Microsoft: Multiple Screens, One Experience

Press News

Παρουσίαση της στρατηγικής και των τεχνολογικών λύσεων που διαθέτει ειδικά για τον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πραγματοποίησε η Microsoft Ελλάς σε εκδήλωση με τίτλο "Multiple Screens, One Experience", που έλαβε χώρα σήμερα, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Capsis.

Ο Knut Aasrud, General Manager Communication Sector, Microsoft EMEA, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του συγκεκριμένου κλάδου, ανέδειξε τη στρατηγική σημασία της επένδυσης στην καινοτομία και τις πολλαπλές ευκαιρίες ανάπτυξης νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών, που αξιοποιούν το δυναμικό συνδυασμό των δυνατοτήτων του λογισμικού και της ευελιξίας του διαδικτύου μαζί με την πολυμορφία των συσκευών.

Στο επίκεντρο του οράματος της Microsoft εντοπίζεται η στρατηγική των 3 οθονών αλλά και η στρατηγική του γνωστού "σύννεφου" (3 screens & cloud strategy) που εκφράζει την προοπτική της ενοποιημένης εμπειρίας που το κοινό δύναται να απολαμβάνει μέσα από το κινητό τηλέφωνο, την τηλεόραση και τον υπολογιστή.

Το κοινό της εκδήλωσης ενημερώθηκε εκτενώς για τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών της Microsoft, αλλά και για τη σημασία της στρατηγικής αυτής συμμαχίας ώστε να μπορούν οι εταιρίες που ανήκουν στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και των ΜΜΕ να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επιτυχημένα case studies και να γνωρίσει τις νέες τάσεις, όπως αυτές καταγράφονται μέσα από τις στρατηγικές επιλογές των ομίλων M.M.E. παγκοσμίως.

Την κεντρική εισήγηση ακολούθησε ένα πάνελ συζήτησης με θέμα "Πλατφόρμες Νέας Γενιάς" στο οποίο συμμετείχαν ο κ. Ανδρέας Κουρής, Ιδιοκτήτης του Mad TV, ο κ. Αντώνης Κεραστάρης, Γενικός Διευθυντής της Hellas On Line και ο κ. Helge Hoibraten, Business Manager της TV2 Norway.

Οι πλατφόρμες νέας γενιάς MSN και Windows Live, καθώς και για το Microsoft Mediaroom, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στο πάνελ, ενώ στις παράλληλες συνεδρίες που πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστά για τις εταιρίες Τηλεπικοινωνιών και τις εταιρίες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα στελέχη της Microsoft ανέδειξαν την επιπρόσθετη αξία των καινοτόμων λύσεων της εταιρίας, όπως το εντυπωσιακό Microsoft Surface, την τεχνολογία Tag, αλλά και την πλατφόρμα Azzure.

Ο Knut Aasrud, General Manager Communication Sector, Microsoft EMEA δήλωσε "Στη Microsoft εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να μεταφράζουμε κάθε βήμα ψηφιακής προόδου σε νέες ευκαιρίες για τους διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους και πιο συγκεκριμένα για τον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και των ΜΜΕ. Η διαρκής εξέλιξη και η σύγκλιση των τεχνολογιών μας δίνουν την ευκαιρία να οραματιζόμαστε νέες δυνατότητες και νέα κανάλια επικοινωνίας.

Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των Μ.Μ.Ε. ανήκουν παραδοσιακά στην πρωτοπορία, καθώς είναι από τις πρώτες που ενστερνίζονται τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, αναζητώντας διαρκώς την ανανέωση της επικοινωνίας τους με το κοινό, μέσα από την αναβάθμιση των υπηρεσιών, αλλά και την πολλαπλή και πολύπλευρη αξιοποίηση ενός πλούσιου περιεχομένου".


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 6 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top