Το Xbox LIVE ξεκινάει στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου

Press News

Η Microsoft και η ομάδα του Xbox 360 ανακοίνωσαν πως το Xbox LIVE, ο κορυφαίος online gaming προορισμός, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου 2010.

Το Xbox LIVE έχει ως στόχο να δημιουργήσει κοινότητες και να συνδέσει τους ανθρώπους μεταξύ τους μέσω του υπέροχου περιεχομένου του. Η έναρξή του στην Ελλάδα, είναι ένα ακόμα βήμα προς το όραμά μας για το LIVE – να προσφέρουμε τη διασκέδαση που θέλετε, την οποία θα μπορείτε να μοιράζεστε με τους ανθρώπους που εσείς επιλέγετε , όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Η υπηρεσία στην Ελλάδα, θα επικεντρωθεί αρχικά στο κυρίως παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του community, που καθιστούν το Xbox LIVE τον κορυφαίο online gaming προορισμό στον κόσμο. Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια πολλαπλών παικτών (multiplayer gaming) με φίλους στο Xbox LIVE, αναρτήστε το σκoρ σας, κατεβάστε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Arcade του Xbox LIVE και παραγγείλετε τίτλους παιχνιδιών (Games on Demand) ενώ βρίσκεστε άνετα στο καθιστικό σας. Μπορείτε ακόμα και να παρατείνετε τη δράση των παιχνιδιών σας κατεβάζοντας επιπλέον περιεχόμενο για τα παιχνίδια, το οποίο περιλαμβάνει χάρτες, πίστες, χαρακτήρες και τραγούδια.

Με μια κονσόλα Xbox 360 και μια ευρυζωνική σύνδεση στο internet, μπορείτε να συνδεθείτε και να μπείτε στο LIVE δωρεάν, για να έχετε πρόσβαση στο προσωπικό σας προφίλ με το σκορ των παιχνιδιών, την ετικέτα παίκτη (gamertag) και το Avatar σας, καθώς και στην αγορά (Marketplace) του Xbox LIVE και σε δωρεάν demo παιχνιδιών. Μια αναβάθμιση στη συνδρομή Xbox LIVE Gold, θα σας επιτρέψει να παίξετε παιχνίδια με τους φίλους σας online, συμπεριλαμβάνοντας τους υπέροχους τίτλους του Kinect ή video συνομιλία με το Video Kinect. Επίσης σας επιτρέπει να έχετε έγκαιρη πρόσβαση σε περιεχόμενο και αποκλειστικές εκπτώσεις για τα μέλη Gold. Η 12μηνη συνδρομή στο Xbox LIVE Gold θα είναι διαθέσιμη στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €59,99.

Για όσους έχουν ήδη λογαριασμό στο Xbox LIVE σε μια άλλη χώρα, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα στοιχεία σας στην εγχώρια υπηρεσία και να διατηρήσετε το προφίλ σας, τo σκορ σας, τα επιτεύγματα (achievements), τους πόντους Microsoft και το υπόλοιπο πληρωμένο χρονικό διάστημα της συνδρομής σας. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε όλο το περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει και αποθηκεύσει στο σκληρό σας δίσκο, όπως αντικείμενα του Avatar, παιχνίδια LIVE Arcade και τραγούδια. Για αναλυτικές λεπτομέρειες ως προς τη μεταφορά του λογαριασμού σας, επισκεφθείτε αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Xbox LIVE επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 32 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top