Η LG παρουσίασε το πρώτο της LTE tablet, το Optimus Pad LTE

Press News

Η LG Electronics, παρουσίασε πριν μερικές μέρες το Optimus Pad LTE με οθόνη True HD IPS 8.9 ιντσών το οποίο είναι το πρώτο tablet της εταιρείας με δυνατότητες LTE.

Εκτός από τη συμβατότητα με την τεχνολογία *LTE, το Optimus Pad LTE ενσωματώνει επίσης οθόνη τεχνολογίας True HD IPS, δύο στοιχεία που διαφοροποίησαν και το smartphone Optimus LTE, το πρώτο LTE smartphone στον κόσμο.

"Με τα tablets να παράγουν έως και πέντε φορές μεγαλύτερο traffic σε σχέση με το μέσο smartphone, δεν αποτελεί τεράστιο άλμα να υποθέσουμε ότι οι χρήστες των tablets επιθυμούν ταχύτερη συνδεσιμότητα", δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Mobile Communications Company, και συμπλήρωσε: "Ο συνδυασμός της τεχνολογίας LTE της LG με τα tablets, είναι ένα σαφές πλεονέκτημα για τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν το tablet ως πρωταρχική συσκευή επικοινωνίας όταν βρίσκονται εν κινήσει".

Ενσωματώνοντας ό,τι καλύτερο στην κατηγορία των tablets, το LG Optimus Pad LTE παρέχει το απόλυτο περιβάλλον χρήσης για την απόλαυση multimedia περιεχομένου σε υψηλή ανάλυση, με οθόνη τεχνολογίας True HD IPS και ανάλυση 1.280 x 720 pixels, καθώς και κάμερα ανάλυσης 8 megapixels, για την καταγραφή βίντεο HD. To Optimus Pad LTE, είναι επίσης, το πρώτο tablet στον κόσμο με υποστήριξη κάρτας μνήμης τύπου SD - με επέκταση έως τα 32GB -, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα των αρχείων πολυμέσων για τους χρήστες της συσκευής.

  • Λειτουργικό σύστημα: Android 3.2 Honeycomb
  • Διαθέσιμη μνήμη: 32GB (Micro SD έως και 32GB
  • Διαστάσεις: 245 x 151,4 x 9,34 χιλ.
  • Βάρος: 497 γρ.
  • Οθόνη: IPS True HD μεγέθους 8,9 ιντσών
  • Ανάλυση Οθόνης: 1.280 x 768 pixels
  • Κάμερα: 8MP (πίσω) / 2MP (εμπρός)
  • Επεξεργαστής: Qualcomm 1,5GHz Dual-Core / Dual Channel
  • Μπαταρία: 6.800 mAh
  • Συνδεσιμότητα: HDMI, DLNA

Σε συνδυασμό με αυτά τα χαρακτηριστικά, το Optimus Pad LTE προσφέρει εύκολο έλεγχο και εύχρηστες λειτουργίες, όπως το Smart Movie Editor για την επεξεργασία εικόνων και βίντεο με μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον, το Web Duet που επιτρέπει την αποστολή e-mails, μηνυμάτων και ανανέωσης των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης (SNS) με λειτουργίες αναζήτησης, και το On-Screen Phone, διασφαλίζουν τη συμβατότητα με τα smartphones της LG.

Το LG Optimus Pad LTE διαθέτει εξαιρετική φορητότητα και εντυπωσιακή σχεδίαση, με βάρος που φτάνει τα 479 γρ. και πάχος μόλις 9,34 χιλ.. Επιπλέον, παρέχει κορυφαία απόδοση, καθώς είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή dual core ταχύτητας 1,5GHz και λειτουργικό Android 3.2 Honeycomb. Τέλος, διαθέτει θύρα HDMI και υποστήριξη DLNA, αυξάνοντας τις επιλογές συνδεσιμότητας και υποστήριξης περιεχομένου υψηλής ανάλυσης.
 

* Το LTE (Long Term Evolution) είναι το παγκόσμιο πρότυπο μετάδοσης δεδομένων κινητής ευρυζωνικότητας τέταρτης γενιάς (4G mobile broadband), το οποίο υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους παρόχους και κατασκευαστές στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και της Κινητής Τηλεφωνίας. Αποτελεί, επίσης, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σύστημα στην ιστορία της κινητής επικοινωνίας από το 2009, όταν και τέθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία στη Στοκχόλμη και στο Όσλο. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, η χρήση LTE εκτινάχθηκε από το μηδέν στους 150 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε δίκτυα LTE σήμερα. Εκτός από την αύξηση των επιδόσεων ταχύτητας, η τεχνολογία LTE υπόσχεται επίσης τη σύνδεση στο Διαδίκτυο μη αστικών απομακρυσμένων περιοχών που δε διαθέτουν επαρκείς υποδομές δικτύου, υποστηρίζοντας διάφορα εύρη ζώνης και προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στις εφαρμογές.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 25 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top