Νέο CM Storm Stryker από την Cooler Master

Η Cooler Master ανακοίνωσε ένα νέο μέλος στην σειρά CM Storm με την ονομασία Stryker. Πρόκειται για ένα αρκετά ευρύχωρο tower, που απευθύνεται σε power users και gamers.

Το CM Storm Stryker προσφέρεται σε μαύρο και λευκό χρώμα (το πρώτο απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν κάτι περισσότερο συντηρητικό) και διαθέτει πρόβλεψη για υδρόψυξη ενώ στο πίσω μέρος του προσφέρει εννέα θέσεις συνολικά για υποδοχές επέκτασης (μπορεί να δεχτεί ακόμα και τις πλέον... μακριές σε μήκος κάρτες γραφικών, και πιο συγκεκριμένα κάρτες γραφικών με μήκος έως 32.2 εκατοστά!

Άλλωστε, επειδή απευθύνεται σε gamers, δεν θα μπορούσε να μην είναι συμβατό και με τις τεχνολογίες Nvidia SLI και AMD CrossfireX επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν κορυφαίες κάρτες γραφικών.

Χάρη στις αρκετές οπές στο "motherboard tray" το η διαχείριση των καλωδίων είναι ιδιαίτερα εύκολη εργασία (cable management) ενώ όπου υπάρχει υποδοχή φια ανεμιστήρα ή σίτα, η εταιρεία έχει προβλέψει θέσεις για αφαιρούμενα φίλτρα, ώστε κατά πρώτο λόγο να μην εισχωρεί σκόνη, και κατά δεύτερο λόγο, όταν ενδεχομένως συμβεί αυτό, να είναι πολύ εύκολο το καθάρισμα.

Στο I/O front panel πέρα από τις USB 2.0 και 3.0 θύρες, προσφέρεται δυνατότητα ρύθμισης του ρυθμού περιστροφής των ανεμιστήρων και της έντασης του φωτισμού των LEDs, ενώ η εταιρεία έχει προβλέψει και υποδοχή 2.5” HDD/SSD X-dock για σκληρούς δίσκους ή solid state drives των 2.5 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η εταιρεία έχει εγκαταστήσει δύο αφαιρούμενους "κλωβούς" για σκληρούς δίσκους, που το καθένα μπορεί να δεχτεί έως τέσσερις σκληρούς δίσκους και ένα ανεμιστήρα 120mm, ο οποίος φροντίζει για την ψύξη τους.

Οι κλωβοί (HDD cages) μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα ή εγκάρσια. Πέρα από τους δύο κλωβούς, υπάρχουν επιπλέον υποδοχές για σκληρούς δίσκους 3.5" (συνολικά ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει έως 14 σκληρούς δίσκους).  

Να τονίσουμε ότι το CM Storm Stryker μπορεί να δεχτεί σχεδόν κάθε είδους motherboard (έως XL-ATX) αλλά όχι και E-ATX.

Οι διαστάσεις του είναι 250.0 x 605.6 x 578.5mm ενώ το βάρος του είναι 13.7kg. Είναι ήδη διαθέσιμο με κόστος €133 χωρίς ΦΠΑ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 226 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top