H Sony παρουσίασε το αδιάβροχο Xperia Z2 με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K

Press News

Η Sony Mobile Communications παρουσιάσε σήμερα το Xperia Z2, το καλύτερο αδιάβροχο premium smartphone που έχει δημιουργήσει ποτέ η Sony, το οποίο συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της σε οθόνη, ήχο, φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Το Xperia Z2 είναι η τελευταία προσθήκη στην premium σειρά Z της Sony και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Μάρτιο 2014.

«Με το Xperia Z2 η premium σειρά Z περνάει στο επόμενο επίπεδο, φέρνοντας μοναδικές εμπειρίες που μόνο η Sony μπορεί να προσφέρει», δήλωσε ο Kunimasa Suzuki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Mobile Communications. «Επαναπροσδιορίζουμε την αγορά των smartphone και πάλι μέσα από την κάμερα μας. Το Xperia Ζ2 προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία λήψης, αποτυπώνοντας τις αναμνήσεις σας με εκπληκτική λεπτομέρεια σε βίντεο 4K, ενώ προσφέρει νέους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα με τις μοναδικές εφαρμογές κάμερας Xperia. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τις καλύτερες τεχνολογίες μας στην ποιότητα του ήχου ώστε οι χρήστες να μπορούν να ακούσουν τη μουσική τους ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα χωρίς διακοπές, χάρη στην αναγνωρισμένη μας ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου.»

Η καλύτερη φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα σε αδιάβροχο smartphone στον κόσμο:

Η συσκευή συνδυάζει τις δοκιμασμένες φωτογραφικές τεχνολογίες της Sony για να προσφέρει την καλύτερη φωτογραφική μηχανή και την πιο εξελιγμένη βιντεοκάμερα σε ένα λεπτό smartphone 8.2 χιλιοστών στον κόσμο. Η κάμερα 20.7 megapixel, ο αισθητήρας εικόνας 1/2.3-type Exmor RS for mobile CMOS, ο βραβευμένος φακός G Lens της Sony και ο έξυπνος επεξεργαστής εικόνας BIONZ for mobile συντελούν σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και βίντεο.

H νέα λειτουργία λήψης βίντεο σας επιτρέπει να απαθανατίσετε τις στιγμές σας με εκπληκτική λεπτομέρεια σε ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels στα 30 fps), 4 φορές μεγαλύτερη από την Full HD. Επίσης, η τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot εξασφαλίζει ότι τα πλάνα σας παραμένουν σταθερά ακόμη και αν περπατάτε. Η νέα εφαρμογή Movie Creator βοηθάει στην εύκολη επεξεργασία των βίντεο ώστε να επιλέγετε ακριβώς ό,τι θέλετε να μοιραστείτε.

Το καλύτερό μας design με το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από το νερό:

Ο σχεδιασμός του Android smartphone Xperia Z2 τοποθετεί τον χρήστη στο επίκεντρο, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Sony στη δημιουργία premium συσκευών. Εξελίσσοντας το OmniBalance design και τοποθετώντας τις γυάλινες επιφάνειες σε ένα ενιαίο, συμπαγές πλαίσιο αλουμινίου με λεία άκρα, το Xperia Z2 προσφέρει μια λεπτότερη και πιο άνετη αίσθηση, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό (IP55 & IP58) και συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα. Το ειδικό κουμπί λήψης σας επιτρέπει να τραβάτε εικόνες όπου και αν βρίσκεστε – μέσα και έξω από το νερό.

Ζωντανή εμπειρία προβολής με φωτεινές και ζωηρές λεπτομέρειες:

Η οθόνη του Xperia Z2 έχει βασιστεί στις τελευταίες τεχνολογίες BRAVIA TV, βελτιστοποιημένες για κινητές συσκευές, για να απολαμβάνετε ψυχαγωγικό περιεχόμενο με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ολοζώντανα χρώματα. Η οθόνη 5.2” Full HD TRILUMINOS display for mobile με Live Colour LED παρέχει το μεγαλύτερο εύρος πλούσιων φυσικών χρωμάτων και εξαιρετικά ευκρινή εικόνα για μια εμπειρία θέασης όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Η TRILUMINOS Display for mobile χάρη στην τελευταία τεχνολογία Live Colour LED χρησιμοποιεί κόκκινο και πράσινο φώσφορο με μπλε LED και προσαρμοσμένα φίλτρα χρώματος για να παράγει ένα πιο διαυγή και ομοιόμορφο φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι πιο πλούσια χρώματα στην οθόνη για όλες τις λειτουργίες του smartphone σας χωρίς τον κίνδυνο κορεσμού.

