Sony Xperia Z1 Compact. Τώρα το "Z1" και σε μορφή "mini"

Press News

Η Sony Mobile Communications  επαναπροσδιορίζει την αγορά των premium smartphones με την παρουσίαση του Xperia Z1 Compact, το οποίο προσφέρει τις τεχνολογίες της Sony και τα κορυφαία χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας Xperia Z1, σε μια νέα κομψή συσκευή μικρού μεγέθους.

"Με την προσθήκη του Xperia Z1 Compact, η παγκόσμια γκάμα μας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας είναι πλέον ευρύτερη από ποτέ και προσφέρει στους πελάτες μας νέες επιλογές", δήλωσε ο Kunimasa Suzuki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Mobile Communications. "Το Xperia Z1 είναι μια συσκευή που προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά και επιδόσεις σε έναν όμορφο και ανθεκτικό σχεδιασμό. Με το Xperia Z1 Compact, φέρνουμε όλα αυτά τα κορυφαία χαρακτηριστικά σε ένα μικρότερο μέγεθος για να σας δώσουμε το απόλυτο compact smartphone".

Η καλύτερη κάμερα σε compact smartphone στον κόσμο

Το Xperia Z1 Compact κάνει χρήση των δοκιμασμένων τεχνολογιών της Sony για φωτογραφικές μηχανές, προσφέρει το παρόμοιο επίπεδο απόδοσης και ποιότητας που θα βρείτε σε μια συμβατική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, όλα σε ένα όμορφα σχεδιασμένο compact smartphone. Η κάμερα 20,7 megapixel του τηλεφώνου συνδυάζεται με αισθητήρα εικόνας 1/2.3" CMOS Exmor RS for mobile, τον βραβευμένο φακό G Lens της Sony και τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ for mobile, με αποτέλεσμα την εξαιρετική ποιότητα των φωτογραφιών.

Η λειτουργία Superior Auto σας βοηθά να τραβάτε τέλεια, χάρη στην έξυπνη τεχνολογία αναγνώρισης σκηνής για να συλλαμβάνετε ασύγκριτες εικόνες στιγμιαία και χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις. Και επειδή είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, είναι ένα ιδιαιτέρως ευέλικτο smartphone που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε στιγμή σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

Το Xperia Z1 Compact έρχεται με προ-εγκατεστημένη τη σουίτα φωτογραφικών εφαρμογών Xperia Camera Apps που ανεβάζουν τη φωτογραφική σας εμπειρία, όπως το Timeshift burst όπου η συσκευή κάνει λήψη 61 φωτογραφιών σε διάστημα 2 δευτερολέπτων και σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη.

Tην Info-eye λειτουργία αναζήτησης με βάση την εικόνα, που επιτρέπει τη λήψη πληροφοριών για τοπία, μνημεία, βιβλία και άλλα αντικείμενα στα οποία εστιάζετε με την κάμερα. Social live, για να μεταδώστε ζωντανά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές σας στο Facebook και λάβετε τα σχόλια των φίλων σας απευθείας στην οθόνη σας και την AR effect λειτουργία, όπου μπορείτε προσθέσετε μια σειρά από προσαρμόσιμα, διασκεδαστικά εφέ, χάρη στην τεχνολογία Αugmented Reality SmartARTM.

Εκτός από τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές κάμερας, είναι διαθέσιμο ένα μεγάλο εύρος επιπλέον εφαρμογών όπως οι Wikitude Places, Evernote, VI Sports και άλλες.

Όμορφος και ανθεκτικός σχεδιασμός

Το Xperia Z1 Compact περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου Xperia Z1, σε μια νέα μικρή εκδοχή που χωράει στην παλάμη σας. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό OmniBalance της Sony, αυτή η ανθεκτική στη σκόνη και αδιάβροχη (IP55 και IP58) συσκευή συνδυάζει την κομψότητα με την ανθεκτικότητα. Χάρη στο ειδικό κουμπί λήψης, μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο ακόμη και υποβρυχίως.

Το Xperia Z1 Compact προσαρμόζεται ιδανικά στο προσωπικό σας στυλ, προσφέροντας μια επιλογή από τέσσερα ζωηρά χρώματα: λευκό, μαύρο, λάιμ και ροζ. Μια νέα σχεδιαστική βελτίωση είναι το νέο Glove Mode που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Xperia Z1 Compact ακόμη και φορώντας γάντια, καθιστώντας ακόμη ευκολότερη τη χρήση του τηλεφώνου, ανεξαρτήτως καιρού.

Οι καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας σε premium compact smartphone στον κόσμο

Το Xperia Z1 Compact προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις και εντυπωσιακά γραφικά, χάρη στον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 με 2.2 GHz quad-core CPU και 4G LTE για υψηλές ταχύτητες. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης μπαταρία 2300 mAh που παρέχει μακρά διάρκεια λειτουργίας, την κορυφαία στην κατηγορία της, παρά το μικρό της μέγεθος.

Η λειτουργία Battery STAMINA Mode σας βοηθά να παραμένετε συνδεδεμένοι περισσότερο, απενεργοποιώντας αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε για εξοικονόμηση ενέργειας και επανεκκινώντας τις όταν τις χρειάζεστε.

Απολαύστε κορυφαίο χρώμα και ευκρίνεια

Κατασκευασμένο με την τελευταία τεχνολογία BRAVIA TV της Sony, βελτιστοποιημένη για κινητά, το Xperia Z1 Compact ενσωματώνει οθόνη 4.3 ιντσών TRILUMINOS HD Display for mobile, για ευρύτερη παλέτα πλούσιων, φυσικών χρωμάτων. Η τεχνολογία υπερ-υψηλών αναλύσεων X-Reality for mobile, αποκλειστικότητα της Sony, βρίσκει και αναπαράγει ελλιπή pixels, ώστε να απολαμβάνετε πάντα τα πιο καθαρά και ευκρινή βίντεο.

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος 137 γραμμάρια
  • Διαστάσεις 127 x 64,9 x 9,5 χιλιοστά
  • Κάμερα 20,7 megapixel με αισθητήρα εικόνας Sony Exmor RS
  • Οθόνη TRILUMINOS Display 4,3 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 pixels και τεχνολογία εικόνας X-Reality
  • Google Android 4.3 (Jelly Bean)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής 2,2 GHz Qualcomm MSM8974
  • Ανθεκτικότητα με νερό και σκόνη (IP55 και IP58)
  • Μπαταρία 2300 mAh

To Sony Xperia Z1 Compact διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα €549.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 52 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top