Το Xbox One ξεκινά την νέα εποχή παιχνιδιών και ψυχαγωγίας τον προσεχή Νοέμβριο

Press News

Τροφοδοτώντας τον ενθουσιασμό από την παρουσίαση του Xbox One στις 21 Μαΐου, η Microsoft ανακοίνωσε στην έκθεση E3, περισσότερες λεπτομέρειες για τα παιχνίδια και το νέο σύστημα ψυχαγωγίας Xbox που περίμεναν με ανυπομονησία οι χρήστες.

Το Xbox One, που θα κυκλοφορήσει σε 21 αγορές σε όλο τον κόσμο το Νοέμβριο του 2013, είναι το απόλυτο "όλα σε ένα" σύστημα ψυχαγωγίας που είναι φτιαγμένο για το σαλόνι του 21ου αιώνα - παρουσιάζοντας ένα νέο κόσμο παιχνιδιών, μουσικής, ζωντανής τηλεόρασης, ταινιών, σπορ, εφαρμογών (apps) και του Skype, όλα προσαρμοσμένα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και προσπελάσιμα με τον ήχο της φωνής σας.

Κάθε σύστημα Xbox One που πωλείται, θα περιλαμβάνει τη νέα κονσόλα Xbox One - με σκληρό δίσκο 500 GB, Blu-ray drive και ενσωματωμένο Wi-Fi - το νέο Kinect, το ασύρματο χειριστήριο Xbox One Wireless Controller, και μια συνδρομή με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών Xbox Live Gold για τα νέα μέλη.

Επιπλέον, ως ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους εκατομμύρια οπαδούς του Xbox σε όλο τον κόσμο για το πάθος και την αφοσίωσή τους, η Microsoft ανακοίνωσε ότι κάθε qualified μέλος του Xbox Live Gold – νέο ή παλαιό – θα λαμβάνει δύο δωρεάν παιχνίδια για το Xbox 360 κάθε μήνα, από την 1η Ιουλίου έως την κυκλοφορία του Xbox One, που συμπεριλαμβάνουν δημοφιλή παιχνίδια όπως το "Halo 3" και το "Assassin’s Creed II". Και για να γιορτάσει την έκθεση Ε3 τον Ιούνιο, οι συνδρομητές του Xbox Live Gold θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι "Fable III" χωρίς περαιτέρω χρέωση.

Ολοκαίνουργια αξεσουάρ για τη νέα γενιά παιχνιδιών
Μαζί με την παρουσίαση του Xbox One αυτόν το Νοέμβριο, μια νέα σειρά κορυφαίων αξεσουάρ θα κάνουν την εμπειρία παιχνιδιών νέας γενιάς πιο διαδραστική, ακριβέστατη και προσπελάσιμη:

  • Ασύρματο χειριστήριο Xbox One Wireless Controller. Το χειριστήριο του Xbox έχει ανανεωθεί με περισσότερες από 40 τεχνικές και σχεδιαστικές καινοτομίες. Οι μοχλοί αντίχειρα και το νέο περίγραμμά του εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο, ενώ οι νέοι μηχανισμοί ενεργοποίησης δονήσεων προσφέρουν ακριβέστερη εμπειρία στα χέρια των παικτών, με αποτέλεσμα ένα πρωτοφανές επίπεδο συμμετοχής στο παιχνίδι. Το χειριστήριο του Xbox One είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε συγχρονισμό με το νέο Kinect, επιτρέποντας και στα δύο να συνδεθούν αυτόματα, ώστε να δημιουργούν απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ των παικτών.
  • Xbox One Play & Charge Kit. Περιλαμβάνει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που προσαρμόζεται εντός του ασύρματου χειριστηρίου, όπως και ένα καλώδιο φόρτισης που συνδέεται στην κονσόλα. Οι παίκτες μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν μπαταρίες μίας χρήσης. Το νέο Play & Charge Kit φορτίζεται με διπλάσια ταχύτητα από το αντίστοιχό του Xbox 360 και φορτίζεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή κάθε φορά που η κονσόλα είναι σε κατάσταση αναμονής. Είναι διαθέσιμο ανεξάρτητο ή ως μέρος του πακέτου Wireless Controller with Play & Charge Kit.
  • Ακουστικά Xbox One Chat Headset. Ένα αξεσουάρ που πρέπει να έχουν οι οπαδοί των online παιχνιδιών, το πακέτο ακουστικών Xbox One Chat Headset, συνδεδεμένο στο χειριστήριο, είναι σχεδιασμένο για παιχνίδια μεγάλης διάρκειας και συνομιλία με καθαρή φωνή. Με νέο σχεδιασμό για μικρό βάρος και άνεση, το μονοφωνικό σετ ακουστικών συνομιλίας προσφέρει ψηφιακό ήχο και μονοκατευθυντικό μικρόφωνο. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να απομακρύνουν τα χέρια τους από το χειριστήριο για να φτάσουν στα κουμπιά σίγασης (mute) και έντασης ήχου (volume).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά παιχνιδιών για το Xbox One και για όλα τα συναρπαστικά νέα του Xbox στην έκθεση E3, επισκεφτείτε το news.xbox.com.


Ετικέτες:

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 42 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top