30 Color Pop είναι κάτι παραπάνω από απλές οθόνες Η/Υ… είναι κομμάτι του χαρακτήρα και του προσωπικού γούστου κάθε χρήστη!

«Πιστεύουμε ότι οι οθόνες LG W30 Color Pop θα αγαπηθούν από τους χρήστες που αναζητούν τρόπους να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και το προσωπικό τους στυλ», δήλωσε ο κ. Bae Jae Hoon, Executive Vice President της LG Business Solutions Company, και συμπλήρωσε: "Τα ζωηρά χρώματα και ο μοντέρνος σχεδιασμός των νέων οθονών τις κάνει ιδανικές για κάθε γραφείο".
Οι οθόνες Color Pop συνδυάζουν τα πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά με τη μοντέρνα σχεδίαση. Συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμες σε widescreen format και μέγεθος 18,5” και 21,5”, με αναλύσεις 1366 x 768 και 1920 x 1080p αντίστοιχα, ενώ διαθέτουν αναλογία αντίθεσης 30.000:1, εξασφαλίζοντας υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, οι οθόνες LG W30 Color Pop μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επέκταση σε ένα desktop Η/Υ ή ως πρόσθετη οθόνη από τους χρήστες notebook για περισσότερη άνεση. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Color Pop ως βοηθητική οθόνη για να "σερφάρουν" στο Διαδίκτυο και να κρατάνε σημειώσεις στο notebook ενώ ταυτόχρονα βλέπουν videos, ή να χρησιμοποιήσουν δύο οθόνες παράλληλα για την προετοιμασία παρουσιάσεων και εγγράφων.
"Με πάθος για ξεχωριστό σχεδιασμό και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη οθονών, η LG παρουσιάζει λύσεις που εμπλουτίζουν και ομορφαίνουν τις ζωές των καταναλωτών. Είμαστε σίγουροι ότι οι Color Pop οθόνες θα συνοδεύσουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε κάθε σπίτι", τόνισε ο κ. Bae Jae Hoon.
Ειδικότερα, τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς οθονών LG W30 Color Pop είναι τα εξής:

Η LG Electronics στο πλαίσιο προσφοράς προϊόντων υψηλής ποιότητας προς τους Έλληνες καταναλωτές, παρέχει εγγύηση 3 ετών on-site σε όλα τα μοντέλα οθονών της, ενώ είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει εγγύηση 0 pixel στα μοντέλα από 17” μέχρι 24”.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 39 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top