Kindle Paperwhite και Kindle στα $69 ανακοίνωσε επίσης η Amazon

Αν και τα νέα Kindle Fire tablets μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην χθεσινή εκδήλωση της Amazon, η εταιρεία μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και νέα γκάμα e-book readers.

Το απλό Kindle, αν και δεν θα έχει διαφορές στην αισθητική του, θα διαθέτει νέα fonts, κείμενο με μεγαλύτερο sharpness ενώ θα είναι κατά περίπου 15% ταχύτερο στο γύρισμα των σελίδων.

Αυτό ωστόσο που ξεχώρισε από την ανακοίνωση για το entry-level μοντέλο της Amazon, Kindle, είναι ότι το κόστος του μειώθηκε στα $69. Όπως και το περσινό μοντέλο, έτσι και αυτό είναι ad-supported, ωστόσο αν δεν θέλετε να βλέπετε διαφημίσεις, τότε μπορείτε να αποκτήσετε το Kindle στα $89.

Kindle

 

Η εταιρεία επίσης γνωστοποίησε, ότι λόγω της ιδιαίτερης φύσης του, δεν θα σταματήσει την παραγωγή του Kindle Keyboard 3G με το φυσικό πληκτρολόγιο, αφού συνεχίζει να είναι δημοφιλές για το πληκτρολόγιο του, ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες. Το κόστος του Kindle Keyboard 3G είναι $139

Kindle Keyboard 3G

Η εταιρεία θα διατηρήσει απαράλαχτο επίσης και το Kindle DX, και στην ίδια τιμή των $379. Φαίνεται πως αυτό είναι το τίμημα για να έχει κάποιος στην κατοχή του ένα e-book reader με οθόνη 9.7 ιντσών και φυσικά το χαρακτηριστικό... free 3G. Και το Kindle DX διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο και έχει τους... οπαδούς του.

Kindle DX

 

Η Amazon ανακοίνωσε και την νέα γενιά e-book readers με την ονομασία Kindle Paperwhite και Kindle Paperwhite 3G. Η ονομασία σχεδόν τα λέει... όλα, αφού διαθέτει μία τις πλέον φωτεινές και με υψηλή αντίθεση οθόνες για e-book readers που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα.

Η υψηλή φωτεινότητα, δεν ενοχλεί καθόλου τα μάτια κατά το διάβασμα, χάρη σε μία νέα τεχνολογία της εταιρείας που εξέλιξε τα τελευταία δύο χρόνια για την βελτιστοποίηση της ομοιομορφίας της φωτεινότητας. Επιπλέον διαθέσει ενσωματωμένο φωτισμό, με κατεύθυνση προς την οθόνη και όχι προς τα μάτια του αναγνώστη για να μην ενοχλεί την όραση. Ο φωτισμός, μπορεί να ρυθμιστεί κατά βούληση και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

Kindle Paperwhite

 

Η 6 ιντσών οθόνη αφής (2-point multi-touch, 212 ppi, 16-level grey scale) του Kindle Paperwhite, διαθέτει 62% περισσότερα pixels σε σχέση με το παρελθόν αλλά και αυξημένη αντίθεση κατά 25%, χαρακτηριστικά που συντελούν σε ιδιαίτερα καθαρό κείμενο και εικόνες, με το λευκό να είναι λευκότερο και το μαύρο χρώμα, πιο μαύρο από ποτέ άλλοτε υποστηρίζει η εταιρεία.

Kindle Paperwhite

Από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά είναι η τρομερή αυτονομία, που αγγίζει τις οκτώ εβδομάδες, δηλαδή σχεδόν δύο μήνες με μία φόρτιση! Η ενσωματωμένη μνήμη έχει μέγεθος 2GB και μπορεί να χωρέσει περίπου 1100 ηλεκτρονικά βιβλία. Διαθέτει δυνατότητες WiFi (802.11a/b/g/n) και υποστηρίζει γηγενώς τα format Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC καθώς και τα format HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP μέσω μετατροπής. Το απλό WiFi μοντέλο κοστίζει $119 ενώ το μοντέλο 3G (έχει και δυνατότητες WiFi) κοστίζει $179.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 61 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top