Το Kinect για Windows SDK 1.7 περιλαμβάνει Kinect Fusion και Kinect Interactions

Press News

H ομάδα του Kinect για τα Windows της Microsoft παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του δωρεάν software development kit (SDK).

Η έκδοση Kinect για Windows SDK 1.7 παρέχει στις επιχειρήσεις και στους developers  τη δυνατότητα να προσφέρουν ακόμα πιο σταθερές, πιο διαισθητικές και πιο φυσικές εμπειρίες στους τελικούς χρήστες. Τα νέα χαρακτηριστικά θα εξοικονομήσουν για τις επιχειρήσεις και τους developers χρόνο και χρήματα  - επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στη δημιουργία πιο προσαρμοσμένων και τελειοποιημένων εφαρμογών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους.

Η προσθήκη νέων λειτουργιών θα συμβάλει περαιτέρω στην ανάπτυξη εφαρμογών που χρησιμοποιούν την κίνηση, καθώς και στην πιο ενεργή συμμετοχή του πελάτη/χρήστη σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, η υγειονομική περίθαλψη και η εκπαίδευση.

 
Βασική προσθήκη στο Kinect για Windows SDK 1.7 είναι το KinectFusion, ένα από τα πιο προσιτά σε επίπεδο κόστους εργαλεία που διατίθενται σήμερα για τη δημιουργία 3D μοντέλων ακριβείας για αντικείμενα από τον πραγματικό κόσμο. Το Kinect Fusion "συγχωνεύει" πολλαπλά στιγμιότυπα, τα οποία έχουν καταγραφεί μέσω του αισθητήρα του Kinect για Windows, δημιουργώντας ολοκληρωμένα 3D μοντέλα.
 
 
Επίσης στην έκδοση SDK 1.7 συμπεριλαμβάνονται τα νέα KinectInteractions, που διαθέτουν push-to-press buttons, grip to pan, αλληλεπίδραση μεταξύ πολλαπλών χρηστών, καθώς και αναγνώριση ανοιχτών και κλειστών χεριών, όλα αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών έρευνας, ανάπτυξης και δοκιμών.
 
Άλλα βασικά χαρακτηριστικά της SDK ενημέρωσης περιλαμβάνουν:
 
OpenCV και MATLAB Samplesπου επιτρέπουν στους developers να δημιουργήσουνπροηγμένες εφαρμογές για το Kinect, επηρεάζοντας τα standards του κλάδου
Kinect για WindowsCodeSamples σε CodePlex, που σηματοδοτεί την πρώτη φορά που επιλεγμένα δείγματα (samples) κωδικών του Kinect για Windows θα είναι διαθέσιμα μέσω μιας open source, επιτρέποντας σε υπάρχοντες και δυνητικούς συνεργάτες σε όλες τις πλατφόρμες να διερευνήσουν και να αναπτύξουν νέα σενάρια. 

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 64 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top