Το X-Reality for mobile, η έξυπνη τεχνολογία super resolution της Sony, αναλύει κάθε εικόνα και βελτιστοποιεί τα χρώματα, την ευκρίνεια και την αντίθεση, μειώνοντας παράλληλα το θόρυβο. Η λειτουργία super resolution αναπαράγει κάθε pixel που λείπει και προσφέρει ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Μουσική, ταινίες, παιχνίδια – ψυχαγωγικό περιεχόμενο κατευθείαν στα χέρια σας:

Αυτή η αποκλειστική προσφορά θα γίνει διαθέσιμη στο Xperia Z2 μέσα από τις ενσωματωμένες ψυχαγωγικές εφαρμογές της Sony, οι οποίες διαθέτουν ανανεωμένο, ακόμη πιο εύχρηστο περιβάλλον χρήσης:

  1. Η εφαρμογή “What’s New” σας βοηθά να ανακαλύπτετε νέες ταινίες, μουσική και παιχνίδια για να απολαύσετε στο Xperia Z2 – όλα προσβάσιμα από ένα λεπτομερή και διαδραστικό widget στην αρχική οθόνη.
  2. Η εφαρμογή PlayStation App σας επιτρέπει να εμπλουτίσετε την εμπειρία του gaming – κρατώντας σας σε επαφή με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας παιχνίδια.
  3. PlayMemories Online – cloud-based υπηρεσία αποθήκευσης εικόνων και βίντεο, ενσωματωμένη στην εφαρμογή Album.
  4. Η νέα λειτουργία "All Sync" επιτρέπει το άμεσο ανέβασμα όλων των φωτογραφιών χωρίς περιορισμούς χωρητικότητας για να τις απολαμβάνετε σε όλες τις συσκευές σας.

Απολαύστε ταχύτατες επιδόσεις και βασιστείτε στην μπαταρία του:

Το Xperia Z2 είναι πλήρως εξοπλισμένο για multi-tasking, υψηλές ταχύτητες περιήγησης στο διαδίκτυο και παρακολούθηση βίντεο χωρίς αναμονές. Με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 με 2.3 GHz quad-core Krait CPUs και 4G LTE, το Xperia Z2 προσφέρει ταχύτατες επιδόσεις εφαρμογών και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Ο Snapdragon 801 περιλαμβάνει και την Adreno 330 GPU για πλούσια γραφικά και gaming και dual ISP για μια συνεπή εμπειρία θέασης, λήψης φωτογραφιών και βίντεο.

Το Xperia Z2 περιλαμβάνει μια μεγάλη μπαταρία 3200 mAh που προσφέρει την καλύτερη απόδοση μπαταρίας στην κατηγορία της. Επίσης, η λειτουργία Battery STAMINA Mode σας βοηθά να παραμένετε συνδεδεμένοι περισσότερο, απενεργοποιώντας αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε για εξοικονόμηση ενέργειας. Όλες οι λειτουργίες επανεκκινούν αυτόματα τη στιγμή που ενεργοποιείτε την οθόνη της συσκευής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη: 5,2 ίντσες Full HD (1920 x 1080 pixels) Triluminos Display με X-Reality Engine
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AB) στα 2,3GHz
  • Μνήμη: 16GB αποθηκευτικός χώρος, 3GB RAM, υποδοχή microSD έως 64GB
  • Κάμερα: πίσω 20,7 Megapixel έως 4K video / εμπρός 2,2 Megapixel έως FHD video
  • Μπαταρία: 3.200mAh (μη αποσπώμενη)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4.2 KitKat
  • Διαστάσεις: 146,8 x 73,3 x 8,2 χιλιοστά
  • Βάρος: 158g
  • Δίκτυα: LTE Cat. 4 (4G) έως 150Mbps, HSPA+ (3G) έως 42Mbps
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n/ac), A-GPS, NFC, DLNA, WiFi Direct
  • Χρώματα: Μαύρο (Black), Λευκό (White), Μωβ (Purple)
  • Άλλα: Αδιαβροχοποίηση, FM Radio, ANT+, Stereo ηχεία

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 34 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top