H Toshiba παρουσίασε το εξαιρετικά λεπτό και έξυπνο AC100

Press News

Η Toshiba έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά φορητών συσκευών internet, παρουσιάζοντας το Toshiba AC100 με σχεδιασμό "clamshell". Η λεπτή κατασκευή του και το μικρό βάρος του σε συνδυασμό με τη δυνατότητα μόνιμη λειτουργίας, το καθιστούν την ιδανική συσκευή για βίντεο και μουσική.

Επιπλέον είναι ιδανικό για πλοήγηση στο internet και ανάγνωση και επεξεργασία αρχείων, emails και άλλων μηνυμάτων ενώ βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

Το AC100 μπορεί να παραμείνει σε λειτουργία standby έως και επτά ημέρες. Το εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο, 25,7 εκατοστών (10,1’’) AC100 θα είναι διαθέσιμο σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής κατά το τρίτο τρίμηνο του 2010.

Το καλύτερο από δυο κόσμους
"Το έξυπνο AC100, είναι μέλος της αγοράς φορητών συσκευών internet και συνδυάζει το καλύτερο από δυο κατηγορίες προϊόντων: όπως ένα smartphone είναι συνέχεια σε λειτουργία, ενώ προσφέρει την ευκολία ενός clamshell netbook με μεγαλύτερη οθόνη και πληκτρολόγιο σε κανονικό μέγεθος" επεσήμανε ο Thomas Teckentrup, General Manager, Product, Strategy and Development Division, Computer Systems Group EMEA.

Απευθύνεται σε χρήστες που χρησιμοποιούν αρκετές συσκευές αλλά συνεχίζουν να επιθυμούν ένα εύχρηστο, λεπτό και ελαφρύ έξυπνο βοηθό που θα μπορούν να παίρνουν μαζί σχεδόν οπουδήποτε και ο οποίος προσφέρει μεγαλύτερη χρηστικότητα από τα smartphones.

Δεν χρειάζεται καθημερινή επαναφόρτιση
Το σύστημα που βασίζεται στο Android χρειάζεται λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να επαναφέρει το AC100 από λειτουργία standby σε κανονική λειτουργία, υποστηρίζοντας τη δυνατότητα ‘always-on’ όπως και τα smartphones. Το Toshiba AC100 μπορεί να παραμείνει ανοιχτό έως και επτά ημέρες χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση. Όταν γίνεται εκτενής χρήση, μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον οκτώ ώρες πλοήγησης και βίντεο μέχρι να χρειαστεί να το επαναφορτίσετε.

Εύκολο στη χρήση και στην προσωποποίηση
Το AC100 με μαύρα και πορτοκαλί χρώματα, είναι ενστικτωδώς εύχρηστο και προσφέρει τη δυνατότητα προσωποποίησης της συσκευής κατεβάζοντας εφαρμογές και widgets. Το AC100 διατίθεται με αριθμό προεγκατεστημένων εφαρμογών, όπως το Documents To Go, για την ανάγνωση και επεξεργασία αρχείων Microsoft Office, ένα messaging client, το Opera Mobile για πλοήγηση στο διαδίκτυο καθώς και το Toshiba Media Player για βίντεο, μουσική και εικόνες.

Οι χρήστες μπορούν ακόμα να εγκαταστήσουν στο Toshiba AC100 έως και πέντε αρχικές οθόνες, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν να αλλάζουν αυτόματα ανάλογα με την τοποθεσία όπως αυτή προσδιορίζεται από το SSID.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης θα μπορούσε να ορίσει να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη όταν βρίσκεται στο γραφείο συντομεύσεις σε εφαρμογές της δουλειάς του, widgets και "live-files", προσωπικές εφαρμογές και widgets όταν βρίσκεται στο σπίτι, και ψυχαγωγικές εφαρμογές και widgets σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 62 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top