Νέες ATI FirePro επαγγελματικές κάρτες γραφικών ανακοίνωσε η AMD

Press News

H AMD ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς ATI FirePro και έτσι πέρα από την γνωστή ATI FirePro V8800 που έκανε την εμφάνιση της πριν μερικές μέρες, η εταιρεία φέρνει στο προσκήνιο νέα μοντέλα όπως τις ATI FirePro V7800, ATI FirePro V5800, ATI FirePro V4800 και ATI FirePro V3800, προσφέροντας στη βιομηχανία Digital Content Creation (DCC) και Computer Aided Design (CAD) αυξημένη απόδοση και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία ανακοίνωσε και την κυκλοφορία της νέας κάρτας γραφικών ATI FirePro 2460 Multi-View, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η νέα γενιά καρτών γραφικών της σειράς ATI FirePro αποτελεί την ιδανική λύση για εξειδικευμένες απαιτήσεις. Στις κάρτες γραφικών έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές σε πραγματικά σενάρια, ώστε να διασφαλιστεί η σταθερότητα και η συμβατότητα με τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικών. Όλες οι κάρτες υποστηρίζουν Microsoft DirectX11, OpenGL 4.0 και OpenCL μαζί με την τεχνολογία ATI Eyefinity, παρέχοντας στους επαγγελματίες χρήστες τη δυνατότητα να επεκτείνουν την ανάλυση των οθονών τους.

  • High-end: Με 2GB μνήμης GDDR5, η ATI FirePro V7800 προσφέρει σπουδαίες δυνατότητες απόδοσης και οπτικής ποιότητας. Η αρχιτεκτονική της κάρτας γραφικών μπορεί να διαχειριστεί τις απαιτήσεις των εφαρμογών – από πλευράς πληροφορικής και οπτικής εμπειρίας – χωρίς να χάνει στην απόδοση. Με την τεχνολογία ATI Eyefinity οι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση ταυτόχρονα έως και τριών ανεξάρτητων οθονών 30’’.

  • Mid-range: Η ATI FirePro V5800 είναι ιδανικά σχεδιασμένη για σκληρή δουλειά και προσφέρει στους χρήστες ισορροπία μεταξύ απόδοσης και κόστους. Διαθέτει 1 GB μνήμης GDR5 και με την τεχνολογία ATI Eyefinity μπορεί να υποστηρίξει έως και τρείς ανεξάρτητες οθόνες. Η ATI FirePro V5800 παρέχει έως και δύο φορές μεγαλύτερη απόδοση από εκείνες της προηγούμενης γενιάς.

  • Entry-level: Η ATI FirePro V4800 με 1 GB μνήμης GDD5, υποστηρίξει έως και τρείς ανεξάρτητες οθόνες με την τεχνολογία ATI Eyefinity, με απόλυτα ανάλογη σχέση αξίας και κόστους. Η ATI FirePro V3800 με 512 MB μνήμης DDR3 και οθόνη 30-bit, pipeline7 προσφέρει ακρίβεια στην αναπαραγωγή χρωμάτων και εξαιρετική οπτική ποιότητα.

Τέλος, η ATI FirePro 2460 Multi-View διαθέτει χαμηλού προφίλ παθητική ψύξη, power draw λιγότερο από 13W και τέσσερις εξόδους mini DisplayPort. Η αυξημένη απόδοση και παραγωγικότητα που προσφέρει την καθιστούν ιδανική λύση για επαγγελματική χρήση, ιδίως για financial traders, λόγω της μικρής κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, υποστηρίξει έως και τρείς ανεξάρτητες οθόνες με την τεχνολογία ATI Eyefinity.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 49 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top