Νέο Eleven Hundred από την Antec για απαιτητικούς

Το νέο Eleven Hundred παρουσίασε η Antec, το πλέον σύγχρονο μέλος της οικογένειας των cases για υπολογιστές που απευθύνονται σε απαιτητικούς gamers.

Η αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής, η όμορφη και λιτή αισθητική, οι μεγάλες δυνατότητες επεκτασιμότητας (για παράδειγμα είναι από τα ελάχιστα cases στην αγορά που υποστηρίζουν motherboard τύπου XL-ATX και μπορούν με ευκολία να δεχτούν 4-way GPU setups), οι δυνατότητες ψύξης αλλά και οι ευκολίες για την εγκατάσταση των υποσυστημάτων του υπολογιστή, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα δελεάσουν τους gamers.

Το Eleven Hundred διαθέτει από το εργοαστάσιο ανεμιστήρες των 200mm και 120mm (στο πάνω και στο πίσω μέρος αντίστοιχα) και μπορεί να εξοπλιστεί με επτά ανεμιστήρες ακόμη, συμπεριλαμβανομένου ενός ανεμιστήρα πίσω από το motherboard tray που χρησιμεύει για την ψύξη του επεξεργαστή.

Οι χρήστες μάλιστα, σύμφωνα με την Antec, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το fan power hub που περιλαμβάνεται στην συσκευασία και με τη βοήθεια του οποίου μπορούν με την χρήση ενός molex να τροφοδοτήσουν έως και τέσσερις ανεμιστήρες. Με αυτό το τρόπο μάλιστα είναι ευκολότερη η τακτοποίηση των καλωδίων. Φίλτρα για το τροφοδοτικό και τους ανεμιστήρες στην πρόσοψη αφαιρούνται πανεύκολα και χωρίς να είναι απαραίτητο το άνοιγμα του case.

Για την εγκατάσταση 5.25" και 3.5" συσκευών, η Antec χρησιμοποιεί tool-less σχεδιασμό ενώ υπάρχουν διάσπαρτες οπές των 36mm για την διευκόλυνση του cable management. Στο πίσω μέρος επίσης υπάρχουν δύο οπές για την εγκατάσταση συσκευής υδρόψυξης.

Στην πρόσοψη ο χρήστης έχει στην διάθεση του δύο USB 3.0 υποδοχές, δύο USB 2.0 καθώς και δύο mini-jack 3.5mm για ακουστικά και μικρόφωνο. Το κόστος του είναι $129,95.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 28 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top