Νέος, "all-in-one" projector, EB-W8D από την Epson

Press News

Η Epson, παρουσίασε, τον μοναδικό όλα-σε-ένα βιντεοπροβολέα EB-W8D, ειδικά σχεδιασμένο για τον εκπαιδευτικό τομέα. Ο κινητός προβολέας EB-W8D διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών μεταξύ των οποίων DVD/DivX player και στερεοφωνικά ηχεία που τον καθιστούν ιδανικό για χρήση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο EB-W8D έχει ένα εντυπωσιακό Colour Light Output (CLO) στα 2500 lumens και λόγο αντίθεσης 3000:1. Κατά συνέπεια, οι μαθητές θα μπορούν να βλέπουν εικόνες πολύ υψηλής ευκρίνειας ακόμα και σε φωτεινά περιβάλλοντα. Η WXGA ανάλυσή του σε συνδυασμό με την εξελιγμένη τεχνολογία Epson 3LCD εξασφαλίζει φωτεινές, ακριβείς και καθαρές εικόνες.

Με τη νέα λειτουργία Auto Colour Optimiser δεν υπάρχει ανάγκη για ρύθμιση του προβολέα καθώς η λειτουργία και οι ρυθμίσεις χρώματος προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον και το φως.

Ο Raphael Payre, Product Manager, Epson Europe, σχολίασε σχετικά: “Ο EB-W8D προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μια εξαιρετική εμπειρία προβολής. Με το ενσωματωμένο DVD/DivX player και τα δύο στερεοφωνικά ηχεία των 10W, ο EB-W8D προσφέρει πραγματικές δυνατότητες πολυμέσων. Έχει μικρό μέγεθος και βάρος και συνοδεύεται από μια βολική τσάντα μεταφοράς για να χρησιμοποιείται σε πολλές αίθουσες διδασκαλίας. Η ευκολία στο στήσιμο και η άμεση εκκίνηση εξασφαλίζουν επίσης ότι τα μαθήματα θα ξεκινούν αμέσως.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το USB flash drive multimedia viewer, που επιτρέπει άμεση προβολή από αρχεία μέσω USB. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και αυξάνει την ευελιξία του προβολέα καθώς δεν απαιτείται σύνδεση με υπολογιστή. Η επιλογή Vertical Keystone correction εξασφαλίζει τη δημιουργία μιας τέλειας τετράγωνης οθόνης αυτόματα και σε συνδυασμό με τις επιλογές Quick Start και Instant Off η λειτουργία του εκτυπωτή είναι άμεση χωρίς καθυστερήσεις.

Η Epson δεσμεύεται να προστατεύει το περιβάλλον και σε αυτό το πλαίσιο, ο EB-W8D περιλαμβάνει τη χαμηλής κατανάλωσης λάμπα E-TORL, που εξοικονομεί ενέργεια και κόστος χωρίς συμβιβασμούς στη φωτεινότητα. Η λάμπα E-TORL έχει επίσης μεγάλο χρόνο ζωής μειώνοντας το κόστος χρήσης καθώς δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί για πολλά χρόνια.

Ο Raphael Payre πρόσθεσε: “Η Epson είναι ο μόνος κατασκευαστής βιντεοπροβολέων που διαθέτει όλα-σε-ένα προβολέα ειδικά για τον εκπαιδευτικό τομέα. Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών και με στόχο πάντα την καινοτομία, πιστεύουμε ότι ο EB-W8D θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

Βασικά χαρακτηριστικά του Epson EB-W8D:

  • Multimedia video projector με DVD/DivX player και δύο ηχεία 10W
  • Εύχρηστος, κινητός, ιδανικός για χρήση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα
  • Υποδοχή μικροφώνου
  • USB multimedia viewer για προβολή ταινιών και εικόνων

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 66 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top