Νέα σειρά τροφοδοτικών Silent Pro Gold series από την Cooler Master

Η εταιρεία Cooler Master ανακοίνωσε την νέα σειρά τροφοδοτικών Silent Pro Gold series η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών, οι οποίοι επιθυμούν να συναρμολογήσουν ένα υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας με κορυφαίο motherboard και επεξεργαστή καθώς και με μία ή περισσότερες κάρτες γραφικών τύπου DirectX 11.

Η νέα σειρά τροφοδοτικών της Cooler Master Silent Pro Gold series προσφέρει αποδοτικότητα 90% (efficiency) σε πλήρη φόρτο και ακριβώς για αυτό το λόγο έχουν λάβει την πιστοποίηση 80 Plus Gold. Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά της Silent Pro Gold series της Cooler Master είναι η τεχνολογία HTT (Heat Transfer Technology), η οποία περιλαμβάνει μία μοναδική σε σχήμα "L" ψύκτρα σχεδιασμένη ειδικά για να βελτιστοποιεί την ροή του αέρα στο εσωτερικό του τροφοδοτικού, με αποτέλεσμα τις χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας.

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ο υβριδικός μετασχηματιστής (Hybrid Transformer), μία τεχνολογία που τοποθετεί τον μετασχηματιστή απευθείας στην ψύκτρα. Η συγκεκριμένη τεχνική συνιστά την κατασκευή ενός μικρότερου μετασχηματιστή ενώ παράλληλα βελτιώνει την απόδοση ισχύος.

Μεγάλη ευθύνη επίσης στην εξαιρετική ενεργειακή απόδοση της σειράς Silent Pro Gold είναι η τεχνολογία "Hyper Path", ένας "υπερσύνδεσμος" (hyper link) που μεσολαβεί ανάμεσα στον μετασχηματιστεί και τα άλλα στοιχεία μετατροπής ισχύος του τροφοδοτικού. Χάρη στον Hyper Path η μεταφορά της ενέργειας πραγματοποιείται χωρίς απώλειες και αυτό είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.

 

Τα τροφοδοτικά της σειράς Silent Pro Gold series επίσης είναι "modular" και έτσι ο χρήστης μπορεί να τακτοποιήσει κατάλληλα τα καλώδια στο εσωτερικό του case του υπολογιστή του χρησιμοποιώντας μόνο αυτά που απαιτούνται, να βελτιώσει το cable management και άρα την ροή του ρεύματος αέρα στο εσωτερικό του PC. Η σειρά τροφοδοτικών της Cooler Master, Silent Pro Gold series αποτελείται από μοντέλα ισχύος 600W, 700W, 800W, 900W, 1000W και 1200W. Τα τέσσερα πρώτα είναι έτοιμα για διατάξεις 3-way SLI και 3-way CrossfireX ενώ τα δύο τελευταία διαθέτουν δύο 8-pin ATX connectors και είναι συμβατά με τα τελευταία XL-ATX motherboards αλλά και με 4-way/Quad Nvidia SLI και 4-way ATI CrossfireX διατάξεις καρτών γραφικών. Όλα τα τροφοδοτικά διαθέτουν εννέα SATA connectors, τέσσερις molex και ένα floppy connector. Καλύπτονται από εγγύηση 5 χρόνων.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 79 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top