Νέοι drivers AMD Catalyst με ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης

Η AMD ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η σουίτα drivers AMD Catalyst αποτελούν την πιο σταθερή και αξιόπιστη εμπειρία της αγοράς και εισάγουν ένα νέο διαισθητικό περιβάλλον χρήσης.

Το νέο περιβάλλον χρήσης είναι διαθέσιμο για την πλήρη σουίτα των drivers AMD Radeon υποστηρίζοντας προϊόντα γραφικών desktop, notebook αλλά και chipset.

Υποστηρίζοντας το λειτουργικό σύστημα Windows 7 αλλά και προγενέστερες εκδόσεις των Windows, ο νέοι drivers AMD Catalyst προσφέρουν κορυφαία σταθερότητα, υψηλές επιδόσεις, απαράμιλλη ευκολία στη χρήση και απλότητα.

Κορυφαία Σταθερότητα

  • Ο ανεξάρτητος φορές Perseus Labs διεξήγαγε τεστ σταθερότητας με το Microsoft Windows Logo Kit (WLK) Windows Hardware Quality Labs (WHQL) κατά το οποίο συνέκρινε τη σταθερότητα του AMD graphics hardware με αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού. Χρησιμοποιώντας ποικίλους drivers και πλήθος παραμετροποιήσεων, οι δοκιμές κατέδειξαν τη σταθερότητα του συγκεκριμένου driver ακόμα και υπό ακραίες συνθήκες. Συγκεκριμένα, μόνο οι συνδυασμοί AMD hardware με το λογισμικό driver της AMD κατάφεραν να περάσουν 100% όλα τα στάδια του τεστ επιτυχώς χωρίς να προκαλέσουν καμία επιπλοκή στο σύστημα.

Απλοποίηση της εμπειρίας PC:

  • Η AMD συνεργάστηκε με την εταιρεία Infusion για τη βελτίωση της χρηστικότητας του AMD Catalyst Control Center και ανέπτυξε ένα απόλυτα νέο User Interface (UI) για όλους τους πελάτες της AMD.

  • Το AMD Catalyst Control Center γίνεται περισσότερο διαισθητικό, με τον εμπλουτισμό μίας μπάρας πλοήγησης με δυνατότητες αναζήτησης, όπως σε ένα web browser, για ευκολία και εργονομία προς το χρήστη.

  • Η συχνή έκδοση updates του AMD Catalyst, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν αυξημένη παραγωγικότητα, βελτιωμένη εμπειρία gaming, καλύτερες δυνατότητες βίντεο και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από τα προϊόντα AMD Radeon.

Μεγαλύτερη απόδοση με μηδενικό κόστος:

  • Με δωρεάν μηνιαίες ενημερώσεις του driver AMD Catalyst, η AMD είναι σε θέση να παρέχει στους χρήστες σημαντική βελτίωση των επιδόσεων σε μια σειρά από κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών PC.

  • Οι εβδομαδιαίες αναφορές για το AMD Catalyst Application Profile (CAP) επιτρέπει στους χρήστες καρτών γραφικών AMD Radeon να έχουν πρόσβαση στα τελευταία προφίλ εφαρμογών, για μεγιστοποίηση των multi-GPU επιδόσεων ή την ενεργοποίηση των anti-aliasing στα τελευταία PC games.

Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις και βελτιώσεις στο λογισμικό AMD Catalyst θα περιλαμβάνουν DivX μαζί με το Codec Pack για σειρές καρτών γραφικών AMD Radeon HD 6800 και HD 6900.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση του θορύβου των home theatre PCs αλλά και βελτιωμένη εμπειρία video κατά την προβολή βίντεο DivX λόγω χαμηλότερου GPU load.

Η σημερινή αναπροσαρμογή θα περιλάβει επίσης την υποστήριξη λογισμικού AMD Catalyst για OpenGL 4.1 επιτρέποντας την υψηλότερη γεωμετρική ακρίβεια και ευελιξία.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα για τους νέους AMD Catalyst drivers (και την νέα έκδοση 10.12) εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 37 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top