Νέες σειρές οθονών από την Dell και στην χώρα μας

Press News

Η Dell διαθέτει και στην χώρα μας, μια πλήρη σειρά οθονών, με διαστάσεις από 17 έως 30 ίντσες, για κάθε χρήση, προσφέροντας στους χρήστες δυνατότητες επιλογής της οθόνης που ταιριάζει στις απαιτήσεις εργασίας και ψυχαγωγίας.

Το σύνολο των οθονών της Dell, καλύπτονται από εγγύηση τριών ετών Dell Next Business Day με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει την παραγωγικότητα ή την ψυχαγωγία των κατόχων της.

Οθόνες Dell UltraSharp για επαναστατικά υψηλή απόδοση

Η σειρά οθονών UltraSharp από την Dell, αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε περιβάλλον εργασίας, προσφέροντας υψηλή απόδοση με τεχνολογίες PremierColor, για ζωντανή ακρίβεια γραφικών και IPS, για την καλύτερη δυνατή γωνία θέασης, καθώς και διαστάσεις έως 30”. Επιλεγμένα μοντέλα της σειράς, όπως οι οθόνες Dell U2312HM και Dell U2212HM, περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, όπως τη δυνατότητα αλλαγής από οριζόντιο σε κάθετο προσανατολισμό (εφαρμογή ιδιαίτερα εύχρηστη για περιήγηση σε web sites και ανάγνωση κειμένων μεγάλης έκτασης), dynamic contrast 2 εκατ. προς 1 και ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση για απεικόνιση HD βίντεο.

Dell U2312HM

Οι οθόνες αυτής της σειράς είναι ιδανικές για επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις απόδοσης, όπως μηχανικοί και αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, φωτογράφοι, ερευνητές και οικονομικοί αναλυτές.

Οθόνες Dell Ultra-Slim αλλά και τεχνολογία αφής για ακόμα μεγαλύτερη άνεση

Η νέα σειρά οθονών Ultra-Thin Dell S2230MX και S2330MX της Dell με τον σύγχρονο σχεδιασμό τους, χαρακτηρίζονται από προφίλ εξαιρετικά μικρών διαστάσεων, εξοικονομώντας χώρο ενώ ταιριάζουν απροβλημάτιστα σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο ή οικιακό γραφείο. Διαθέτουν δυνατότητα αλλαγής της κλίσης της οθόνης, ενώ η υψηλή φωτεινότητα, ο ταχύτατος χρόνος απόκρισης (μόλις 2 ms) και η Full HD 1920x1080 ανάλυσή τους, παρέχουν μια ανώτερη εμπειρία εικόνας για φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια.

Dell S2330MX

Η οθόνη ST2220T αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση της Dell με διαγώνιο 21,5’’ και ενσωματώνοντας τεχνολογία touch αποτελεί μια οθόνη που πραγματικά αλληλεπιδρά με τους χρήστες της. Διαθέτει IPS τεχνολογία, πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης συμπεριλαμβανομένης HDMI και 4 USB, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες γωνίες κλίσης (έως και απόλυτα οριζόντια) επιτρέποντας τη μέγιστη αξιοποίηση των χαρακτηριστικών της τεχνολογίας αφής. Προσφέρει Full HD ανάλυση (1920x1080) με εξαιρετικά μεγάλη γωνία θέασης έως 178 μοίρες.

Dell ST220T

Οθόνες Dell για επαγγελματική χρήση

Οι σειρές οθονών Dell Professional και Dell E series ολοκληρώνουν μαζί με τις οθόνες UltraSharp τις επιλογές της Dell για οθόνες επαγγελματικών απαιτήσεων. Η σειρά Professional περιλαμβάνει μοντέλα με διαγώνιο από 17 έως 24 ίντσες και χαρακτηρίζεται από τον ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνικών χαρακτηριστικών, εργονομίας και κόστους. Η σειρά Ε περιλαμβάνει μοντέλα που διατηρούν χαμηλό το συνολικό κόστος χρήσης και καλύπτει απαιτήσεις τυπικών εφαρμογών γραφείου και άλλες επαγγελματικές ανάγκες.

Οθόνες Dell για οικιακούς καταναλωτές και απαιτητικούς φίλους του gaming

Οι ενθουσιώδεις φίλοι του gaming έχουν στη διάθεσή τους την οθόνη 3D, full HD 23” AW2310 Alienware, που τους παρέχει μια νέα εμπειρία τρισδιάστατης απεικόνισης και ψυχαγωγίας.

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλες τις οθόνες εγγύηση τεχνικής υποστήριξης 3 ετών Dell Next Business Day, με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη. Τα μοντέλα των οθονών της Dell για οικιακούς καταναλωτές είναι διαθέσιμα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης, ενώ οι οθόνες για επαγγελματικές εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε όλη την Ελλάδα από το δίκτυο συνεργατών της Dell. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 24 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top