Νέο HTC Smart

Press News

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, αποκαλύπτει το HTC Smart, το πρωτοποριακό smartphone που ιδρύει μια νέα κατηγορία συσκευών υψηλής ευχρηστίας, απευθυνόμενη στο ευρύ κοινό. Το HTC Smart πρόκειται να διατεθεί σε Ευρώπη και Ασία αυτή την άνοιξη.

“Η HTC αφουγκραζόταν πάντοτε τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργώντας νέες κατηγορίες κινητών τηλεφώνων όποτε αυτό ήταν απαραίτητο. Με το HTC Smart κάνουμε πραγματικότητα την κατασκευή προσιτών και εξαιρετικά εύκολων στη χρήση smartphones”, δηλώνει ο Peter Chou, Chief Executive Officer της HTC Corporation.

Η ύπαρξη περιβάλλοντος χρήσης αφής, δεν αρκεί για να μεταμορφώσει ένα απλό κινητό σε smartphone. Η ενσωμάτωση του HTC Sense εξασφαλίζει την μοναδική εμπειρία χρήσης ενός smartphone, σε ένα κινητό από το οποίο ο χρήστης έχει αυξημένες απαιτήσεις”.

HTC Sense

Το HTC Smart συνδυάζει τον κομψό και κόμπακτ σχεδιασμό με το πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης που βασίζεται στο HTC Sense, το οποίο αποτυπώνει τη φιλοσοφία σχεδιασμού της HTC που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Το HTC Sense εστιάζει σε τρεις βασικούς τομείς: Κάν’το δικό σου, Μείνε σε επαφή και Ανακάλυψε το απροσδόκητο. Το HTC Smart παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης κάθε πτυχής του βάσει των προσωπικών αναγκών του χρήστη. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε sites κοινωνικής δικτύωσης καθώς και να διευκολύνει την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, γραπτών μηνυμάτων και e-mails.

"Το HTC Smart ανοίγει νέους δρόμους προσφέροντας τα χαρακτηριστικά των smartphones που ζητούν οι καταναλωτές σε μια προσιτή συσκευή η οποία θα διατίθεται σε όλες τις αγορές" δηλώνει ο Paul Jacobs, διευθύνων σύμβουλος τηςQualcomm Incorporated.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στην HTC τις δυνατότητες του Qualcomm Brew Mobile Platform, του ανοικτού λειτουργικού συστήματος υψηλών δυνατοτήτων, που μεταφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία χρήσης σε κινητά τηλέφωνα μαζικής τιμολογιακής πολιτικής”.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 66 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top