Στα τέλη Φεβρουαρίου τα Windows 8 beta αλλά και το Windows Store;

Σε ένα developer/ preview event που πραγματοποιήθηκε στο San Francisco, η Microsoft αποκάλυψε τις πρώτες αληθινές πληροφορίες για το Windows Store ενώ άφησε να διαρρεύσει ότι τα Windows 8 beta θα διανεμηθούν στα τέλη Φεβρουαρίου του 2012.

Τα αποκαλυπτήρια του Windows Store θα γίνουν μαζί με την διανομή της έκδοσης beta και για την "κατασκευή" του χρησιμοποιήθηκαν HTML5 και Javascript με στόχο την αψεγάδιαστη και εύκολη πλοήγηση για την προώθηση των πιο πρόσφατων και δημοφιλών Metro style εφαρμογών και είναι προγραμματισμένο να είναι διαθέσιμο σε 231 χώρες και 100 γλώσσες.

Σύμφωνα με την Microsoft, το Windows Store είναι σχεδιασμένο για να αποτελέσει τον βασικό προορισμό για όσους ψάχνουν να βρουν δωρεάν ή μη εφαρμογές για τα Windows 8 αλλά οι χρήστες θα μπορούν επίσης να βρίσκουν εφαρμογές διαμέσου και των μηχανών αναζήτησης (για παράδειγμα το Bing θα ενσωματώσει αρχειοθετημένο το σύνολο των εφαρμογών) αλλά και των διάφορων web sites (χάρη σε μία ενσωματωμένη μέθοδο προώθησης που θα υποστηρίζεται από τον Internet Explorer 10).

Η Microsoft θα επιτρέπει στις paid εφαρμογές για Windows να κοστίζουν από $1.49 και πάνω και θα προσφέρει το 70% του κέρδους στις εταιρείες ανάπτυξης του λογισμικού και στους προγραμματιστές. Αν μάλιστα κάποια εφαρμογή ξεπεράσει σε κέρδη τα $25.000, τότε η εταιρεία ή ο προγραμματιστής που την δημιούργησε θα αποκομμίσει το 80% των κερδών. Για να δελεάσει ακόμα περισσότερο τις εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και τους προγραμματιστές, η Microsoft επίσης θα επιτρέψει τα in-app purchases (αγορές αναβαθμίσεων ή άλλων εφαρμογών διαμέσου των apps) καθώς και την χρήση οποιασδήποτε πλατφόρμας διαφήμισης διαμέσου των apps).

Για την πρόσβαση στο Windows Store, οι προγραμματιστές και οι εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού καλούνται να εγγραφούν προς $49 και $99 τον χρόνο αντίστοιχα. Για να ξεκινήσει το... πάρτυ, η Microsoft ανακοίνωσε ένα διαγωνισμό για τις πρώτες οκτώ εφαρμογές που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Windows Store. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Πηγή


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 16 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top