Η εταιρεία Lian Li ανακοίνωσε ένα νέο EATX case με την ονομασία PC-X2000FN

Ο κορυφαίος Ιάπωνας κατασκευαστής ανακοίνωσε την διάθεση του PC-X2000FN, ενός όμορφου case εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένου από αλουμίνιο, που διαθέτει λεπτή γραμμή αλλά και δυνατότητα να χωρέσει EATX motherboard.

Όπως μας έχει συνηθίσει η Lian Li, το φινίρισμα στο εξωτερικό είναι τύπου brushed-alouminum. Το hardware του υπολογιστή στο PC-X2000FN χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστούς θαλάμους, ώστε να είναι καλύτερα οργανωμένο, επιτρέποντας την σωστή διαχείριση των καλωδιώσεων, και την σωστή απαγωγή της θερμότητας.

Το ύψος του PC-X2000FN είναι 693mm ενώ το βάθος του 240mm. Στον πάνω θάλαμο ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει συσκευές 5.25" (όπως optical drives, fan controllers κ.α) αλλά και σκληρούς δίσκους ή solid state drives των 3.5" και 2.5". Ο μεγάλος θάλαμος στην μέση δέχεται το motherboard και παρέχει αρκετό χώρο για την οργάνωση των καλωδίων (αρκετός χώρος πίσω από το motherboard tray και λαστιχένιες οπές). Στον κάτω θάλαμο υπάρχει αρκετός χώρος για την εγκατάσταση του τροφοδοτικού, καθώς και ενός κλωβού για μέσα αποθήκευσης (π.χ HDD) των 3.5".Το μπροστινό τμήμα, είναι "one piece", χωρίς οπές εξαερισμού ή τρύπες για να εξασφαλίζεται ένα όμορφο και άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Το PC-X2000FN μπορεί να δεχτεί έως επτά hot-swappable σκληρούς δίσκους των 3.5" (τέσσερις στο πάνω διαμέρισμα και άλλους τρεις στο διαμέρισμα στο κάτω μέρος).Ένας κλωβός 2.5" για σκληρούς δίσκους και solid state drives μπορείς να δεχτεί έως και τρεις συσκευές στο πάνω διαμέρισμα. Αν ωστόσο ο χρήστης έχει ανάγκη να εγκαταστήσει περισσότερους σκληρούς δίσκους, τότε δύο επιπλέον κλωβοί των 3.5" και 2.5" μπορούν να τοποθετηθούν στο μεσαίο διαμέρισμα.

Για λόγους αισθητικής, η εταιρεία Lian Li, έχει στρέψει τις δύο θήκες 5.25" στο πλαϊνό μέρος ώστε μετά την εγκατάσταση των optical drives να μην "χαλάει" η αισθητική της πρόσοψης. Το μεσαίο διαμέρισμα, σύμφωνα με την Lian Li, είναι το πλέον ευρύχωρο, επιτρέποντας την εγκατάσταση ψυκτρών ύψους έως 18 εκατοστών και καρτών γραφικών με μήκος έως 34 εκατοστά! Υπάρχουν δέκα συνολικά υποδοχές για κάρτες επέκτασης στο πίσω μέρος. Στο κάτω διαμέρισμα, μπορούν να χωρέσουν επίσης τροφοδοτικά με μήκος έως 23 εκατοστά και στην θέση, κάτω από το τροφοδοτικό, υπάρχει ειδικό αφαιρούμενο φίλτρο καθώς και οπές εξαερισμού. 

Ο εξαερισμός, έχει φροντίσει η εταιρεία, ώστε να εξασφαλίζεται από τρεις ανεμιστήρες των 140mm στα πλαϊνά καλύμματα. Από κάτω από τους ανεμιστήρες έχει τοποθετηθεί φίλτρο για να εμποδίζεται η σκόνη να εισέλθει στο εσωτερικό και το οποίο αφαιρείται εύκολα για καθαρισμό. Στο πίσω μέρος, και στην περιοχή του μεσαίου διαμερίσματος υπάρχει ένας ανεμιστήρας 120mm και στο πάνω διαμέρισμα υπάρχει ένας ακόμη των 140mm. Για τον έλεγχο των στροφών όλων των ανεμιστήρων, η Lian Li έχει ενσωματώσει fan controller στο PC-X2000FN. Το κόστος της αλουμινένιας και υψηλής ποιότητας κατασκευής της Lian Li είναι $499.  


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 66 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top