Νέοι φορητοί υπολογιστές AMILO Pi 3560 και 3660 από την Fujitsu

Press News

Και στην Ελληνική Αγορά κυκλοφορούν πλέον οι φορητοί υπολογιστές της Fujitsu, AMILO Pi 3560 και 3660, με στόχο να προσφέρουν νέες εμπειρίες στην προβολή ταινιών, επεξεργασία φωτογραφιών, παιχνίδια και social networking με εκπληκτική ποιότητα σε ευρεία οθόνη.

Η κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων NVIDIA GeForce GT 240M με 1GB DDR3 dedicated video memory είναι ιδανική είτε για την εργασία, είτε για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι ή ταινία σε High Definition ποιότητα. Με τα μοντέλα που διαθέτουν Blu-Ray Disc drive, μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη απόλαυση καθώς μπορείτε να συνδέσετε το φορητό σας σε μια μεγάλη οθόνη Plasma ή LCD/ LED, μέσω HDMI, με το οποίο συνδέεστε άμεσα με άλλες συσκευές ψυχαγωγίας.

Η BrilliantView ευρεία (16:9) οθόνη τους, σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών, δίνει νέα εμπειρία στην προβολή ταινιών DVD, ενώ το πλάτος της επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή πολλών εφαρμογών, tool-bars και παράθυρα άμεσης επικοινωνίας. Η ενσωματωμένη κάμερα 1.3 megapixel, καθώς και το επίσης ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο είναι τέλεια για τηλεδιάσκεψη ή τηλεφωνία μέσω Internet (VoIP), προσφέροντας καθαρή και εύκολη επικοινωνία. Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο Bluetooth παρέχει συνδεσιμότητα και άνεση.

 

Η θαυμάσια ποιότητα προβολών των AMILO Pi 3560/3660 συνδυάζεται με την χρηστικότητα και τον θαυμάσιο σχεδιασμό του, ο οποίος περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας εξωτερικό υλικό. Το πληκτρολόγιο και στα μοντέλα αυτά της Fujitsu είναι spill-proof και στην περίπτωση ατυχήματος, ενεργοποιείται - με αντίστοιχη προειδοποίηση - ο τερματισμός λειτουργίας με αυτόματη αποθήκευση των δεδομένων.

Τα μοντέλα AMILO Pi με 16:9 High Definition οθόνες και με κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων, προσφέρονται στην αγορά σε δύο διαστάσεις: το AMILO Pi 3660 έχει οθόνη μεγέθους 18,4 ιντσών HD, ενώ στο AMILO Pi 3560 υπάρχει επιλογή της οθόνης 15,6 ή 16 ιντσών.

Ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions στην Ελλάδα, εξηγεί: “Η Fujitsu προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο, το οποίο καλύπτει όλους τους χρήστες. Τα AMILO Pi 3560/3660 είναι τέλεια στην εργασία και στην ψυχαγωγία - και κυρίως στις εφαρμογές multimedia - τόσο ως ανεξάρτητη συσκευή, αλλά και ως μέρος ενός μεγαλύτερου οικιακού συστήματος".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα επισκευτείτε τις σελίδες : Amilo Pi 3660 και Amilo Pi 3560. Για να μάθετε τα κόστη των νέων Fujitsu AMILO Pi απλώς κατεβάστε το συνημμένο αρχείο.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Prices_AMILO_Pi.xls63 KB

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 53 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top