Έρευνα αποκαλύπτει ότι μόλις μία στις τρείς εταιρείες θα αναβαθμίσει σε Windows 8

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Forrester Research, μόλις το 33% των εταιρειών σκέφτεται να αναβαθμίσει σε Windows 8.

Mάλιστα το 10% εξ' αυτών δεν πρόκειται να ασχοληθεί καν με τα νέα Windows 8. Tο 40% των ερωτηθέντων εταιρειών επίσης παραδέχτηκε ότι δεν έλαβε καν υπόψη τους το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Σε σύγκριση με τα Windows 7, πρόκειται για μεγάλη πτώση στον αριθμό των εταιρειών που σκέφτονται την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιούν σύμφωνα με την Wall Street Journal: "Tην ίδια περίοδο πριν κυκλοφορήσουν τα Windows 7 το 2009, τα δύο τρίτα των εταιρειών σε παρόμοια έρευνα έλεγαν ότι θα αναβάθμιζαν το λογισμικό στα νέα Windows 7, και μόλις το 28% είχε παραδεχτεί ότι δεν θα λάβει καν υπόψη του το λειτουργικό σύστημα της Microsoft ή πως σχεδιάζει να το παρακάμψει".

Bεβαίως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ότι το λειτουργικό σύστημα πριν των Windows 7 ήταν τα... Windows Vista. Eπανερχόμενοι στα Windows 8, θα λέγαμε ότι στον επαγγελματικό τομέα, είναι ελάχιστα τα νέα στοιχεία και χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft έναντι του προκατόχου του, για να το καταστήσουν δελεαστικό.

Aντιθέτως, στην αγορά των φορητών συσκευών ή στην αγορά desktop, με την λειτουργία touchscreen να βρίσκεται ενσωματωμένη στον πυρήνα του λειτουργικού, θα λέγαμε πως είναι μία πρόταση που κοιτάζει απευθείας στο μέλλον. Για τους καταναλωτές και τους απλούς χρήστες, είναι αρκετά βήματα προς τα εμπρός, αλλά για ορισμένες επιχειρήσεις, το νέο λειτουργικό της Microsoft, δεν προσφέρει και πολλά, από ότι φαίνεται. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 39 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top