Είναι αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Apple iPhone 5S;

Χάρη σε κάποιες πληροφορίες απο το κανάλι διανομής στην Κίνα, αποκαλύφθηκαν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Apple iPhone 5S.

Η οθόνη της συσκευής παραμένει στις ίδιες διαστάσεις με αυτές του iPhone 5, δηλαδή στις 4 ίντσες με επίσης παρόμοια ανάλυση, 640 x 1136 pixels (326 ppi). Πρόκειται παρόλα αυτά για μία νέα τεχνολογία οθόνης, με την ονομασία IGZO, την οποία δημιούργησε η Ιαπωνική εταιρεία Sharp.

Η τεχνολογία IGZO επιτρέπει την κατασκευή λεπτότερων οθονών, και άρα smartphones ενώ δίνει στους κατασκευαστές την δυνατότητα να δημιουργήσουν συσκευές με πιο λεπτά περιθώρια (bezels), ενώ προσφέρει σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για αυτήν, πιο "καθαρή" εικόνα, καλύτερη αντίδραση στην αφή και χαμηλότερη κατανάλωση.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα έχουμε ένα παρόμοιο SoC (System-On-Chip) με αυτό του iPhone 5 (ίσως το Apple A6X που βρίσκουμε στο iPad 4th Generation;) με δύο πυρήνες Swift, υψηλότερα χρονισμένους αυτή τη φορά, ενώ όσο αφορά στα γραφικά θα έχουμε το ανώτερο υποσύστημα γραφικών SGX544MP4 της PowerVR. Η μνήμη RAM του συστήματος διπλασιάζεται και πλέον ανέρχεται στα 2GB.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει αισθητήρας ανάλυσης 12 Megapixel με διπλό LED flash, που θα έχει πολύ καλές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως επίσης έχει εντοπιστεί και ένα κύκλωμα το οποίο κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για την λειτουργία του NFC - αν και αυτό είναι μόνο μία απλή υπόθεση - και το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά σε μια συσκευή της Apple.

Επίσης, γίνεται λόγος και για συσκευή ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, τοποθετημένη στο πλήκτρο Home της συσκευής.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 53 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top