Η Sony ανακοίνωσε τα Wonderbook, PS Move Racing Wheel, PlayStation Mobile και cross-platform games

Η Sony στην φετινή E3 ανακοίνωσε ορισμένα σπουδαία προϊόντα για το PlayStation, όπως το Wonderbook και το PS Move Racing Wheel ενώ ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο Cross-Play καθώς και την εφαρμογή PlayStation Mobile.

Το Wonderbook είναι μία νέα περιφερειακή συσκευή που μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας (Αugmented Reality) και του χειριστηρίου PlayStation Move. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο μέσω της κάμερας Motion Eye και του PlayStation Move χειριστήριου μετατρέπεται σε ένα... ζωντανό βιβλίο μέσα από την οθόνη που έχει μπροστά του ο χρήστης. Για παράδειγμα, στο πρώτο βιβλίο για το Wonderbook, που είναι το Book of Spells, ο χρήστης μπορεί κινώντας το PlayStation Move χειριστήριο να βλέπει στην οθόνη του ένα μαγικό ραβδί, και κουνώντας το να μπορεί να πραγματοποιεί διάφορα ξόρκια, να βλέπει δράκους να ξεπετάγονται από την οθόνη κ.α. Κατά την παρουσίαση του demo στην Ε3 2012 υπήρξαν διάφορα προβλήματα ωστόσο αναμένεται να ξεπεραστούν έως την επίσημη κυκλοφορία του. Δείτε παρακάτω δύο σχετικά με το νέο περιφερειακό για το PlayStation 3 trailers για να καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Η Sony, παρουσίασε ένα ακόμη περιφερειακό για το PlayStation 3. Πρόκειται για το PS Move Racing Wheel, το οποίο όμως μαρτυράει και η ονομασία του, συνδυάζει τις δυνατότητες του χειριστηρίου PlayStation Move με εκείνες μίας τιμονιέρας για παιχνίδια αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα ή μηχανές κ.α. Το χειριστήριο μάλιστα προσαρμόζεται στο στυλ οδήγησης που επιθυμεί ο χρήστης κάθε φορά και είναι ανταγωνιστικό απέναντι στα Microsoft Wireless Speed Wheel και Nintendo Wii Wheel. Το κόστος του είναι $39.99.

Η Sony άλλαξε και την ονομασία της PlayStation Suite σε PlayStation Mobile και αυτό δεν έγινε τυχαία. Η PlayStation Mobile είναι ανοικτή σε τρίτους κατασκευαστές συσκευών Android. Μάλιστα η εταιρεία HTC είναι η πρώτη που θα διαθέσει κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που συνεργάζονται με το PlayStation 3 (ο χρήστης μέσω του Android κινητού τηλεφώνου του θα μπορεί να πραγματοποιήσει διάφορες λειτουργίες στο PlayStation 3.

 

Μία ακόμη ανακοίνωση αφορά το λεγόμενο "cross-platform" περιεχόμενο, που από ότι φαίνεται η Sony θέλει να δώσει μεγάλη βαρύτητα (και εξαιτίας της Microsoft φυσικά που έχει το Xbox Live στα Windows 8 και Windows Phone). Έτσι, ανακοίνωσε παιχνίδια όπως το PlayStation All-Stars Battle Royale, Little Big Planet 2. Χάρη στην λειτουργία cross-play, οι χρήστες μπορούν να παίζουν μεταξύ τους και να ανταγωνίζονται χωρίς να έχει σημασία σε ποια κονσόλα, στο PS3 ή στο PS Vita παίζουν το παιχνίδι. Έτσι, οι χρήστες του PS3 θα μπορούν να συναντιώνται με τους χρήστες PS Vita για... ομηρικές μάχες. Δεν είμαι μόνο το cross-play ωστόσο το μοναδικό πλεονέκτημα. Ορισμένα παιχνίδια, θα επιτρέπουν να "σώσετε" το παιχνίδι στην μία κονσόλα, για να το συνεχίσετε στην άλλη όποτε το επιθυμείτε. 

Εκτός από τα παραπάνω, η Sony ανακοίνωσε και το PS Vita (Crystal White, WiFi only) bundle με το παιχνίδι Assassin's Creed III: Liberation μαζί με κάρτα μνήμης 4GB.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 259 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top