Νέο Compaq 8200 Elite All-in-One Business Desktop από την HP

Press News

Η HP επεκτείνει το Elite desktop χαρτοφυλάκιό της που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με το Compaq 8200 Elite All-in-One Business Desktop. Το νέο desktop είναι το πρώτο all-in-one PC στον κλάδο που ενσωματώνει τεχνολογία δεύτερης γενιάς Intel Core vPro.

Επιπλέον έχει καλύτερη απόδοση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 40%, κατά 15% γρηγορότερη πρόσβαση στο σκληρό δίσκο και μειωμένο χρόνο μη λειτουργίας χάρη στη δυνατότητα διαχείρισης IT από απόσταση.

Ιδανικό για εταιρείες κάθε μεγέθους αλλά και για το δημόσιο τομέα, το κομψό και εργονομικό Compaq 8200 Elite All-in-One Business Desktop της HP προσφέρει σταθερή απόδοση, επιχειρηματική ασφάλεια και λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρισης, καθώς και ενσωματωμένα εργαλεία συνεργασίας τα οποία επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να συνδέονται με συνεργάτες στο γραφείο, εντός της πόλης ή και στην άλλη άκρη της γης.

"Μια ακόμη πρωτοπόρα κίνηση της HP στην οικογένεια των Elite desktop η οποία αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για τελειότητα στην κατασκευή, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την ηγετική της θέση παγκοσμίως στον τομέα του ασφαλούς επιχειρηματικού computing” αναφέρει ο Charl Snyman, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του HP Personal Systems Group, στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (ΕΜΕΑ). "Ο Compaq 8200 Elite All-in-One προσφέρει καινοτόμο λογισμικό και hardware στρέφοντας το ενδιαφέρον στην κατηγορία των all-in-one PCs”.

Κομψή, ευέλικτη σχεδίαση και εργαλεία εικονικής συνεργασίας για τις επιχειρήσεις
Με full HD LED οθόνη 23 ιντσών, ο Compaq 8200 Elite All-in-One της HP διατίθεται με ενσωματωμένη κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία για βέλτιστη remote face-to-face επικοινωνία. Παρέχεται επίσης με το SRS Premium Sound για surround εμπειρία ήχου άριστης ποιότητας. Διαθέτει επίσης τα HP Virtual Rooms, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν εταιρικές παρουσιάσεις, να οργανώσουν ομαδικές συναντήσεις και εκπαιδεύσεις σε ένα online συνεδριακό κέντρο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία.

Συνεχής ποιότητα και αξιοπιστία με την υποστήριξη πελατών της σειράς HP Elite
Το Compaq 8200 Elite All-in-One της HP παρέχεται με τρία χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά, εργασία και on-site υπηρεσίες επόμενη μέρας. Παρέχει ανώτερης ποιότητας υποστήριξη πελατών μέσα από τις υπηρεσίες HP Total Care και HP Care Pack Services και επέκταση των συμβολαίων συντήρησης πέρα από τη βασική εγγύηση, μεγιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό την απόδοση της επένδυσης. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να βασιστούν στη νέα υπηρεσία υποστήριξης, Elite Premium Support, η οποία αποτελείται από ένα εξειδικευμένο στη σειρά Elite τεχνικό προσωπικό το οποίο επιλύει άμεσα και σε βάθος προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή τα προϊόντα Elite.

Έξυπνη απόδοση, ενσωματωμένη ασφάλεια, διαμόρφωση στο μάξιμουμ
Η πρώτη All-in-One προσθήκη στη σειρά HP Compaq 8200 Elite Desktop, το HP Compaq 8200 Elite All-in-One υποστηρίζει επεξεργαστές Intel τελευταίας τεχνολογίας και chipset Intel Q67 Express που μεγιστοποιούν με έξυπνο τρόπο την απόδοση του υπολογιστή ενώ χρησιμοποιούν την τεχνολογία 2.0 Intel Turbo Boost καθώς και την τεχνολογία Intel Hyper-Threading με αποτέλεσμα να διευκολύνουν την υλοποίηση πολλαπλών εργασιών ολοκληρωμένων γραφικών. Για ευκολία στην ανάπτυξη και τη διαχείριση, το νέο 8200 Elite All-in-One είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες Intel Standard Manageability και HP BIOS καθώς και τεχνολογία Intel vPro που επιτρέπουν τη διαχείριση του υπολογιστή από απόσταση και την επίλυση προβλημάτων.

Για την προστασία σημαντικών επιχειρηματικών δεδομένων, το Compaq 8200 Elite All-in-One της HP διαθέτει επίσης μια σειρά από ενισχυμένα HP Elite-class εργαλεία ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου και του στάνταρτ ενσωματωμένου chip ασφαλείας TPM 1.2 για αποκρυπτογράφηση βασισμένη στο hardware καθώς και αυξημένη προσωπική αποκρυπτογράφηση μέσω της πλούσιας σουίτας της HP με τα εργαλεία προστασίας, HP DriveLock, HP Digitalpass και HP Face Recognition.

Για επιχειρήσεις που αναζητούν μέγιστη διαμόρφωση, αποθήκευση δεδομένων και ευελιξία στη μεταφορά αρχείων, ο Compaq 8200 Elite All-in-One της HP υποστηρίζει μνήμη DDR3 SDRAM PC3-1333 έως και 8GB και διαθέτει δύο slots μνήμης, ένα mini PCI Express (PCIe) slot και drive bay. Προσφέρει επίσης εκτεταμένη Solid State Drive (SSD) χωρητικότητα για γρηγορότερη πρόσβαση σε δεδομένα, πιο αθόρυβη λειτουργία σε χαμηλότερη θερμοκρασία και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τους απλούς σκληρούς δίσκους.

Ενεργειακή απόδοση Elite για μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα
Όντας φιλικό προς το περιβάλλον, το HP Compaq 8200 Elite All-in-One διαθέτει την πιστοποίηση ENERGY STAR και το σήμα EPEAT Silver προσφέροντας 87% αποτελεσματικότητα στην παροχή ισχύος. Επίσης διατίθεται με τη λειτουργία HP Power Assistant, διαθέτει την κατάσταση λειτουργίας S3 sleep και έχει ολιστική θερμική σχεδίαση με αισθητήρες θερμοκρασίας, επιταχυντή ανεμιστήρα και λειτουργίες διαχείρισης ισχύος. 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 40 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top