Νέο SideWinder X4 keyboard από την Microsoft

Αυτό που αποζητούν οι περισσότεροι gamers είναι καλύτερο έλεγχο στο gaming, και για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους η Microsoft, ανακοίνωσε το νέο πληκτρολόγιο SideWinder X4 πληκτρολόγιο. Πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για να προσφέρει στους gamers μεγαλύτερο έλεγχο όσο αφορά στην εμπειρία τους στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας την πλέον προηγμένη τεχνολογία "anti-ghosting".

Η τεχνολογία αναπτύχθηκε από την Ομάδα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Applied Sciences Group) της εταιρείας, για να διασφαλίσει ότι ακόμα και οι πιο πολύπλοκοι συνδυασμοί πλήκτρων θα αναγνωριστούν από τον υπολογιστή, ώστε η εμπειρία με το παιχνίδι να είναι αψεγάδιαστη και η ροή συνεχής.

Το νέο πληκτρολόγιο SideWinder X4 επίσης διαθέτει και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά παιχνιδιών όπως μακρο-εγγραφή, λειτουργία και αλλαγή προφίλ και ρυθμιζόμενο φωτισμό.

Η ομάδα Εφαρμοσμένων Επιστημών, μια διεπιστημονική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που λειτουργεί στο τμήμα Entertainment & Devices της Microsoft πραγματοποιεί εφαρμοσμένες έρευνες σε διάφορα hardware περιφερειακά της Microsoft, στο Microsoft Surface και τσο Xbox 360, ανέπτυξε την τεχνολογία "anti-ghosting" λαμβάνοντας υπόψη της τους gamers.

Η προηγμένη αυτή τεχνολογία πηγαίνει το "anti-ghosting" σε άλλο επίπεδο, επιτρέποντας στους παίκτες να πιέζουν μέχρι και 26 πλήκτρα ταυτόχρονα. Επειδή κάθε πλήκτρο σαρώνεται ανεξάρτητα από το hardware του πληκτρολογίου, κάθε πάτημα του πλήκτρου ανιχνεύεται σωστά, ανεξάρτητα από το πόσα άλλα πλήκτρα έχουν πιεστεί ταυτόχρονα. Το SideWinder X4 keyboard υπερέχει εκεί που απτυγχάνουν άλλα πληκτρολόγια και επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν συνδυασμούς πλήκτρων αξιοποιώντας πλήρως της δεξιότητες τους και την ταχύτητα τους.

"Ψάχνουμε πάντα να βρούμε νέους και καινοτόμους τρόπους για την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης των ανθρώπων με τους υπολογιστές" δήλωσε ο Steven Bathiche, διευθυντής έρευνας της Ομάδας Εφαρμοσμένων Επιστημών της Microsoft. "Γνωρίζουμε ότι τα "είδωλα" μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό πρόβλημα για τους gamers, γι 'αυτό και θέλαμε να αναπτύξουμε έναν τρόπο για να εξαλειφθεί αυτό το θέμα και να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία στο gaming, και το έχουμε καταφέρει με τη νέα "anti-ghosting" τεχνολογία στο SideWinder X4 Keyboard".

SideWinder X4 Keyboard με προηγμένα χαρακτηριστικά
Το SideWinder X4 διαθέτει επίσης πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά όπως καταγραφή μακροντολών πολλαπλών κινήσεων (πάτημα πολλαπλών πλήκτρων) σε ένα πάτημα ενός πλήκτρου, μία νέα λειτουργία αυτόματης επανάληψης μακροεντολών που επιτρέπει την επανάληψη μίας μακροεντολής ξανά και ξανά, όπως γίνεται και με ένα πλήκτρο. Χάρη στην ύπαρξη "modes" και "profiles" οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το πληκτρολόγιο ξεχωριστά σε κάθε παιχνίδι ενώ επιπλέον διαθέτει ρυθμιζόμενο φωτισμό που προσαρμόζεται ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε gamer.

Κόστος και Διαθεσιμότητα
Το SideWinder X4 θα είναι διαθέσιμο το Μάρτιο του 2010 με εκτιμώμενη λιανική τιμή $59,95.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 28 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top