Η φορητή παιχνιδοκονσόλα Shield έχει κάνει μεγάλη επιτυχία λέει ο CEO της Nvidia

Σύμφωνα με τον CEO της Nvidia, Jen-Hsun Huang, η φορητή παιχνιδοκονσόλα έχει ήδη ξεπουλήσει και η εταιρεία του αυτή την περίοδο πασχίζει να κατασκευάσει περισσότερα κομμάτια για να καλύψει την ζήτηση.

"Οι πωλήσεις είναι εξαιρετικές. Ότι έχουμε αποστείλει μέχρι στιγμής έχει ξεπουλήσει - αλλά μόλις ξεκινήσαμε να ανεβάζουμε ρυθμό στην παραγωγή. Αποστείλαμε σε συνεργάτιδες εταιρείες μερικές χιλιάδες κομμάτια οπότε είναι ακόμα νωρίς για να πούμε κάτι. Περιμένουμε ωστόσο να τα πάμε πολύ καλά με την Shield" είπε μεταξύ άλλων ο Jen-Hsun Huang.

Η Nvidia ξεκίνησε να ικανοποιεί παραγγελίες από τις 31 Ιουλίου, με κόστος $300 και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίσουμε, ότι η κυκλοφορία της κονσόλας άργησε σχεδόν κατά ένα μήνα, εξαιτίας διάφορων προβλημάτων που αφορούσαν στην ποιότητα κατασκευής ορισμένων τμημάτων της ενώ κάποιος από την Nvidia είχε δηλώση, ότι πάσχιζαν να τα βγάλουν πέρα με την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση.

Αυτή την ώρα, η Nvidia μπορεί να ισχυρίζεται ότι η φορητή παιχνιδοκονσόλα της έχει ξεπουλήσει, την ώρα που έχουν παραδοθεί μόλις μερικές χιλιάδες κομμάτια, ωστόσο μένει να δούμε αν το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, όταν η παραγωγή φτάσει να κατασκευάζει εκατοντάδες χιλιάδες τεμάχια.

Το πρόβλημα βλέπετε είναι ότι για να "ξεκλειδώσει" κάποιος την πλήρη δυναμική της κονσόλας, θα πρέπει να διαθέτει hardware στο PC του, που να διαθέτει το λογότυπο της Nvidia (π.χ κάρτα γραφικών της Nvidia) και αυτό, όσο να' ναι περιορίζει το κοινό στο οποίο απευθύνεται η κονσόλα. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 73 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top