Νέα σειρά IdeaPad από την Lenovo

Press News

Η νέα σειρά IdeaPad της Lenovo είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με μοναδικά προϊόντα και απεριόριστες δυνατότητες. Το νέα laptop IdeaPad U350 και G550 συνδυάζουν το μοντέρνο σχεδιασμό με εξαιρετική τεχνολογία, ενώ τα netbooks S10-2 και S12 με τις ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις τους προσφέρουν στυλ και άμεση συνδεσιμότητα παντού.

Το νέο laptop IdeaPad U350 συνδυάζει την εύκολη φορητότητα με υψηλή απόδοση. Ενώ είναι μικρό στο μέγεθος (ζυγίζει μόλις 1,6 κιλά και έχει πάχος 17mm) διαθέτει την τελευταία τεχνολογία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τόσο στην υπολογιστική όσο και στην ψυχαγωγική εμπειρία. Επίσης, διαθέτει πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένη camera, τεχνολογία που προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος (Ambient Light Sensor) και Dolby Sound Room για υψηλή ποιότητα ήχου.

Ο φορητός υπολογιστής IdeaPad G550 αποτελεί την πρόταση της Lenovo τόσο για χρήση στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Είναι εξοπλισμένος με την ανάλογη τεχνολογία τόσο για Multimedia παρουσιάσεις όσο και για προβολή ταινιών. Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών, ζυγίζει 2,5 κιλά, έχει πάχος 26mm, επεξεργαστή Intel Core Duo και ποικιλία από υποσυστήμτα γραφικών της NVIDIA.

Τα δυο netbooks IdeaPad S10-2 και S12 με τον εξαιρετικά μικρό και μοντέρνο σχεδιασμό αποτελούν τους έξτρα φορητούς υπολογιστές της Lenovo. Το IdeaPad S10-2 ζυγίζει 1 κιλό και έχει πάχος 1,8 εκ. με οθόνη 10 ιντσών, ενώ το IdeaPad S12 ζυγίζει 1,36 κιλά και έχει πάχος 2,5 εκ. με οθόνη 12 ιντσών. Και τα δυο netbooks έχουν 3 usb ports, τεχνολογία Quick Start για άμεση πρόσβαση στο internet και στο email του χρήστη, καθώς και ενσωματωμένη camera.

"Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί εύκολη φορητότητα και άμεση πρόσβαση στα δεδομένα μας και στο internet ανά πάσα στιγμή. Η νέα σειρά Idea προϊόντων της Lenovo, κυκλοφορεί σε μεγάλη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά και προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους χρήστες που απαιτούν στυλ, μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλές επιδόσεις από τον υπολογιστή τους" δήλωσε σχετικά ο κ. Απόστολος Λαδάς, γενικός διευθυντής της Lenovo στην Ελλάδα.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 38 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top