Νέο Aspire One Happy από την Acer με Windows 7 και Android!

Press News

H Acer ανακοίνωσε για την ελληνική αγορά το νέο, νεανικό και πολύχρωμο Aspire One Happy, που διατίθεται σε τέσσερα χρώματα καλύπτοντας τόσο τις υπολογιστικές ανάγκες του σημερινού χρήστη όσο και την απαίτηση του να ξεχωρίζει. Πρόκειται για ένα laptop... fashion statement!

Φέρτε στο μυαλό σας όμορφες εικόνες από τη θάλασσα ή από ένα όμορφο λιβάδι με λεβάντες. Αμέσως θα φτιάξει η διάθεσή σας, γεμίζοντάς σας με μια αίσθηση ευεξίας. Αυτή είναι η δύναμη των χρωμάτων, μας προκαλούν στιγμιαίες αντιδράσεις, μπορούν να φέρουν ευτυχία, να ανεβάσουν τη διάθεσή μας, να μας χαλαρώσουν ή να δώσουν ενέργεια και να διεγείρουν τις αισθήσεις μας. Το Aspire One Happy διατίθεται σε τέσσερα απολαυστικά χρώματα που γεμίζουν τη ζωή σας με ενέργεια: Candy Pink, Lavender Purple, Lime Green και Hawaii Blue. Τέσσερα trendy χρώματα που μετατρέπουν αυτό το netbook σε "fashion statement".

Προσθέστε μια πινελιά θηλυκότητας και παιχνιδίσματος στη ζωή σας με το Candy Pink ή αφήστε τους άλλους να ζηλεύουν την κομψότητα και τη μοναδικότητα του μοντέλου Lavender Purple. Πληκτρολογήστε σε ένα Lime Green, που αναβλύζει ζωή και ενέργεια, ή αισθανθείτε τη φρεσκάδα της θάλασσας και την ελευθερία του ουρανού μέσα από το Hawaii Blue. Κάθε χρώμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε ώστε το Aspire One Happy να γίνει το απαραίτητο ψηφιακό αξεσουάρ σας.

Το να συνδεθείτε στο Internet και να μοιραστείτε τη ζωή σας με την οικογένεια και τους φίλους σας είναι υπόθεση μερικών κλικ στο Aspire One Happy. Για να κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη, είναι εξοπλισμένο με Android καθώς και με λειτουργικό σύστημα Windows 7. Με το Android μπορείτε να κάνετε chatting με τους φίλους σας, ενώ μπορείτε να εργαστείτε στα Windows 7 όταν χρειάζεστε την κορυφαία παραγωγικότητα που προσφέρουν οι λειτουργίες των Windows και oλ' αυτά χωρίς να είναι απαραίτητο το reboot.

Είτε το χρησιμοποιείτε στο σπίτι είτε εκτός, το Aspire One Happy σας απαλλάσσει από τα καλώδια μέχρι και για 8 ώρες. Έτσι μπορείτε να ξέρετε τι συμβαίνει στα κοινωνικά δίκτυά σας, να ολοκληρώσετε με άνεση μια εργασία ενώ είστε στο λεωφορείο, να ελέγχετε τα e-mail σας ή να σερφάρετε στο Internet. Όταν πλέον χρειάζεται φόρτιση η μπαταρία, το τροφοδοτικό Acer MiniGo κάνει το ταξίδι άνετο, χάρη στη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών μετατροπέων για πρίζες κάθε τύπου.

Πάνω από όλα, το Aspire One Happy ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένης και σύνδεσης Wi-Fi Certified, για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλα τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα ή γρήγορο Ethernet, σε περίπτωση που χρειάζεστε ενσύρματη σύνδεση σε τοπικό δίκτυο. Άλλες διαθέσιμες επιλογές είναι η ενσωματωμένη σύνδεση 3G, για να σας κρατά πάντα συνδεδεμένους στα κοινωνικά σας δίκτυα, καθώς και Bluetooth για να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τη μουσική σας με τους φίλους, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ρίξτε το Aspire One Happy στο σακίδιό σας ή στην τσάντα σας και ούτε καν θα προσέξετε ότι το έχετε μαζί σας, αφού είναι πολύ λεπτό (μόνο 24 mm) και πανάλαφρο (1,25 κιλά), παρά το ότι ενσωματώνει μια οθόνη υψηλής φωτεινότητας WSVGA 28 εκατοστών (10,1 ίντσες) με λόγο διάστασης 16:9, που την κάνει ιδανική για chatting, πλοήγηση στο web και video streaming. Η οθόνη είναι τεχνολογίας LED backlit, για καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Διαθέτοντας ένα άνετο πληκτρολόγιο με μεγαλύτερα πλήκτρα για εύκολη πληκτρολόγηση και ένα ευρύχωρο πολυλειτουργικό touchpad, ιδανικό για scrolling σε έγγραφα, rotating εικόνων, μεγέθυνση και browsing, το Aspire One Happy είναι ιδανικό παντού. Αν θέλετε να χαλαρώσετε μπορείτε να κάνετε video chatting με τους φίλους σας μέσω της Acer Crystal Eye webcam και του ενσωματωμένου μικροφώνου.

Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ του Intel Atom N450 ή του υψηλής απόδοσης -και χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστή Intel Atom N550 dual-core, το Aspire One Happy διατίθεται με μνήμη μέχρι 2GB και μια πλούσια συλλογή εφαρμογών, για να σερφάρετε στο Δίκτυο, να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, να ακούτε μουσική ενώ εργάζεστε. Το chip γραφικών Intel Graphics Media Accelerator 3150 συνεργάζεται άψογα με τον επεξεργαστή για απολαυστικά γραφικά. Ένας μεγάλος εσωτερικός σκληρός δίσκος χωρητικότητας μέχρι 250ΜΒ και ένας ενσωματωμένος multi-in-one card reader, εξασφαλίζουν τις απαραίτητες επιλογές αποθήκευσης και διανομής αρχείων.

Φυσικά, οπουδήποτε κι αν είμαστε, δεν ξεχνάμε το περιβάλλον. Το Aspire One Happy ενσωματώνει έξυπνες τεχνολογίες διαχείρισης ισχύος και είναι κατασκευασμένο με φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική διαδικασία, έτσι ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί μια εξ ολοκλήρου "πράσινη" συσκευή. Η συμμόρφωση με τα πρότυπα RoHS και WEEE σημαίνει ότι στην παραγωγή χρησιμοποιήθηκαν λιγότερο επιβλαβή υλικά, ενώ το τροφοδοτικό Acer MiniGo, η οθόνη LED backlit και ο επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, διασφαλίζουν λειτουργία συμβατή με τις απαιτήσεις του προτύπου Energy Star.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top