Το νέο Xbox 720 θα διαθέτει χειριστήριο παρόμοιο με αυτό του Wii U της Nintendo

Το περιοδικό Xbox World ισχυρίζεται ότι το χειριστήριο της επόμενης γενιάς της κονσόλας Xbox της Microsoft θα έχει παρόμοιες δυνατότητες με εκείνο του Wii U της Nintendo.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του σχετικού άρθρου, το χειριστήριο του νέου Xbox 720 - αν ονομαστεί έτσι επισήμως - θα διαθέτει υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής, για να προσφέρει ένα ακόμα επίπεδο αλληλεπίδρασης για τον χρήστη. Γύρω από τη οθόνη, θα υπάρχουν τα γνωστά πλήκτρα και χειριστήρια του Xbox 360 που έχουν συνηθίσει οι χρήστες.

Η μικρή οθόνη ανάλυσης HD στο χειριστήριο αναλαμβάνει δεύτερο ρόλο για το χειρισμό μετά την συσκευή Kinect και θα επωμιστεί και τον ρόλο του τηλεχειριστηρίου για παράδειγμα όταν ο χρήστης παρακολουθεί τηλεόραση ή όταν σερφάρει στο Internet ενώ θα παράσχει επιπλέον πλήκτρα χειρισμού για τα παιχνίδια ενώ μπορεί να μετατρέψει το χειριστήριο σε... φορητή κονσόλα!

Όσο αφορά στην νέα κονσόλα της Microsoft, Xbox 720, το περιοδικό ισχυρίζεται ότι δεν αναμένεται να φέρει την επανάσταση όσο αφορά στο hardware, εννοώντας σαφώς τις δυνατότητες του επεξεργαστή και του υποσυστήματος γραφικών, αλλά επιχειρεί να δώσει νέες διαστάσεις στον τρόπο που αλληλεπιδρά ο χρήστης με τα παιχνίδια, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα τεχνικές augmented reality, directional sound ή δυνατότητες four-player finger-tracking με την συσκευή Kinect.

Η Microsoft λοιπόν θα παίξει το "παιχνίδι" εκ' του ασφαλούς όσο αφορά στο hardware αλλά επιθυμεί να δώσει στους gamers νέους τρόπους χειρισμού και αλληλεπίδρασης με τα παιχνίδια. Σύμφωνα επίσης με τους ισχυρισμούς του περιοδικού Xbox World, η νέα κονσόλα δεν θα είναι καθόλου φτηνή, με το κόστος της να αγγίζει τα $630. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 30 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top