Νέα διάσταση στο gaming με τη stereoscopic 3D collection στο PlayStation 3

Press News

Η Sony ανακοίνωσε το λανσάρισμα της εμπειρίας του 3D gaming για PlayStation 3 (PS3), δίνοντας στους χρήστες μια ολοκαίνουρια οπτική κι ένα νέο "δρόμο" απόλαυσης ορισμένων από τους πλέον επιτυχημένους τίτλους. Η στερεοσκοπική 3D συλλογή (stereoscopic 3D Collection) περιλαμβάνει κλασικούς τίτλους του PS3 όπως τα: WipEout HD, SuperStardust HD, PAIN, αλλά και ένα αποκλειστικό demo ενός επιπέδου του MotorStorm: Pacific Rift.

Οι τίτλοι διατίθενται για download μέσω του PlayStation Store, ή προσφέρονται εντελώς δωρεάν ως τμήμα ενός εκπληκτικού πακέτου με οποιαδήποτε Sony Bravia 3D TV, προσφέροντας ότι ακριβώς απαιτείται για να βιώσετε την απόλυτη οικιακή εμπειρία ψυχαγωγίας τριών διαστάσεων. Είτε, αναζητάτε την αδρεναλίνη μιας κούρσας, είτε μια διαγαλαξιακή μάχη, η στερεοσκοπική 3D συλλογή (stereoscopic 3D Collection) θα σας προσφέρει τον κατάλληλο τίτλο για να σας οδηγήσει ακριβώς στην καρδιά της δράσης.

WipEout HD
Έχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη εμφάνιση του στο PlayStation το 1995, και πλέον το κλασικό, αλλά και cult WipEout HD μεταφέρει την οδήγηση σε άλλη διάσταση. Η στερεοσκοπική 3D συλλογή (stereoscopic 3D Collection) θα περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι -με την εξαίρεση του επιπέδου Fury, το οποίο θα διατίθεται αυτόνομα, ως DLC (downloadable content)- ούτως ώστε να απολαύσετε την έκρηξη αδρεναλίνης ενώ οδηγείτε με αφάνταστα υψηλές ταχύτητες σε φουτουριστικές διαδρομές.

PAIN
Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ενοχλητικών χαρακτήρων και αλλόκοτων "διασημοτήτων" και εκδικηθείτε τους μέσω του αφάνταστα εθιστικού τίτλου του PlayStation Network, ο οποίος σας επιτρέπει να τους εκτοξεύσετε μέσω ενός γιγαντιαίου καταπέλτη πάνω σε τοίχους, παράθυρα, δεξαμενές αερίου, σωρούς από λάστιχα...και τον γνωστό, άτυχο κλόουν! Η στερεοσκοπική 3D συλλογή (stereoscopic 3D Collection) θα περιλαμβάνει την περιοχή Downtown, το επίπεδο εκμάθησης (tutorial) και τρία επίπεδα –ανάμεσα τους τα δύο νέα - Alien Toss and Ice Blocks -που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τη στερεοσκοπική 3D προβολή.

SuperStardust HD
Φέρνοντας την έντονη, διαγαλαξιακή δράση σε άλλη διάσταση, το SuperStardust HD θα σας μεταφέρει σε ένα εκπληκτικό διαστημικό τοπίο, στο οποίο θα κληθείτε να εξολοθρεύσετε γιγαντιαίους αστεροειδείς, που πέφτουν «βροχή» και απειλούν να εξαφανίσουν ολόκληρους πλανήτες. Ζήστε την εμπειρία των αστεροειδών που πετούν δίπλα σας, ενώ εξερευνάτε το «θανάσιμο» πεδίο μάχης – μόνο μια μάχη σε συμπαντικό επίπεδο θα σώσει το ντόπιο πληθυσμό από την καταστροφή.

MotorStorm 3D Pacific Rift Demo
Διαθέσιμο αποκλειστικά ως τμήμα της στερεοσκοπικής 3D συλλογής (stereoscopic 3D Collection), το MotorStorm: Pacific Rift σε στερεοσκοπική 3D απεικόνιση θα σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία οδήγησης που βιώσατε ποτέ. Το demo σας βάζει στη θέση του οδηγού ενός buggy για μια κούρσα μιας διαδρομής και ενός παίκτη στη φονική περιοχή Kanaloa Bay, για μια καταστροφικών διαστάσεων πραγματική μάχη με ανελέητους αντίπαλους. Η ανελέητη εκτός δρόμου οδήγηση στο PS3 μόλις έγινε αφάνταστα πιο ρεαλιστική.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα, ο Πρόεδρος της SCEE Andrew House δήλωσε: "το PlayStation ανέκαθεν προσέφερε κορυφαία ψυχαγωγία. Η στερεοσκοπική 3D συλλογή (stereoscopic 3D Collection) αποδεικνύει στο έπακρο το βάθος της τεχνολογίας που διαθέτει το PS3 και δίνει μια σαφή ένδειξη των δυνατοτήτων των μελλοντικών κυκλοφοριών. Η στερεοσκοπική 3D τεχνολογία συνδυασμένη με τις δυνατότητες του χειριστηρίου PlayStation Move μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια ακόμη πιο συναρπαστική, ρεαλιστική και βιωματική εμπειρία. Προσθέστε και τις online δυνατότητες τις λειτουργίες διάδρασης, τις κινηματογραφικές και μουσικές επιλογές και θα έχετε μια μοναδική πρόταση οικιακής ψυχαγωγίας".

Τα WipEout HD, PAIN και SuperStardust HD κυκλοφορούν ως τμήματα της στερεοσκοπικής 3D συλλογής (stereoscopic 3D Collection). Όσοι έχουν ήδη στη συλλογή τους τα παιχνίδια, μπορούν να τα αναβαθμίσουν σε στερεοσκοπικά 3D μέσω ενός δωρεάν patch. Προετοιμαστείτε για μια νέα διάσταση στο gaming. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.eu.playstation.com.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 45 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top